-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Megy ez még lejjebb is!
73W
És direkt kimentem megnézni hogy nem e csak a levegőt keringeti, de nem mert hideget fúj, és megnéztem a kültéri egység is megy, kompresszor és a ventije is megy!
Soft wind módról tegnap írtam, teljesen néma 2.méterről semmit nem hallani, csak a kellemes hűs szellőt érzed!
-
arcitec
addikt
Ekkora tömegben, ennyiféle "kis kütyükben" hiteles fogyasztásmérőt talán nem is könnyű találni. Kell beszerezni egy jónak mondható céleszközt és azt etalonnak használni.
Létezik Lidl/Aldis , illetve [link] régebbi típusú Voltcraft van nagy kijelzővel adatokat is tud tárolni stb .. tökéletes.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
isti732712
aktív tag
Szia!
No akkor sorban válaszolok.
A fogyasztás természetesen hőmérséklet fűggő is, de az akkor mért értékben 260W de ez konstans!
2. Nem, nem indul be egyből,akkor indul be ha felmelegszik a beállított hőfokra! ( Bár beindulna előrébb lennék én is!)
3. Kevesebbet igen.Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
-
MaxxDamage
félisten
Szia,
Hát majd megnézhetem.
Most 26 fokra van állítva és max. és fogyasztás bőven 400W alatt van beltéri bekapcsolás után is és az folyamatosan csökken.
Jelenleg 200W körül megy és 23.2 fok van.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Mondom ránézek, megy már egy ideje a klíma (11 után lett bekapcsolva)
1. Most 230W megy és 22.4 fok van a szobában.(25 fokra van állítva távkapcsolón) A kinti egység megy. Leraktam Fan-ra, 1-2 percig volt úgy.
2. Vissza tettem Cooling-ba (15:30) és nem kapcsolt be egyből a külső egység, csak beltéri (venti) ment. (20-22W a fogyasztás) A tavkapcson aktivaltam az "I FEEL" funkciót (displayen ott van) / Szerintem kicsit melegszik S majd aztán kapcsol fel a kinti egység, viszont most érzem a szagot..☝️😁 (több mint fél óra eltelt már, de a szagot tolja folyamatosan...
3. Felment a hőmérséklet 24.1fokra és bekapcsolt a külső egység, 490W környékén megy. (16:13) majd 510W (16:15) és 520W majd 530W (16:17) majd 540W .... Érdekes mód 1-2 perc alatt 10W ugrik felfelé a fogyasztás, 540W volt a max. , most 530W ment vissza (16:19)Külső egység bekapcsolás előtt lehetett tavkapcs/beltéri közti check/kommunikáció, mert a kijelzőn a hőfok kijelzés bekapcsolt (25 fok), majd azután a kültéri bekapcsolt. (ez fontos lehet)
A tavkapcs az OLED TV (az fali tartó konzolon) alatt van az asztalon, (alja van felfelé, elvileg ott van az érzékelő/nyílás) és kommunikáció OK.
A TV képernyő (üveglap) is tolja a hőt azért.Már 23 fokra le is hűlt (16:29) a hőmérő szerint és jelenleg 370W a fogyasztás.🤭
Amit kértél (tudtam) megtettem.
Vélemény?[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest