-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy 70-75 fokra melegedő VGA kártyánál, 4-5 fok különbség nem mondható eget verően nagynak.
A porszűrők biztos hogy gyengítik a levegő áramlását, halkan jól hűtő ház pedig ritka mint a fehér holló, az AIR 540 egyébként sem egy hangszigetelt cucc, nem jogos szerintem tőle csendet elvárni.Radiátorral nem teszteltem.
-
törölt tag
Én nem REF hűtővel mérek.
Egyébként meg nagy vonalakban a Bit-tech és a saját méréseim pariban vannak, már évek óta folyamatosan hasonlítom." A HAF 932-ben bármilyen komolyabb fogyasztású vga több fokkal hűvösebb volt nálam mint az air 540-ben"
Ez mit jelent? Hány féle VGA kártyával mérted meg az 540-et és a HAF-ot?
-
törölt tag
110 házból a 19. hely az jónak neveztető:
A bit-tech szerint is elég jól hűt, az élboy-ban van, a Fractal 3000, a Midgard II és a HAF X mellett:
http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2013/06/19/corsair-carbide-air-540-review/3
Szerintük az ár/érték aránya pl. 18/20.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Ezért szerettem bele a D600-ba, ott semmi hasonló para nincs csak az ár :/ egyszer biztos veszek egyet!
ShellKretor:
Azon kívül hogy hangos, ratyi műanyag, a plexi az oldalán a semmitől képes karcolódni és rossz az ár/érték aránya. De ez abszolút szubjektív.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
A Corsair Hydro Series H110 dupla radi pl. kb. 40 eFt.
Nos ha szerintem ezt pl. 12eFt-ért vásárolta meg, akkor az egyrészt nagyon olcsó, másrészt tuti hogy nem tökéletes.Az a hihetetlen, hogy a cuccok között leírt hardverek fényében, nem költött minőségi vízhűtésre. Lehet hogy most márt sikk bevallani, hogy 60 ezer ráment még a Fractal R5-re, mert léghűtésben gyenge volt. Ez a megérzésem.
-
grizlisandor
veterán
Xigmatek Midgard II ~ 21k
Fractal Design Arc Midi ~ 27k
Árgép.hu-s árak, ennél olcsóbban is hozzá lehet jutni!Az Arc-be sokan tesznek vizet, szerintem te is elférnél! Midgard II tetején meg elég nagy hely van SK-cikk(katt)a belső rész elemzésénél megtalálod, hogy mekkora!
-
drunkyboy
aktív tag
BitFenix Raider 24.920 Ft
Cooler Master HAF XM 35 210 Ft
Thermaltake Chaser MK-I 31 731 Ft
Thermaltake Overseer RX-I 28 900 Ft
Corsair Graphite Series 600T 40 833 FtMostanában sokat keresek házat, így hirtelen ezeket találtam még, ami megfelelne neked.
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
Cooler Master HAF X, Bitfenix Colossus, Bitfenix Shinobi XL, NZXT Phantom (ebben ugyan előre csak 14cm-es fér, de felülre akár 2db 20-as is).
ShellKretor:
Nem is mondtam, hogy azt vegye meg.gyenesmartin: Szerintem sosem volt 40. Amióta én nézegetem, kb. 1 éve, azóta hasonló, 50k körüli áron van. (46 volt talán a legkevesebb).
[ Szerkesztve ]
-
gyenesmartin
őstag
Szerintem ez elég nagy: Xigmatek Elysium. Bár én nem nagyon vagyok benne a gépházakban.
Az a Zalman Z9 tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én a Commander MS-I -t is nézegettem, matt fekete belső, felül 2 db 12-es ventihely, oldalt plexis, elöl USB3 csati, csak 4,5 kg és lehet hogy vékony a lemeze. Bár az RC430 semn sokkal nehezebb
Mondjuk nekem a T5 Value azért is jön be, mert felül vannak az USB csatik, közel a kezemhez és 3 db USB2 is van, ez nekem jó lenne, mert gyakran több pen drive is figyel a gépemben.
Ezenkívül ot a THERMALTAKE VM600M1W2Z Dokker BlacX is, ez már nehezebb, valszeg vastagabb lemezből van.
-
törölt tag
ITT elég sok az infó róla:
- kábelsupport,
- szűrő a táp alatt
- SSD tartó
- 90 fokkal elfordított HDD helyek
- elöl kék led, +hátul sima
- fenn és oldalt opcionális 12 centis venti
- vehető plexi oldallal iskontra:
- nincs USB3 csati
- szürke a belsejeÉn helyette a Sharkoon T5 Value-t ajánlom.
Ennek fekete a belseje is és tudja az USB3-at.
13k-ért vehető ez is.
MOndjuk ennek meg az a hártánya, hogy csak elöl és hátul van venti, több nem is tehető bele, csak moddinggal. Bár ősztől tavaszig elég lesz[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
HA 20k a keret akkor lényegesen kevesebb van
Bitfenix shinobi, Shatkoon T5/T9, CM 430, Fractal core seriesha viszont 23k akkor
CM 692, HAF912, storm scout Fractal DR3Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű - CHIEFTRONIC PowerUp Series 850W GPX-850FC 80+ Gold ATX tápegység - teljesen moduláris
- ASUS TUF Gaming LC 120 RGB
- Hibátlan - BE QUIET! Pure Rock Slim 2 univerzális toronyhűtő
- Használt prémium és egyéb számítógépházak - Phanteks - DeepCool
- GIGABYTE P850GM 850W használt moduláris tápegység eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest