Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #36236 üzenetére
Ez egy jó elképzelés.
Ez maradhatna szigorúan szakmai. A másikban meg a felhasználói tapasztalatok alapján mehetne a véleményezés.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #35796 üzenetére
Ha UT-t játszanék ma is akkor lehet én is IMO val játszanék
D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz -FLY-> #35794 üzenetére
Vajon hány profi jön ide egér ajánlásért? És mikkel játszanak ezek a profik? Ami jó egy quakernek az nem biztos, hogy kell egy WOT vagy LOL játékosnak, de még a COD, BF játékosnak se. Lehet vitatni, de ma ez a piaci igény! Munkáról vagy simán netezéről meg nem is beszélve.
Ez kb. olyan mintha F1 es autót ajánlanánk mindenkinek aki autót akar. Teljesen mind1, hogy ő rallyzni szeretne vagy driftelni vagy csak munkába járni és családdal utazni.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz kemotox #35790 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy hergeljem magam!
Egyszerűen az igények és az ajánlások között hatalmas rés van!
És teljesen érthető is mindkét oldal. Viszont ne legyen már leszólva senki mert nem az ajánlottból választ... vagy épp elmondja a pozitív véleményét egy nem ajánlott egérről.
Ezért nem működik sok esetben jól a topik! És sajnálom azokat akik ide tévednek és napokig választ sem kapnak! Ha mégis akkor meg jön az, hogy ne beszélj butaságokat a wireless az szar!
Tudomásul kéne venni, hogy nem minden fekete vagy fehér! És van akinek tökéletes lehet akár az is!
A vezetéknélküli csak egy példa! Be lehet helyettesíteni bármire akár!D-day 2002-01-04 01:54
-
-
atee
őstag
válasz Evil Snowman #35623 üzenetére
Esetleg próbáld ki a régi egeredet is a padon
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #35581 üzenetére
Köszönjük! Jòl gondolom, hogy ez sem váltja meg a világot? Jò-jò de kis raforditással akár a tökèletest is megcsinálhatták volna.
Mennyit sporòlnak a gyártòk azon, hogy kínai omronnal szerelnek japán helyett?
Biztos vagyok benne, hogy akár egy plusz ezrest mindenki adna èrte ha alapbòl avval szerelnèk. Nekik meg max pár száz lenne a plusz költsègük.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz dobragab #35569 üzenetére
köszönöm a jòzan közbenjárást
BF4 stimmel is. Viszont 90% ban már csak only pistol szerveren. Ami nem igazán a kontènerben hasalásròl szòl.
600 cpi egy 360 hoz jòl meg kell mozgatnom az egeret. Nem is elèg neki a kis egèrpadom.
A Magyar ladderben jelenleg is listavezető vagyok a pisztolyt tekintve.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #35564 üzenetére
Tènyleg komoly gondod van az èrtelmezèssel? Vagy csak azt látod amit látni akarsz a szövegben?
Nem mondtam, hogy a tesztekben nincs mèrhető különbsèg. Azt mondtam, hogy a gyakorlarban ez nem akkora különbsèg nekem.
Illetve nem azt mondtam, hogy nem èrdekelnek a tesztek. Csak azt, hogy èn nem tesztelgetek..hanem használom ès ez alapján rendben van.
Akadj már le a tèmáròl. A semmiből találtál ki magadnak! Lehet, hogy unatkozol de ne az èn piszkálásommal foglald el magad!D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #35553 üzenetére
Oda írtam melyik az ajánlott. És elmondtam a véleményem a másikról. Csak értelmezni kell!
Nyugodtan rugózhatsz még ezen. Az én véleményem se fog megváltozni. Gyakrolatilag semmi hátránya nincs a tesztekben mérhető különbségnek ebben az esetben.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #35550 üzenetére
Simán csak kötözködsz.
Bele írtam, hogy melyik az itt elfogadott és ajánlott.
Majd leírtam a saját véleményem egy másik egérről.
Egyébként meg ha úgy tetszik akkor golyós egeret ajánlok. Aki csak egy véleményre ad az meg is érdemli.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #35548 üzenetére
A tesztelgetés a te fétised
Én játszom vele és nem kell falhoz vágnom, hogy nem lő pontosan. Az nem érdekel, hogy a tesztekben mit mutat ha a gyakorlat nem igazolja. Azt ajánlasz itt is és máshol is amit akarsz. Elhiszem, hogy kimutathatóan jobb a másik, de nekem semmi hátrányom nincs belől. Szóval köszönöm szépen nekem tökéletes!
Ne kezdjük újra! Volt és van is ajánlott egerem és mégse azt használom.
Biztos mazohista vagyokD-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz adatfalo #35544 üzenetére
Roccat nem egyforma! A sima pure a legolcsóbb, de csak feketében van.
Van a military ami 3 féle színben kapható és ezt itt is merik ajánlani.
Illetve van a color ami lézer szenzorral szerelt. Ezért itt nem ajánlott.
4 féle színben kapható. Nekem fehér van és meg vagyok vele elégedve.
Annyira tetszik, hogy ha éreznék bármi hátrányt a lézer szenzor miatt akkor vennék egy militaryt csak a belseje miatt és átszerelnémD-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #35447 üzenetére
Mert azt se olvasnák el Sajnos ez egy ilyen anyag ami száraz. Valakit vagy érdekel vagy nem.
Engem érdekelt, elolvastam és vettem egy olyan egeret ami nem ajánlott azóta is megelégedéssel használom.
Nem vitatkozom a száraz adatokkal. Nekem nem a legjobb kellett, hanem nekem a legjobb kellett és nem bántam meg.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
-
atee
őstag
-
atee
őstag
Ez a szép ebben a világban, hogy képesek vagyunk 1 milliszekundum miatt is mérni, érvelni
Persze minden apróság számít, de igaza van a másik félnek is, hogy ez annyira elenyésző különbség ami a gyakorlatban már tényleg nem sokat számít.
Inkább a tudat ami fontos, hogy az a kicsi különbség sincs amit nem is érzekD-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
Más szempontok alapján megy itt az ajánlás. És sajnos elbeszél egymás mellett a két fél.
Az egyik nem hajlandó tudomásul venni, hogy a teszteken túl is van élet. Szigorúan szakmai szempontból közelítik meg a dolgokat.
A másik oldalról meg igény lenne másra is. Mint a vezeték nélküliség, vagy fontosabb az ergonómia mint a szenzor.
Az a baj, hogy a szakmai stáb mindenkit hülyének néz aki nem hajlandó követni a szigorú teszteredményeket.
Viszont jogos részükről az is, hogy az ő meggyőződésük szerint nem lehet olyat ajánlani ami nem "tökéletes"
Ennek áthidalására lenne jó egy olyan topik ahol más egyéb szempontok vagy felhasználói tapasztalatok alapján is lehetne ajánlani.
Mert itt sajnos azt sem nézik jó szemmel ha az ember a tapasztalatai alapján mer valakinek ajánlani valamit!
Én meghajlok és egyetértek abban, hogy a lehető legjobbat kell ajánlani, de van akinek nincs megfelelő az ajánlott top 20 listában (nem számoltam) szereplő egerek között. Viszont a maradék 500 ból ami a piacon van abból tetszik neki valami és arról szeretne többet megtuni annál, hogy az egy szar!D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz Synthwave #34893 üzenetére
Más szemszögből nézzük a játékot. Igen ez különc volt egy kicsit, de talán pont ettől is volt szórakoztatóbb.
Most nem megyek bele a fegyver elemzésedbe mert hozzáértő kezekben mindegyik jó tudott lenni. Persze a favoritok itt is a sniper, rocket, shock rifle(gömb) és minigun, plasmagun másodlagosa voltak.
A dodge rendszert szokni kellett az biztos, de én meg a quake felgyorsulós ugrálós technikájától kaptam agyfaszt
És akkor még nem említetted a teleportálós technikát ami a CTF alapja volt
Meg is kerestem a mi klán videónkatAki nem játszott vele annak átláthatatlan lehet, de most megtekintve 10+ év távlatából is elszórakoztatott engem
És, hogy ne csak off legyen! Még golyós egérrel kezdte ez mindenki aki az elején 99 ben már elkezdte.
Nem semmi volt a sok görgő pucolás nem beszélve jellemzően mindenki 56k modemmel vagy max ISDN el nyomta eleinte. El lehet képzelni azt az élményt.
Az első optikai egeremmel MS 1.0 volt. Játszhatatlan volt az egész. Egy közepes rántást se bírt lekövetni.
Aztán az IMO 1.1a nagy áttőrést hozott. Gyakorlatilag mindneki átállt arra. Nekem mindig volt belőle otthon tartalékba is egy bontatlan. (ezért van még szinte teljesen új is kettő)
Ma is játszik a többség valami aktuálissal. Most épp BF4 megy. MS 1.1a egeret már csak ketten használnak az egyikük nem is játszik már max offline. A többiek csupa olyan egérrel játszanak amik nem ajánlottak! Mint pl.
Roccat XTD, Logitech G300, Roccat kone pure color.
Nem vagyunk már gyerekek és nem a fények kellene. Igazán FPS veteránok vagyunk és mégse találunk semmi kivetnivalót ezekben az egerekben. Van low és high sense játékos is közöttünk. A napokban voltam az egyiküknél és kíáncsoságból megnéztem az egér beállításait. 8200 DPI 1000Hz játékban majdnem minimumra véve... nem találtam el vele senkit. Ő meg úgy lő vele mint egy félisten. Mert megszokta!
Szóval most is azt mondom, hogy van élet az itt ajánlott egereken túl is és nem csak a vérpistik játszanak lézeres egérrel.
Miközben szakmailag nem tudok és nem is akarok vitatkozni, hogy a tesztek meg a gyorsulások stb.D-day 2002-01-04 01:54
-
-
atee
őstag
Tulajdonképp az egész topik a múlt században tart, hogy CS,Q3 és ms1.1a
Ami újabb az majdnem szar is
Persze van (szakmai) alapja ennek is, de közel sem olyan botrányos a helyzet mint ahogy azt itt sokan vázolják.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz Mikulásbá #34652 üzenetére
Nagyon règòta lèzerest használok ès most is azt vettem mert semmi bajom nek volt vele.
Pedig ajánlott optikairòl váltottam annò.
Biztos van szakmai alapja, hogy az optikait ajánlják, de egy jò lèzeres egèr simán vállalhatò mindennapos játèkra is.
Szutyok optikai is lètezik!D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz sepsi0 #34224 üzenetére
Neked is van igazságod meg azoknak is akik azt mondják "meg kell szoknod" az új formát. Szerintem a megszokott forma legalább annyira fontos mint a szenzor minősège. Viszont èrdemes esèlyt adni az újnak is.
Illetve a pèldád is mutatja, hogy egy nem ajánlott egèr is simán lehet jòl használhatò.
Csak azèrt mert nem minden paramèter kiválò mèg nem biztos, hogy kuka.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #34218 üzenetére
Kiváncsi leszek, hogy új király született e szerinted
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
-
atee
őstag
-
atee
őstag
Kitöltve. Viszont ez így mát kicsit sok szetintem. Egèrpad meg bill.. Ès az a kèrdès, hogy milyet preferálsz? Sokan nem tudják milyet preferálnak hanem használnak valamilyet. Az a kèrdès mit használ. Az esetek 99% ban fogalmuk sincs milyen a mechanikus bill...hogyan preferálhatná? Èn se tudom. Sima billt használok ès megfelel az igènyeimnek. Van aki csak megvesz egy egèrpadot vagy egeret, ès megfelel neki. Ő csak felhasznál a nèlkül, hogy tudná vagy igènye lenne jobbra.
A kèrdőívet hogyan gondoltad terjeszteni?
A nèvnèl a ph nicket kèrd szerintem.[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Szerintem túl is lett tárgyalva. És normális hozzászólás is volt.
Én megértelek mert nálam meg a leszólt lézer egér tökéletes. Minden mért vagy vélt ellenérv ellenére. Már hosszú évek óta.
Bátran vedd meg az új wireless egeredet és ha eddig sem okozott csalódást ezután még annyira sem fog.
Majd írd meg milyen a tapasztalatod vele, hátha másnak is csak a vezeték nélküli a megfelelő.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
Kène egy PH. Felmèrès, hogy ki milyen egeret használ!
Nem csak azok akik ebben a topikban vannak!
Kiegèszítve avval, hogy mire használja.
Munka, böngèszès vagy játèk azon belül milyen játèk.
Kiváncsi lennèk leginkább arra, hogy az itt ajánlott egerek vannak e többsègben? Milyen a wireless, vezetèkes arány?
Milyen a lèzer vs optikai arány? Illetve, hogy milyen a márka ès ár sorrend.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz vzsryl #33826 üzenetére
MS 1.1a de számtech boltban nem fogsz már kapni.
Esetleg Logitech G100s azt viszont nem nevezném olcsónak 10k ért itthon.
Ebay vagy itt az aprón esetleg nézz körül mi most a választék.
Hivatalosan boltban 10k alatt semmi ajánlottat nem kapsz hacsak valami akció nincs.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #33773 üzenetére
Lézeresen ezt kihagytad az a kedvenced pedig
-
atee
őstag
válasz atidzsiforc #33582 üzenetére
Kicsit doninò efek ez a lèzer ellenessèg. Nyilván irányt mutatnak a pro gamerek akik nagyon nehezen váltanak egeret.
Mát csak a megszokott forma miatt is. Ezèrt lehet mèg mindig nèpszerű a wmo ès a g100s
Mindezek mellett persze ezek kiválò egerek, de nem biztos, hogy mindenki a saját megtapasztalt èlmènyei alapján húzza le a lèzer optikával szerelt egereket.
De nem kell itt senkinek senkit meggyőzni!
Minden egèrnek van piaca a legszarabb daraboknak is. A lènyeg, hogy a használoját maximálisan kiszolgálja!D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #33552 üzenetére
UT ban simán lőttünk ilyeneket. Gondolod, hogy néhény hét gyakorlás után nem menne a mostani egeremmel?
Csak a BF hiteti el velem, hogy jó?D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #33554 üzenetére
Erre gondoltam én is. Viszont akkor a pure colorban is az a rettenetes A9800 dolgozik amivel én meg vagyok elégedve
-
atee
őstag
válasz Evil Snowman #33549 üzenetére
Egy gamernek minden apróság számít. Már aki nem az ebédlő asztalon játszik a húsleves és a babfőzelék között.
Annó amikor itthon még kapni se lehetett normálisat.. mi már külföldről rendeltünk magunknak egérpadokat pl.
Kezdetleges teflon talpakat ragasztpttunk az egerek talpára és szilikonnal fújtuk be a padokat.
Hogy mennyit számított ez a teljesítményben azt nem tudom, de mi azt gondoltuk, hogy ha csak 1% ot tesz hozzá már jó és ezt elhittük ez elég volt.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #33547 üzenetére
Igazad van a HC game az lehet versenyszerű is és a pubon való lövöldözés is.
Szerintem egy szar egér nem elég már a public lövöldözéshez sem. Vagy komoly kockázata van az idegösszeomlásnak.
Persze kinek mi a szar. Látod nálam simán belerér a lézer évek óta. Pedig hosszú évekig UT elképzelhetetlen volt MS 1.1a nélkül.
Azt se mondanám, hogy izommemóriából ne lőnék, de ezt pontosan elemeznem kéne
A lényeg az, hogy az ellenfél gyakrabban kap agyvérzést miattam mint én az egerem miatt.A szenzorokra visszatérve.
A roccat oldalán az XTD hez pl PRO-AIM (R3) van írva. Evvel szemben azt mondod A9800
És más egereikhez is Pro aim van írva.
Most akkor a roccat ködösít vagy a két szenzor ugyan az csak más néven?D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #33538 üzenetére
Mint a témában szakértőt kérdezlek!
Az A9800 laser szenzor az mennyiben ugyan az mint a Pro-Aim Laser Sensor R3 a Roccatnál?
Vagy a Roccat csak adott neki egy marketing nevet és gyakorlatilag ugyan az?
Kerestem már a neten erről infőt, de a legtöbb amit találtam, hogy egy módosított 9800.
Csak a tisztánlátás végett szeretném tudni.Köszi!
-
atee
őstag
válasz juve600 #33541 üzenetére
Első HSZ ben van ajánlott lista! Első körben átnézheted!
És utána kérdezz bátran!
Ha olyan egér tetszik ami nincs a listában akkor itt nem fogsz 100% ajánlást kapni rá.
Esetleg véleményt olyan felhasználótól akinek van vagy volt vele jó vagy rossz tapasztalata.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz Evil Snowman #33537 üzenetére
Kezdetben a lézeres egerek valóban szarok voltak. Viszont ez igaz az első optikai egerekre is.
Ma már azért ennyire nem rossz a helyzet. Egy jó lézeres egér is bőven megfelelő akár HC játékra is.
Persze evvel itt vitába lehet szállni meg alátámasztani statisztikákkal, hogy a játékosok hány % használ optikait vagy lézert.
Az optikai felé billlen a mérleg és a tényekkel nehéz vitatkozni. Ennek ellenére van olyan lézer megoldás ami akár ajánlott is lehetne, ha nem ebben a topikban lennénk!D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz DileRGorE #33535 üzenetére
Egèsz biztos nem olvasta, de a posztjábòl kiderül, hogy èvekig megfelelő volt neki az az egèr ami itt sok embernek szòba se jöhetne.
Megint előjön, hogy van èlet az ajánlott 20 egèren kívül is.
Az persze más kèrdès, hogy jò szívvel nem ajánlott!D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz dobragab #33526 üzenetére
Én spec nem a marketing miatt és nem is vérpisti miatt használok lézeres egeret! És tudom hihetetlen, de tökéletesen jól szolgál FPS játékok alatt is. (elképzelni se tudom, hogy micsoda félisten lennék egy jó optikaival)
Lehet tudat alatt evvel fogom vissza megam, hogy ne dobjanak ki a szerverekről
Optikai is volt már olyan a kezemben ami nem bírta lekövetni a mozgást játékokban és lézeresből is volt szerencsém olyannal találkozni ami még böngészésre is gyalázatos volt.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz SunMount3r #33508 üzenetére
Szerény véleményem szerint 100 és 120 gramm között átlagosnak mondható az egét súlya.
Éretelem szerűen alatta számít könnyűnek egy egér és felette már nehéznek.
Persze kinek mi a határ ez egyén függő. Van aki simán elvan egy 140 grammos egérrel is van aki meg izomlázas lesz tőle.
Az én egerem kb. 90 gramm, bár nem mértem le a netes infók alapján ennyi. Ennek tükrében én azt mondom, hogy ez a súly az ami kb. nekem ideális, de én nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget az egér súlyának általában. Meg lehet szokni a nehezebb egeret is.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz Szöcsbi #33376 üzenetére
Roccat kone pure vagy military vagy esetleg color.
Ez utóbbit nem fogják itt ajánlani mert lézer szenzoros, de az én személyes véleményem és mindennapos aktív FPS tapasztalatom, hogy jól teszi a dolgát.
A pure vagy military már a szakik is ajánlgatják mivel azok szenzora ajánlott.
Ezen egerek világítását olyanra állítod amilyenre akarod!
A DPI érzékenységet meg próbáld alacsonyabban tartani, teljesen felesleges szerintem már 1000 felett is.D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #32917 üzenetére
Az a Hama egere jobb volt mint a mostani kiszemeltjei?
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #32884 üzenetére
Legalább tudjuk, hogy a pad a xar a packban
-
atee
őstag
válasz jaffa 2843 #32704 üzenetére
Köszönöm szépen! Megérkeztek a tappancsok!
Szinte kedvem volna lekapni a gyárit, de még annyira új és igazából semmi baja, hogy maradnak egyelőre.
Mikör jön a következő nyereményjáték?D-day 2002-01-04 01:54
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest