Hozzászólok Aktív témák

 • eami

  addikt

  válasz jaffa 2843 #33851 üzenetére

  értem, hogy a saját tapasztalatotok alapján úgy ítélitek meg, hogy a wireless nem opció. Nekem a legjobb wireless egerem egy mx revo, ami egyrész már elég régi darab másrészt nem is gamer egér. Egyértelmű hogy ennél szinte bármelyik vezetékes gamer egér jobb. Azóta viszont eltelt pár év és majdnem minden nagyobb gyártó kijött vezeték nélküli games egérrel, amelyek árazását tekintve ráadásul inkább a felső kategóriába tartoznak (árazást tekintve biztos). Ezért bátorkodtam feltenni a kérdést, hogy vajon ezek a nem filléres kifejezetten gamer vezeték nélküli egerek hol helyezkedhetnek el a ranglétrán. Azt gondoltam át lehet beszélgetni. Az gondolná az ember, hogy 30+ ezer forintos vezeték nélküli egér minimum partiban egy 5-15 ezer forintos vezetékessel. Előfordulhat, hogy nem, de eddig senki sem tudta azt mondani, hogy ezek közül az új wireless gamer egerek közül használt volna egyet is.

  Pusztán azért mert régen ezek nem voltak összevethetőek a vezetékes társakkal játékokban, nem feltétlen jelenti azt, hogy még most sem.

  Pro gamerek vezetékeset használnak igen, meg amit kapnak a szponzortól ingyen. Illetve amivel minden körülmény között ugyanazt az eredményt tudják hozni. Nyilván egy tömött stadionba millió vezeték nélküli eszköz között elég "bátor" dolog lenne tét meccset játszani egy vezeték nélküli egérrel, így nem is azzal gyakorolnak. De azt hiszem ez elég keveseket érint itt köztünk.

  Szóval aki nyitott a társalgásra azzal szívesen társalgok.

  és bocsássatok meg ha kicsit felhúzza magát az ember ha a legelső válasz a témában sértegetés:
  "Nem kell ehhez semmilyen szakmai iromány, csak kellően fejlett neurális hálózat és némi tapasztalat. "

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák