Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz FireKeeper #102010 üzenetére
Nézőpont kérdése, de balkezes egér amikor kerestem a lenti 2 volt összvissz. Napi min. 8 órát használom melóban, igaz csak irodai munka (Excel, Outlook, SAP) meg egy kis VBA programozás, de nekem tökéletes erre a melóra, azért mertem javasolni. Még játszani is szoktam vele, nem vagy egy hardcore gamer, de nem vettem észre semmi gondot. Az egyszerű HP, Dell, stb.. amit adnak cégben munka egeret, azokhoz képest sokkal jobb és több felületen is műxik.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Én ajánlani jöttem egeret. Balkezes vagyok és elég kevés balkezes egeret lehet találni. Volt egy ideig egy Hama Rihano, azt rövid távon belül a földhöz vágtam Random kikapcsolt vagy készenlétbe ment használat közben, hiába volt benne új elem. Meg is szabadultam tőle, aztán most már vagy 2 éve megvan a Logitech M650 L Left, szintén direkt balkezes egér. Nem is egy áron van a Hamával, de sokkal jobb. BT-n használom céges géphez párosítva, sztem egy évet elmegy elemről (Vartát szoktam venni), nem laggol, nem kapcsolódik le. Elég nagy méretű (azért az L a típusában), van normál jobbkezes verzió is az a sima L-es végű. Nemrég vettem még1-et, az asztali PC-hez is. Ritkán van használva, viszont így nem kell átpárosítani az USB-vevőjéhez. Mert van az is hozzá, ha nincs BT a gépben, a vevőjével párosítva is műxik.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, kimondottan bal kezes egeret szeretnék venni.1. Mennyi a keret? kb. max 20k
2. Használtpiac játszik? igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? lehet, de elsősorban itthoni boltban venné meg
4. Mire használnád az egeret? átlag: napi 8 óra irodai munka és 2-3 óra net/játék (főleg fps)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Windows csúszka alap beállításon, elvileg 1000 dpi (a mostani típusa: Lenovo m-u0025-o)
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) kimondottan bal kezeseknek legyen; a kábeles egeret preferálom (könnyebb, nem kell akkuval/elemmel vacakolni), de mivel kevés balkezes van jöhet wireless típus isNincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest