Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tipuka #94792 üzenetére
"mennyibe fáj egy erre alkalmas felszerelés és melyiket kellene vennem?"
Legalább annyiba, mint egy komoly maus, és gyakorolni sem árt vele, mert egy egeret könnyű lenullázni a pákával.
Itt a topikban szerintem lesz valaki, aki egy zacskó szotyiért segíthet.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tipuka #94788 üzenetére
Két darab mikrokapcsoló kell, oszt jónapot. Típustól függően 500-1800 pénz.
Kailh GM 2.0
Kailh GM 4.0
Kailh GM 8.0
TTC Gold Dustproof (30M)
TTC Gold Dustproof (50M)
TTC Pink
Omron D2F-01F
Huano Black Shell Pink Dot
Huano Blue Shell White DotSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
chatran
őstag
válasz tipuka #92968 üzenetére
Az Eloshapes szerint kicsi különbség van az IMO 1.1 (a Katana elvileg 1:1 IMO) és a Model O formája között. Én a céges laptopon IMO 1.1-et használok a gépemen meg Model O-t, de sokkal laposabbnak érzem az utóbbit. A lassan 20 éves MS egér még mindig a legkényelmesebb. A Model O előtt egy évig a wireless Katana-t használtam, de valahogy az sem volt az igazi formailag.
-
Chaser
legenda
válasz tipuka #76895 üzenetére
vegyél egy ilyet is az egér mellé...
szerk:
Zaied
kedvenc billzetem anno egy pc bontóból vásárolt compaq, hihetetlen jó nyomásontja volt, mikor vettem már meg volt sárgulva, 300ft volt, nem tudtam agyonütni sem, csak azért cseréltem le több év után mert már nagyon ocsmányul besárgult, azóta sem találkoztam hasonlóan jó és szinte hangtalan billzettel_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Årpi
őstag
válasz tipuka #76869 üzenetére
A Zowie már nagyon rég járt nálam, így erre nem tudok választ adni. A másik kérdést meg neked kell eldöntened. Gyártótól ilyen 17000 körül jössz ki és akár két hetet is várhatsz rá (nekem 18 nap volt mire ideért az egér, a kábel csak 9).
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Årpi
őstag
válasz tipuka #76867 üzenetére
A Gladiust fél áron sikerült beszereznem anno, de a lényegen nem változtat). Az egeret úgy kaptam a cégtől , de a csomagoláson a teljes (50$) ár szerepelt és így is átjött simán a postán. Szerintem az alzától még a régit kapnád, de persze ezt sosem lehet tudni. A kábel dolog is érdekes, van olyan ismerősöm akinek kb. 0 használattal 2-3 hét alatt tönkrement a kábel, van olyan is akinek hardcore használattal kb. a megjelenés napja óta jó...
-
Årpi
őstag
válasz tipuka #76863 üzenetére
Zowiehoz képest számomra sokkal "lágyabbak" (voltak) a gombok mindkét O-nál ami nálam járt. Perpill a matt, "új" verziót használom nagy megelégedéssel, leginkább FPS játékokra. Napról napra egyre jobban szeretem, egy elég nehéz ergo egeret váltott nálam. Legrosszabb esetben 14 napon belül visszaküldöd
-
FireKeeper
nagyúr
-
rizso
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tipuka #31012 üzenetére
A design oltárán néha megéri áldozni kicsit. :> Úgyis tartós egér.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tipuka #31007 üzenetére
Jó választás. Amúgy IM 1.1a-nak vannak ilyen színes meg gumírozott borítású (ill. SS) verziói is. Mondjuk nem olcsóak, de akkor is.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tipuka #30993 üzenetére
Veszel megint egy IM 1.1a-t vagy egy Kana v2-őt és le van tudva a dolog.
-
drtimot
aktív tag
válasz tipuka #30993 üzenetére
Ha játszik az ebayes rendelés, és az IME1.1 volt a kedvenced, akkor vegyél még egy olyat és kész, újonnan is beszerezhető onnan. Az MSE 3.0 belseje pontosan ugyanaz, de a ház erősen más alakú (inkább Razer DA-ra hasonlít), nem biztos, hogy kényelmes lesz, ha az 1.1 az etalon.
Csupa jó egér közül válogatsz amúgy, nem nagyon lehet ilyen listában mellényúlni, de ha különösen fontos a kattintás puhasága, én a Kana i-café verzióját húznám csak ki a listádról, mert abban a TTC kapcsolók elég kemények. (Sőt, a Zowie AM-beli Huano sem a puhaságáról híres. Persze megszokás kérdése is, de az MS1.1-beli Omron után zavaró lehet.)
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
tipuka
addikt
-
törölt tag
válasz tipuka #24545 üzenetére
Az 1.1-be szerintem olyan kis kocka alakú kell:
-
tipuka
addikt
válasz tipuka #24544 üzenetére
az kimaradt, hogy más az írás a CHINA felírat mellet / D2FC-F-7N felírat felett. itt a másik, amit néztem "jóval drágábban" az egyik a régi MS 1.1a-é a másik meg az "újabb" MS 1.1a-é? Ha igen melyik melyik?
-
Shodan
addikt
válasz tipuka #23860 üzenetére
Nekem ugyanez a problémám, szétszedtem kicsit kitisztogattam. De a probléma ugyanúgy visszatért, a forrasztgatást meg egyelőre hanyagolom, majd talán egyszer rászánom magam, ott kezdődik hogy kell egy normális páka, ami már is több mint maga az egér. Így rendeltem egy új egeret kinntről, addig is természetesen a tartalék ms 1.1a-t használom
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tipuka #23863 üzenetére
Az angle snapping overrated. Ugyanúgy megvan azzal is a pixelrail, mint anélkül.
Komolyabb grafikus alkalmazásokban már lehet, hogy van egy kis hátránya, de oda meg amúgy is Wacom-táblák valóak.
-
drtimot
aktív tag
válasz tipuka #23863 üzenetére
Pörgetés helyett ott a Ctrl+F! Még olvasni se kell (A 3. találat az oldalon mikrokapcsoló szóra)Itt lehet őket venni, Lomexéknél a Lehel téren. Omron D2F-01F az, amit keresel.
Szerintem itt fórumban vagy akár aprón biztos találsz szakit, aki megcsinálja neked a kapcsolócserét.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
törölt tag
Lehet kapni még IMO 1.1a-t újonnan is, igaz külföldről. De itt az aprón is láttam néhányat. Egy megbízható eladónak pedig (akinek nem illene ide beírni a nevét, mert reklám stb) meg vannak nagyon szép állapotú WMO-i, ami a "kistestvére" az IMO-nak ugyanazzal a szenzorral, picit kisebb méretben és nincsenek rajta oldalt gombok és így néznek ki:
-
drtimot
aktív tag
- Első hozzászólásban találod meg az ajánlott egerek listáját. Nem parasztvakítós egereket ajánl, ne félj
- Kapni még Intellimouset, keress csak rá Ebayen!
- A duplakatt hiba egy mikrokapcsoló-cserével orvosolható, 300 forint az alkatrész. (beszerzési helye ld. 1. hsz.)
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Playstation 1 olvasófej
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Samsung 980 Pro 2TB + Heatsink - Új, bontatlan, 5 év garancia
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X ~ 2 év garancia
- Geforce 2 MX400 / púpos kondik, szoruló ventilátor / képet ad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest