Új hozzászólás Aktív témák

  • tipuka

    addikt

    Sziasztok!

    Sajnos a Glorious O Model egerem dupla kikkel és a lenyomva tartást se tudja megtartani sokszor (megragadod a bal gombot lenyomva a fájlt mondjuk és miközben húzod, elengedi..., képmetszőt használva külön élmény újra kijelölni 3x egymás után a dolgokat, mert elengedi menetközben...).
    Nagyon szerettem, mert pontos volt, 500dpi-n használtam, könnyű és kényelmes volt nekem, előtte az MS Intellimouse 1.1a-t szerettem így.

    Kérnék szépen ajánlást tőletek, mert el vagyok veszve az egérajánlóban. :)
    - Max 25-26k a keret, de ha vezeték nélküli, akkor lehet 30k is (nem kitétel, hogy vezeték nélküli legyen, de, ha az, nem bánom kicsit se).
    - Játszik a külföldi rendelés és a hardverapro, de csak a kiváló állapotú, újszerű egér.
    - Fingertip grip-es a fogásom, de, ha nagyobb az egér méretileg, akkor picit átmegy palm grip-fingertip átmenetesbe a fogásom. Emellett Churchill-style, 1-2-2: bal oldalt 1, felül 2, jobb oldalt 2 ujj.
    - 22cm a kezem
    - 400dpi-n használom az egeret, a Glorious O Modelt a súlya minatt használtam 500-on. pl. CSGO az sokat megy nálam.
    - spec igényem: oldalsó gomb legyen. ne legyen olyan nehéz gomblenyomásilag, mint a Zowie ZA11. legyen szimmetrikus, mint a fejlebb említett 2 egér.
    Érdekesség számomra, de az excelben olvastam és nagyon tetszik az ASUS ROG Kerisben(nem maga az egér tetszik,hanem a megjegyzésben írtak), hogy cserélhetőek a kapcsolók könnyen és még tartalékba is adnak hozzá switchet és jó a teflon.
    Bár nekem az is elég lenne, ha kibírnának ezek az egerek 5 évet. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák