Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Evil Snowman #97396 üzenetére
bár valamelyik gyártót inspirálná az og G303 forma
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Evil Snowman #97393 üzenetére
comfort groove van az X3-on is, még ha nem is olyan agresszív mint a viper minin. Ha Viper Mini utód kell, ezzel indult a hsz-ed amire reagáltam, én meg ahhoz az állásponthoz tartom magam hogy ha valaki viper miniről váltana wirelessre és nem akar egy vagyon pénzt kilapátolni a cobra prora vagy a VMSE-re, az X3 egy valid olcsó opció, majdnem azonos formával, gyakorlatilag szotyiért.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
Hála Istennek vannak alternatívák. Mondjuk viccesnek találom, hogy a Logitech PC szoftvere sosem kerül terítékre, hogy annak is futnia kell sok esetben na mindegy. Tudom szar a Synapse, fogja a gépet, erőforrást zabál etc. Majd szólok a Bldae 15-ömnek, hogy kezdje már el a Synapse szoftvere zabálni az erőforrásokat, mert mindenki ezt mondja.
A force-olt regisztrációva teljes mértékben egyetértünk, én sem vagyok oda érte. Gondolom a Cloud saving miatt erőltetik, de ugye az is meg tudja szivatni az embert, ahogy korábban itt egy fórumtárs is jelezte a Razer keypad-je kapcsán.
-
MODERÁTOR
Ez nem tunik rossznak
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
válasz FireKeeper #97389 üzenetére
Az probléma, hogy szerintem te kevered a dolgokat. Ha csak nyeresen az általad linkelt kis vonalkákat nézzük akkor ugyanaz a kettő. Mondjuk ez sem teljesen igaz mert a cápa gombjai feljebb helyezkednek el a viperáéhoz képest, ami lehet, hogy már nem kényelmes valakinek. Ugyanez a helyzet a kicsit hátrébb tolt görgővel a cápa esetén a viperához képest.
A Viperen összesen 3 db öncélú dizájn elem van:
1., a gombokat és a felső burkolatot elválasztó zongoralakk berakás
2., a LED-es logo
3., farrész alsó LED-es "berakása"Minden más, az nem öncélú design elem rajta, hanem kényelmi és gyakorlati funkciója van.
Például a főgombok homorú kialakítása, hogy az embernek kényelmesen be tudjanak feküdni az ujjai. Én például már nem tudok kényelmesen használni egy domború gombos egeret, mert FPS közben, amikor rángatom, akkor hajlamos lecsúszni róla a kezem. Ugyanez a helyzet az oldalsó homorítással is. Bár jelen 2 egérnél szinte megyegyezik, de nálam szintén az a nyerő, aminél minél jobban be van homorítva az oldalsó rész, hogy frankón befeküdjön a hüvelyk és a kisujjam a 2 oldalon található mélyedésbe.Summázva én még mindig fenntartom azt az álláspontomat, hogy 2 egérnek semmi köze nincs egymáshoz sem formailag, sem fogásilag, hiába kb ugyankkora mérettel rendelkeznek papíron.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz FireKeeper #97387 üzenetére
de azért azt mondtani hogy semmi köze nincs egymáshoz a két formának, szintén csúsztatás.
Azt nem mondom az én esetemben, hogy a formának nincs köze egymáshoz, de emellett azt is állítom, hogy el is térnek. Mint írtam, totál más kézben a két egér, mint a rajzon.
De, mint írtam, ez az én esetem. -
dqdb
nagyúr
válasz Evil Snowman #97382 üzenetére
Most már a legtöbb RGB-s patkánynél kikapcsolható a világítás hála Istennek.
Igen, ki. Csak éppen a Razer esetében egy Synapse-mentes gépen 15 perces folyamat volt ezt elérni és utána letakarítani a szemetet. A telepítés során "csak" kétszer kellett lebeszélnem arról, hogy fiókot regisztráljon nekem.Ezt meg lehetne úgy is oldani a WebHID korában, hogy elég egy böngésző a konfigurációhoz, mint a Wooting billentyűzeteknél, vagy a Pulsar stílusban elég egy egyszerű program, ami nem akar folyamatosan futni.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Evil Snowman #97388 üzenetére
szerintem kevered a dizájn és a forma fogalmát. valóban dizájnban inkább a GPX-re hajaz, de formában nem. lásd kezdeti posztom.
búcsús csodák, akkor most ki az elfogult?
[ Szerkesztve ]
-
válasz FireKeeper #97385 üzenetére
Igazán érdekelne, hogy e között a kettő forma között milyen jellegű hasonlóságot vélsz felfedezni.
A támadó cápa inkább a Logitech GPX formavilágra hajaz, de segáz. Vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy egy mocskos nagy koppintása a GPX formájának.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Szellem. #97386 üzenetére
abban egyetértek hogy nem teljes a kép mert szemből/hátulról nem látod, aminek főleg ergonál van jelentősége. de azért azt mondtani hogy semmi köze nincs egymáshoz a két formának, szintén csúsztatás.
-
Szellem.
nagyúr
válasz FireKeeper #97385 üzenetére
Nem akarok belepofázni, de ettől még a két egér bőven különbözhet és különbözik is egymástól. Azért mert a rajzon minimális az eltérés, még bőven másképp érzed a kezedben.
koxx kollégával beszéltük egyszer az én esetemet. Adott volt a DeathAdder V3 és a Glorious Model D Wireless. Az alábbi rajz alapján kicsi az eltérés, kicsi a különbség. Mind a kettő ergo egér. Mégis a Model D az ami nekem tökéletesen kézre áll. A DA V3-al nem tudtam egyszerűen lőni, mert elfeküdt rajta teljesen a kezem és az ujjaim. Plusz, az én kezemnek, játék és fogásstílusomnak a legtökéletesebb méret és forma a Model D formája. Pedig megfordult a kezemben ebben az évben jó pár egér.
Szóval, én ezt az eloshapes oldalt inkább veszem minimálisan irányadónak.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Evil Snowman #97382 üzenetére
-
válasz Komplikato #97381 üzenetére
Gondoltam, ha bevált akkor olyan formát keresel csak nem volt és ezért lett a DA Essential.
Lamzu jó cucc régóta kokettálok vele, de nem merem megvenni. Plusz a Viper V2 Pro formája tökéletes nekem, szóval inkább abból fogok majd beszerezni mégegyet tarcsinak. -
válasz FireKeeper #97378 üzenetére
A támadó cápa alakjának semmi köze nincs a Viper Minihez. A trenddé vált Synapse gyűlöletet meg majd kinövitek egyszer.
Most már a legtöbb RGB-s patkánynél kikapcsolható a világítás hála Istennek. -
Komplikato
veterán
válasz Evil Snowman #97374 üzenetére
Jaj, nem köszi, de a Viper Mini "ideiglenes" egér volt, csak túl sokáig. Az utódja egy fehér Lamzu Thorn lesz. Elkezdtem áttenni a teljes setup-ot fehérbe. Razertől így csak a wireless nagy Viper jöhetne. Meg alap az optikai kapcsoló. Amúgy azt hittem a Cobra csak ősszel jött ki, most látom milyen "régi" a teszted.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
gabor101
csendes tag
válasz FireKeeper #97378 üzenetére
Tetszik a Razerek kialakítása, de a Zowie már túl egyszerű a szememnek.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Evil Snowman #97374 üzenetére
vagy attack shark x3 aliról ha vezeték nélküli kell synapse nélkül
#97375: az hogy jól néz ki, mindenkinek mást jelent, van akinek letisztult kell, van akinek RGBs karácsonyfadísz. te mire gondoltál?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
gabor101
csendes tag
Sziasztok!
Beújítanék egy egérre, de nem tudom mi lehet jó vétel számomra.
1. Mennyi a keret?
15-35e
2. Használtpiac játszik?
Nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Nem
4. Mire használnád az egeret?
Legfőképp játék(Singleplayer, multi nincs)
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm és fingertip között
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
19cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Egy olcsó 1200dpi-s egeret használok
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Plusz pont ha jól néz ki -
válasz Komplikato #97363 üzenetére
Ha Viper Mini utód kell, akkor házon belül a Razer Cobra vezetékes. Itt írtam róla hosszabban:
[link] -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nyul105 #97372 üzenetére
Van, amelyik kényelmes lehet hozzá (pl. Zowie EC2 formavilág), de általában szimmetrikusokat szokás ajánlani.
Thorn még nem volt a kezemben.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #97370 üzenetére
A Zaunkoenigen kívül mivel nincsenek?
A türelem első osztályú egeret terem, szotyiért.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Synthwave #97369 üzenetére
hát igen, X2V2-se 25-30k, amit újonnan megveszel sima 1. generációs X2, meg ki tudja milyen régi batch, és azért azzal is voltak problémák.
az apró meg nem kifogyhatatlan tárháza bármilyen egérnek, ha nincs fenn annyiért (vagy egyáltalán) akkor nincs fenn, hiába "általában szokott lenni fenn annyiért".
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #97368 üzenetére
Nem is 25-30k, nem?
Egen. Nettó 100 dollár + külföldi rendelés. Az 44 300 + csomagküldés, de lehet, hogy még a vám is rájön.
Meg ki tudja, hogy milyen gyermekbetegségei vannak. Manapság már nem szabad minden első batch-re ráugrani. Bár ennyi erővel a V2 sem kéne, hogy ott legyen.
Igazából apróról kéne neki egy Endgame Gear XM2we ~15-be, és akkor ott a best buy claw gripre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #97366 üzenetére
Felültem volna, ha ~40 gramm lenne. A HTX Ace ennyi az összes grippel; ennél nehezebb nekem már nem kell tartós használatra.
Akkor már a nagy ULX, de most brutál kiköltekeztem. Új szemüveg (sírhatnékom támadt az árát látva...) + Keychron Q8, ami annyiért volt PCX-ben, hogy nem lehetett otthagyni, meg csuklótámasz hozzá, meg ezmegaz, úgyhogy most fotoszintézis van a teraszon.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Pakmara #97355 üzenetére
Xtrfy M42 Wireless (a hátrébb kimagasodó tenyértámasszal)
Xtrfy MZ1 Wireless (a magasabb púppal)
Cooler Master MM712
Endgame Gear XM2we
Pulsar X2 / X2 V2
Lamzu AtlantisEsetleg Pulsar Xlite V2 / Xlite V2 mini.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #97363 üzenetére
Mivel a DeathAddernek és a Viper Mininek azon kívül semmi köze egymáshoz, hogy mindkettő egér, és mindkettőt a Razer gyártja. Teljesen eltérő kézméretekhez és fogásokhoz valók.
Az Essential Razerek amúgy sem áhítandók.Ha jobbkezes ergo Razer kell, akkor DeathAdder V3 / V3 Pro. Ennek már a formája sem ugyanaz, mint a régebbi DA-ké.
-
Komplikato
veterán
OFF: Pár éve volt BF akcióban Viper Mini. Azóta is fogom a fejem, hogy CSAK egy darabot vettem. Teljesen jó kis másodlagos egér, fiam imádja az optikai kapcsolóit, állítólag tök jó sniperkedni vele. Na most idén nem volt Viper Mini, csak Death Adder Essential (2021), gondoltam pótegérnek jó lesz ez. Az, hogy olyan kapcsolók vannak benne, amilyen, nem lepett meg. Az, hogy olyan a burkolata, mint egy olcsó és gagyi kínai fröccsöntött játéknak, az sem lepett meg. Ami meglepett az alakja. Ugye ezt nagy nevű elődjeitől örökölte. Egyszerűen nem értem. SOKKAL nagyobb mint a mini, ehhez képest nem tudom úgy megfogni, hogy normálisan. Vagy lelóg elöl az ujjam, vagy ha nem, akkor olyan, mint ha az egérnek nem is volna feneke, hátulja Az oldalsó gombok elérése meg szörnyű. Ebből a drága verziók is ilyenek?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Pakmara #97355 üzenetére
30körül már van Lamzu atlantis, ami jó clawhoz, ha mindenképp itthonről kell. ha külföldi rendelés is játszik, akkor pedig sok más opció is van abban a keretben, főleg Black Friday alatt, vagy a kínai márkák.
-
-FreaK-
veterán
+ Szellem.
Köszi!
Igen, Paypal volt és a legolcsóbb szállítás, így már értem.
Ha postán maradó lesz, annak nem örülök, az egy katasztrófa. Volt, hogy mondták, hogy nincs ott a csomag, telefonálgattam össze vissza, elértem a futárt, mondta hogy ő pedig oda rakta le. Vissza mentem, nézzék már meg újra.. jaa, tényleg itt van. -
dqdb
nagyúr
válasz Szellem. #97358 üzenetére
Rosszabb, a legolcsóbb szállítási mód náluk postán maradós, legalábbis legutoljára még az volt (EU-n belüli rendelésnél az MPL-re nem tudok rossz szót mondani, a postaira pedig jót). Azóta én is DHL-lel rendeltem tőlük.
Mondjuk a MaxGaming a pénteki rendelésemet még nem adta fel, 2,5 munkanap telt csak el azóta, BF akció van náluk, nem csoda, nem egy Amazonról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz -FreaK- #97356 üzenetére
Attól függ, hogy mit választottál. Ha sima szállítást, akkor sajnos MPL. Ha premiumot, akkor DHL.
Én a BL esetében a premium szállítást kértem és hétfőn este megrendeltem a BL-t, és szerdán délelőtt a kezembe adta a DHL. Nekem megérte a plusz 10 eurot, mert az MPL egy tróger cég. -
dqdb
nagyúr
válasz -FreaK- #97356 üzenetére
Attól függ, hogy melyiket választottad ki. Posta, MPL és DHL egyike lesz, az első két esetben sok sikert ehhez, az utóbbinál van erre lehetőség, de sietned kell a levél megérkezése után, mert az országba érkezés másnapján már viszi ki neked a futár.
Ha Paypallal fizettél, akkor ők csak a számlázási címre szállítást engedik a boltoknak.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Maxgaming rendeléseket itthon melyik futárcég hozza ki? Van lehetőség náluk címet módosítani?
Elég marhán volt megoldva az oldalon a rendelés/cím megadás, egy Payment adress volt, ami minden normális helyen a számlázási cím, majd külön megadod a szállítási címet.
Na itt nem volt ilyen, arra a címre küldik amit a Payment-nél megadtál. -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én meg ott tartok, hogy a HTX-ben bekapcsoltam az angle snappinget, mert időközben rájöttem, hogy eddig szinte az összes old school kedvencemben volt több-kevesebb (kivétel az 1.1-ek).
Ja, és 500 Hz, úgy, mint régen, legalább az akku is egy picit tovább húzza. Windowsban lemennék egészen 250-ig, ha nem lenne bugfagyós a szoftver, és hagyná felbindolni a polling rate léptetést a cpi-váltóra error ablak dobálása helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
válasz FireKeeper #97320 üzenetére
Bevállaltad végül? Ha igen írd majd meg a véleményed, nálad azért már több egér is megfordult, kíváncsi lennék a véleményedre.
-
Szellem.
nagyúr
Lamzu Thorn esetében van értelme a Motion Syncnek?
Ha igen miért, ha nem miért? Alap esetben a gyári szoftverében be van kapcsolva. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz -FreaK- #97346 üzenetére
De csak vélhetően. Azért az fura, hogy nagy kézzel túl hátul vannak az oldalsó bütykök, de kisebb kézzel kényelmes lehet.
Kisebb kézzel még hátrébb lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz -FreaK- #97278 üzenetére
Bal oldalon a Keychron M6, jobb oldalon az eredeti MX Master.
A formájával nagyon nincsen kibékülve az illető, úgy fogalmazott, hogy olyan az alakja, minta szemüveg nélkül próbálták volna lemásolni az MX Mastert Neki a púp túl elől van és túl magas, az oldalsó gombok és görgő túl hátul vannak, és az egér jobb oldala sem jön be neki. Az a tippje, hogy kisebb kézzel jobb lehet fogásra.
A formától eltekintve szerinte jó az egér, főleg azért az árért, használat közben jó, szenzor jó, tömeg jó, gyári talpak használhatóak.
Kíváncsi leszek, nekem hogyan jön majd be a forma, ha eljut hozzám hetek múlva a rendelésem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #97343 üzenetére
Azoknak a felsorolását meg sem kísérlem.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz -FreaK- #97341 üzenetére
azóta már van, bár redditen azt olvastam hogy 2-3ms debounce alatt nem működött megbízhatóan.
#97342 meg gyakorlatilag mindegyik kínai brand aki
lelopta, izébeszerezte a compx firmwaret az egeréhez.#97344 nyilván, csak nem árt hozzátenni a képhez, hogy manapság már a noname kínai brandek is képesek kompromisszummentes wireless élményt nyújtani (lásd VGN amit épp hajtok)
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Szoszo94 #97327 üzenetére
A Logitech G PRO Wireless 2018-as megjelenése óta nagyon átalakult a wireless szegmens, sok gyártónak van már értelmes vezeték nélküli kapcsolata. Persze nem mindnek.
Logitech Lightspeed
Razer HyperSpeed
Pulsar
G-Wolves
Lamzu
Zowie
Vaxee
Endgame Gear
Finalmouse
ASUS AimPoint
Pwnage
Cooler Master (MM712)Bármikor nyomnék ilyenekkel versenyszerű Kvéket. Ha nem lennék olyan rozsdás, mint egy koszovói talicska.
--------------------------------------------------------------
(#97341) -FreaK-: Van egy univerzális is.
Nem köll csapkodni.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz FireKeeper #97340 üzenetére
Tényleg, ezt láttam is. Azt mondja, hogy a lamzunak nincs slam click prevention, feltételezem akkor más gyártónál lehet rá valami megoldás.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Szellem. #97313 üzenetére
"Az tény, hogy a szoftveres egyszerűbb."
Mint az alján megnyomni egy gombot? Legjobb, nem kell telepítgetni semmi vackot.
Normális esetben egyszer beállítja az ember, aztán rá se néz.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz FireKeeper #97337 üzenetére
Az nem valami olyasmi gond, hogy ha nem elég a rugó ereje, akkor nem tudod spammelni a gombot, mert nem tér vissza elég gyorsan? Mintha minap hallottam volna ilyesmit egy videóban.
-
[CS]Blade2
addikt
Ha már szó van a szoftver-ről: Megrendeltem egy Steelseries Prime-ot, de még úton van pár napig. Ez alapesetben világít valahogy a görgőnél. Nekem nem kellenek a szoftver funkciói valószínűleg, de a led-et kikapcsolnám.
A kérdésem, hogy az működik-e, hogy install, led off, majd uninstall? Kikapcsolva marad ilyenkor ugye? Nem vált vissza az alap világítására? -
-FreaK-
veterán
Illetve probléma nélkül lehet minimumra állítani a debounce time-ot, így kisebb a click latency. Mechanikusnál, ha minimumra veszed, elképzelhető, hogy ideje korán dupla klikkelni fog. (hozzá teszem nekem 1 éve így van az Atlantis és még nem duplás, de ez ugye nem minta, meg az idő se sok)
-
ferni
őstag
válasz FireKeeper #97330 üzenetére
De itt lehet egyszerre használni a két oldal gombjait?
Általában választani kell melyik oldalt használod, másik meg le van tiltva.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Szoszo94
őstag
válasz FireKeeper #97326 üzenetére
Megnéztem mind, sajnos egyiknek sincs a jobb oldalán gomb (legalább egy kéne, voice chat miatt, oda van bindelve és így esik a legjobban kézre - bal oldalt a két gomb pedig smoke/flash-re kell).
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
NorDezs
senior tag
válasz FireKeeper #97320 üzenetére
Elméletileg kína, és vám talán nincs értékhatár miatt, max áfa.
-
Szoszo94
őstag
válasz FireKeeper #97326 üzenetére
Utánuk nézek, köszi!
Ez mind wireless? Ennyire elhaladt mellettem az idő, hogy már a wireless egerek is ajánlottak, nincs nagy input lagjuk? Tényleg rég jártam itt utoljára[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Szoszo94 #97325 üzenetére
Lamzu atlantis vagy mini
Pulsar X2/X2V2/X2H vagy mini
Endgame gear XM2we/OP1we
igaz ezek drágábbak mint ez a mionix, de most elég jó akciós árkon be lehet húzni őket.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Szoszo94
őstag
válasz FireKeeper #97269 üzenetére
Azért néztem ki ezt a típust, mert egyrészt az ajánlóban is sok egér szerepel 3370-el (így gondoltam nem lehet annyira sz.r), másrészt nekem az asszimetrikus egerek "ortopédak", nem állnak kézre, a mostani formája és gombok elhelyezkedése pedig 10 éve már hozzámnőtt.
A mostani még 3310-es szenzorral szerelt, nem volt vele bajom, sosem csinált hülyeséget. Egész eddig egyszer kellett csak szétszednem és kapcsolókat (két fő, plusz görgő encoder) cserélnem, de megbízhatóan és pontosan tette a dolgát
Viszont nem zárkózok el más típustól sem, de a szimmetrikus formához ragaszkodom továbbra is, illetve a 2-2 gombhoz kétoldalt szintén. Ezekkel a feltételekkel mi lehet a bestbuy most? Claw grip módon fogom az egeret.
Kompetetív szinten ritkán van időm játszani már sajnos, CSGO-ban még az előző rendszerben GE voltam, de nem baj, ha az egér azt csinálja amit szeretnék[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SnakeHUN #97322 üzenetére
A Thorn optikai főkapcsolós. A másik 2 nem. Illetve a Thorn ergo egér, a többi szimmetrikus.
Gyerek kezébe a mini passzolna a legjobban hacsak nem Shaq méretű a tenyere. 4K-ra biztos nem adnék ki több pénzt.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
SnakeHUN
csendes tag
Lamzut nézegetve, 3 versenyző maradt:
Atlantis Mini (4K ?), Thorn és Maya
A méretek közel azonosak, mi a legjellemzőbb különbségek ( a 4K mellett, jelentsen az bármit is) -
Mephike
őstag
Jó ez a Pulsar egér, tetszik a kinézete és a formája is jónak tűnik . A kijelzőt én ahogy azt mások is írták a videó alatt, inkább a reciverre tettem volna. A szoftver nélkül állíthatóság nekem bejön, főleg hogy ha szoftverrel is állítható.
Kíváncsi vagyok kis hazánkba lesz-e ez az egér illetve mikor jönnek rá az emberek, hogy a Pulsat egy jó egér gyártó cég. -
FireKeeper
nagyúr
a lamzu oldaláról rendelt cuccok honnan jönnek, kínából? kell számítani vámra? azt nézem ezzel a black friday-el valóban elég csábító áron vannak, lehet bepróbálom vakon is a thorn-t.
-
PROTRON
addikt
Tényleg faján megoldották a beállításokat.
Én is jobban örülök ha szoftver nélkül lehet ezeket személyre szabni és nem értek egyet azokkal a fanyalgókkal akik rögtön azzal kezdik hogy "alján lévő led miatt forgatgatni kell".
Nem értem hogy ilyen alapvetően 1x beállított dolgokat miért akarsz "folyton" állítgatni?
Pl lift off magasságot tényleg naponta 2x allítgatod? Tényleg? Elhiszem, csak nem fogadom el hogy tényleg ez a legnagyobb baj.Szerintem inkább az a legnagyobb gond, hogy sokszor már annak örül a jónép, hogy ha fizethet olyan dolgokért, amiknek nem extra, hanem alapnak kéne lennie. Pl hogy szoftver nélkül is megtudom adni az 1x, vagy jó esetben max évente 1-2x beállításra kerülő dolgokat. Ez a folyamat jobban bosszant, hogy extraként tekintenek az emberek, mert bemesélik az átlag jónépnek hogy amit most feltaláltak az spanyol viasz, holott valamit csak újra bevezetnek. És persze az ünneplő megvezetett emberek leszólják a kérdezőket.
Ez most nem a LED kijelzőnek és nem pont ennek az egérnek szól. Általánosságban értem, pl ezért tartozom a synapse szoftvert ellenzők táborába.
De egyébként az hogy egy kicsike, nem bántó LED jelzi a töltöttséget, hogy villog ha tölteni kell, ezt extra kategóriában kell kezelnie a laikusoknak, mert anno megvezették a gyártók a népeket....agyrém.
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Szellem.
nagyúr
válasz -FreaK- #97315 üzenetére
Sosem volt egyenlőség a két oldal árai között amikor a pulsar kidobott egy egeret. Később amikor kifut egy széria, akkor igen
A Bruce Lee 109 euro volt, míg a maxgamingen 124,95. Az Xlite V2 és X2 is drágább volt a maxgamingen.
Most BF akciók vannak így az árak nem mérvadóak. De az es is olcsóbb a pulsar oldalán, mint a maxgamingen.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
130 Euro az, nem 140. Pulsar oldala mérvadó, nem a maxgaming ahol minden drágább.
Nem volt Zowie egerem, de ahogy a videókat elnéztem bonyolultabb a beállítása, mint jelenleg az es-nek. Plusz az es-nek van egy visszajelzése. A két legfontosabb beállítást a dpi-t, meg a polling ratet a legegyszerűbb beállítani. Amúgy meg normál esetben egyszer beállítja az ember és utána nem piszkálja. Egyébként le lehet hozzá tölteni szoftvert és azzal is működik. A Pulsar oldal ott van, szóval problem solved.
Az tény, hogy a szoftveres egyszerűbb. De nekem ettől függetlenül tetszik az egér.
Az a fém (aluminíum) görgő kérdéses.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Szellem. #97309 üzenetére
Semmi értelmét nem látom az egésznek, felesleges túlbonyolítás, nehezebb és drágább lesz tőle az egér, és még módosítani is körülményesebb. Hacsaknem a versenyeken tiltva van az egér szoftverének használata, abban az esetben talán meg lehet indokolni, de ugye feltalálták már az on-board memory-t is..
-
NorDezs
senior tag
válasz Szellem. #97309 üzenetére
Egy ideje olvasgatom már a topicot, mert szeretném nyugdíjazni a Logi G5-öt. Lamzu és Pulsar között vacilláltam, de most ránéztem és Lamzu webshopjára, és szállítással együtt 31.5k az Atlantis OG v2 4k. A lényeg Black friday / cyber monday akció van -20% kedvezmény. Szóval úton a cucc...
-
MODERÁTOR
-
SnakeHUN
csendes tag
Nagyon köszönöm a válaszokat, egy kicsit megvilágosodtam a felsőbb szegmens irányában, mit is kell keresnem,
szétnézek. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz SnakeHUN #97300 üzenetére
@97304 "Persze ez nem jelenti azt, hogy más gyártóknak nincsenek király motyóik"
Pl. ASUS-nak is akad pár adekvát egere; TUF Gaming M3 Gen II, TUF Gaming M4 Air, ROG Strix Impact III, ROG Keris wired/ROG Keris AimPoint, ROG Gladius III wired/ROG Gladius III AimPoint és Harpe Ace Aim Lab Edition, bár wireless csak három (a két AimPoint és a Harpe Ace). A Cooler Masternek is van egy-kettő korrekt példánya (MM710, MM720, MM712) stb.
Az Microsoft effektíve teljességgel mellőzi az enthusiast szegmenst, az utolsó épkézláb egere ~2006 táján jelent meg (második genes Intellimouse Explorer 3.0).
A Logiról tl;dr ez a véleményem.
A Razernek van néhány korrekt cucca (na messze nem az összes), de akadhatnak QC gondok és a vágy sem kapirgál, hogy Synapse-ot telepítsek, plusz az ügyfelek visszajelzéseire reagálva kezdenek abba az irányba tendálni, mint a Logi (ott sincs G305 vagy G703 Superlight, amiért évek óta sír a nép, és tuti úgy kapkodnák el őket, mint a cukrot – na, itt meg Vipert Mini wireless nincs, mert a majd 300 dolláros Viper Mini Signature Editiont ne számoljuk már bele a képletbe, és a Viper Minit váltó Cobra széria meg a van, de minek, meg kinek kategória).
A SteelSeries-nek az elmúlt 10 évben volt a Prime szériája, ami egy kicsit is érdekes (meg a mobiltelefonnal kombinált dögre vágyóknak az Aerox 9), de azokból is csak a vezetékesek ajánlottak. Viszont ha a supportjuk olyan még, mint amihez anno nekem volt szerencsém, akkor azért jár nekik egy pacsi.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz SnakeHUN #97300 üzenetére
Jóval a Razer és pláne a Logitech fölé. A top pickek között van.
Általánosságban véve manapság ezekre a márkákra érdemes odafigyelni, ha egérről van szó:
G-Wolves
Pulsar
Lamzu
Xtrfy
Endgame Gear
Vaxee
ZaunkoenigNéha a Razer is. Meg úgy tűnik, hogy a Keychronra is érdemes lesz már odafigyelni, elég szimpatikus cuccaik vannak, értelmes árakon.
Persze ez nem jelenti azt, hogy más gyártóknak nincsenek király motyóik, csak ugye általánosságról beszéltünk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest