Új hozzászólás Aktív témák

  • laci06

    senior tag

    Sziasztok!

    Úgy érzem, hogy a kb 8 éves Logitech G5-öm elkezdett haldokolni. Néha pár másodpercre elveszti a jelet, vagyis nem tudom hogyan írjam le értelmesen, de újra kell csatlakoznia a géphez, és értelemszerűen pár másodpercig hallott a kurzor. Ezt eddig mondjuk óránként csinálta, de miután elkezdtem játszani az utóbbi két napban, azóta kb negyed óránként, vagy még gyakrabban, és elég idegesítő.

    Vagyis kellene helyette valami. Én a formáját nagyon szerettem a fogásokat nem nagyon ismerem (most utánanéztem, és szerintem "fingertip" az enyém), de jobb kezes vagyok, és az egér pont kézreesett (vagy csak megszoktam), vagyis a hüvelykujjam bal oldalt volt, a kis újjam jobb oldat, és a másik 3 pedig a két mutatón, és a görgőn. Vagyis formában valami hasonlót szeretnék.

    A G400s nagyon tetszik, de ha jól láttam teljesen eltűnt már. Mit ajánlanátok? Nem nagyon szoktam jászani, de szeretem, hogy egy minőségi egér van a kezem alatt, ami normálisan van összerakva. G402-et néztem a forma miatt, de nem ragaszkodok hozzá egyáltalán. A legjobban tényleg egy teljesen hasonló formának örülnék. Ha jól látom a G300s az teljesen szimmetrikus.

    Mit ajánlotok? Egy Steelseries 5L padom van.

Új hozzászólás Aktív témák