- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz jaffa 2843 #42648 üzenetére
Olyan korrekt boltot kell nézni, ami nem húzza rá a forint gyengülését egy már általuk megvásárolt termékre... Vérgáz, hogy ezt művelik a webshopok.
Ez nem feltetlenul az o saruk, hanem a nagykerek muvelik mar 20 eve.
Ha meg emlekszel arra, amikor a bajszos bejelentette a pakkjat, hogy Forint leertekeles 9%-kal, majd egy hettel kesobb 8% extra vam mindenre?
Masnapra sehol nem lehetett semmi hardvert kapni.Aztan ket het mulva eljott a kanaan, hirtelen lett minden, mi szem szajnak ingere.
Persze 20%-kal dragabban...
(Pont akkor akartam venni 4MB ramot a 486-ba, igy 13 helyett 16k-ba fajt vegul az akcio )Webshopoknak amugy sincs raktarkeszletuk. Akkor vasarolnak a nagykerben, ha megrendelted az arut.
Neha szoktak azt a BSt irni a shopokban, hogy kulso raktaron talalhato az aru, ez magyarra forditva azt jelenti, hogy a beszallito nagykernek van, holnap tudunk menni erte...[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dobragab
addikt
SteelRazer Kinzuadder 3.5G v2 elkészült
4 db japán Omron, a görgő mögötti gomb Vissza-gombként funkcionál. Razer DA 3.5G driver felismeri, konfigolható. Jaffa-talpak (álom), gombok nyomáspontja rendben, (Kinzué alapból mélyen volt, és folyamatosan mélyebbre kopik,) görgő nem kattog, 1800 DPI-n a PCS 3,5-4 m/s körüli. LOD valamivel 1 CD alatt van Allsop Raindrop-on.
Ja és undorító citromsárga burkolat
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Rathrol
aktív tag
Zowie FK2 egérről mi a véleményetek?
-
addikt
Hát klikkelsz vele.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
depzoo
tag
Sziasztok!
Valakinek van otlete arrol hogy a DA chroma miert viselkedig furcsan bizonyos jatekokban?
Egeszen konkretan eddig egyet talaltam: MW3 multiban nehany masodpercenkent egy pillanatra felvaltja a dpi-t kb 4-5000-re. Mindent probaltam mar a synapse-ban allitani nem javult meg. A hiba szoftveres mert minden mas jatekban viszont tokeletes, ideertve a ko ugyanazzal az engine-nel futo MW2-t is.
Egerpad meg hyperx skyn control.
Legy szives aki tud segitsen, mert egyebkent imadom a cuccot.
[ Szerkesztve ]
Ryzen + Vega (?)
-
depzoo
tag
Most hogy mondod nem. UGy erted hogy zarjam be a razeres processseket vagy le is kell torolni? Gondolom a process kill eleg neki.
Kivancsisagbol megnezem majd, de ugysem fogom synapse nelkul hasznalni mert akkor mindegy lett volna ha 3.5g-t veszek. Akkor meg mar inkabb rivalt vettem volna.
Ryzen + Vega (?)
-
depe95
tag
Sziasztok,
Remélem tudtok segíteni, tönkrement a régi egerem, így jelenleg egy 800Ft-os tescos egerem van, ami böngészésre meg hasonlókra tökéletes, de játékhoz azért nem a legjobb.
Sok pénzt nem szeretnék rááldozni, annyit azért nem játszok, így érdekelne, hogy most mi a legjobb vétel a 3-4000Ft-os árkeretben? -
nyunyu
félisten
Azert az nevetseges, hogy 2015-ben a "vezeto egergyarto" legfrissebb drivereben meg mindig nem lehet szabadon programozni az eger gombjait.
Sajnos az uberOptions az max a 4.80-as SetPointtal mukodott, az viszont csak Win7-en fut, ujabbakon nem
Miota van helyesiras ellenorzo az
IE12Edgeben? Hol lehet kikapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Csak azert is raraktam az uberOptionsot:
Amikor telepitesnel az uO megkerdezi, hova tegye az eszkozok uj xmljeit, akkor a c:\Users\All Users\Logishrd\SetPointP\Devices\ mappat kell megadni neki.
Az meg nem erdekel, hogy most mar nem lehet allitani a gombhoz rendelt funkciokat, mivel az uO defaultja pont jo.
Vegre tudok normalisan bongeszni, es nem a hulye keresot nyitja meg allandoan a hatso gomb a tab nyitasa/csukasa helyett.A gaming softwareben minden testreszabható
Egerem meg mindig nem tartozik a "gaming" szeriaba:
Works with these products
•G100s Optical Gaming Mouse
•G11 Gaming Keyboard
•G13 Advanced Gameboard
•G15 Gaming Keyboard
•G15 Gaming Keyboard
•G19 Keyboard for Gaming
•G19s Gaming Keyboard
•G29 Driving Force Racing Wheel
•G300s Optical Gaming Mouse
•G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse
•G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse
•G35 Surround Sound Headset
•G400s Optical Gaming Mouse
•G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse
•G430 Surround Sound Gaming Headset
•G500s Laser Gaming Mouse
•G502 PROTEUS CORE Tunable Gaming Mouse
•G510s Gaming Keyboard
•G600 MMO Gaming Mouse
•G602 Wireless Gaming Mouse
•G700s Rechargeable Gaming Mouse
•G710 Mechanical Gaming Keyboard
•G710+ Mechanical Gaming Keyboard
•G9 Laser Mouse
•G910 Orion Spark RGB Mechanical Gaming Keyboard
•G920 Driving Force Racing Wheel
•G9x Laser Mouse
•Gaming Combo G100
•Gaming Keyboard G105
•Gaming Keyboard G105: Made for Call of Duty
•Gaming Keyboard G110
•Gaming Keyboard G510
•Gaming Mouse G300
•Gaming Mouse G500
•Laser Mouse G9X: Made for Call of Duty
•MX518 Gaming-Grade Optical Mouse
•MX518 Optical Gaming Mouse
•Optical Gaming Mouse G400
•Wireless Gaming Headset G930
•Wireless Gaming Mouse G700[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz depe95 #42668 üzenetére
Itt ajánlják én még nem próbáltam, bár nem is kéne az oldalgombok hiánya miatt...
3-4000ft-ért ujjat nem nagyon tudsz venni, ami jó is. Hidd el én próbáltam, van három gyerek nekik eddig csak olcsó egereket vettem, mondván úgy is tönkreteszik...
Hát nem sikerült nekik... most a Thrust egér kurzora kezdett magától mászkálni a képernyőn (ez kb. 3000huf).
Nem tudok mit kezdeni vele, nem is vihetem vissza, mert az egér működik, csak szar....
Inkább adj ki egy egérért használtan 8-10eft-ot vagy újonnan 12-14eft-ot, hidd el nem fogod megbánni. Én is vaciláltam, hogy kell-e nekem "ajánlott" egér... rábeszéltek itt, megvettem....
Háááát soha többet más! Nekem SS Kana V2 van, igaz az oldalgombból csak egyet tudok használni, de még így is sokkal jobb. Azóta a Bf3-ban 0,8-as K/D felmászott 2,8-ra. Ennél több nekem nem kell.
M417-el egy lövés (max 2) egy ember és ritkán lövök mellé....[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
Puretrak Valor
A3090
101g súlyok nélkül
PCS ~4 m/s
Gigabyte GM-M6800 forma20 USD
Ha van.[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz jaffa 2843 #42677 üzenetére
Én most bukkantam rá Azokat vajon megoldották már ennyi idő alatt? Jó kis patkány lehetne
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz jaffa 2843 #42679 üzenetére
Kár. Kicsit gyanús is volt, hogy 20 dollár...
Most írom a listát, hogy miből válogassak a következő tesztre
Ha megjelent a cikk, és lefutottak a kommentek, eladom a Maurust, és veszek egy másikat. Egyelőre CM Storm Alcor áll nyerésre.
[ Szerkesztve ]
-
salytmasztor
aktív tag
válasz dobragab #42674 üzenetére
Kb 1 éve beszereztem egy Puretrak Valort.
A fogása szinte pont megegyezik a Gigabyte GM-M6880-al, tehát (szerintem) az egyik legkényelmesebb egér.
Az első darabot visszaküldtem cserére, mert a bal gombja be volt esve pár mm-el a jobb gombhoz képest.
Ki is cserélték gond nélkül, viszont az eredeti és a visszakapott darabnál is volt még egy probléma: ha közepesnél kicsit jobban nyomta az ember az egér oldalát, akkor benyomódott (a műanyaggal együtt) a felette lévő gomb is.
Még ha ki is van kapcsolva a 4., 5. egérgomb, akkor is idegesítő volt a kattintás (nekem).A szenzorával nem emlékszem, hogy bármilyen tracking probléma lett volna amúgy.
Ha fontos, akkor havertól akinek eladtam, lehet vissza tudom kérni egy kis mousetester + paint tesztre.[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
Rendezek egy gyors közvélemény-kutatást, az itt épp megjelentekből. Aki itt van, itt van; aki nincs, nincs.
Szóval meg kéne szavazni, hogy az alábbiak közül melyik egér az, amit a legjobban keresnek.
Pl: "Kéne egy egér tenyeres fogásra két oldalgombbal 10k alatt, itthoni garival." Szerintem ez a leggyakoribb request, és a legjobban az Alcorra illik rá.Szóval azt kéne kiválasztani, amelyiket a legjobban vinnék, persze ha jó lenne. Ár szerint van sorba rakva, azért, mert én se akarom a gatyámat rákölteni
CM Storm Alcor (A3090) 9k
Rapoo V300 (A3090) 11k
Corsair M30 (A3090) 12k
Cougar 300m (A3090) 13k
EVGA TORQ X5 Optical (S3988) 15kAz EVGA kilóg a sorból, már messze van a 10k-tól, és S3988-as. Azért van benne mégis a listában, mert S3988-at még nem kóstoltam. Ki akarom próbálni, a smoothing szóbeszédekből mennyi igaz.
Arra gyanakszom, csak egy bizonyos DPI felett van benne, épp úgy, mint bármelyik másikban. Persze nem a smoothing az igazán zavaró, hanem a vele járó input lag.Az A3090-et meg már kezdem unni Persze jó szenzor, de semmi "kiemelkedőt" nem tud. Ja és az összes A3090-es (és hasonlóak) szinte pont ugyanolyanok.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz dobragab #42683 üzenetére
Én még mindig az Alcorra szavazok.
Ja, meg még valami, bár lehet, hogy meg leszek kövezve érte: össze kellene írni egy listát azokról az egerekről, amik tényleg az óccsó kategória (5000 alatt), itthon beszerezhetően, garisan. Nem feltétlenül flawless szenzorral, de valami olyasmivel, amiben nincs túlzott jitter, accel meg hasonlóak.
Én szívesen megcsinálom a listát némi segítséggel. -
dobragab
addikt
Köszönjük a segítséget
Nem feltétlenül flawless szenzorral, de valami olyasmivel, amiben nincs túlzott jitter, accel meg hasonlóak.
Én szívesen megcsinálom a listát némi segítséggel.Ahhoz ki is kéne őket próbálni. Annyi szemetet honnan szedsz össze?
-
dobragab
addikt
Azért a szenzorokat hasonlóan szakszerű tesztelésnek alá kéne vetni. Szerintem 1 m/s-ot kéne elvárni, szép Paint-tesztet, nulla input lagot valamilyen DPI-n. Ezalatt én netezni se ülnék le
A szép Paint-teszt nem csak jitter-mentességet jelent. Simán lehet úgy is rettenet, hogy semmi jitter, ezért írogattam én a betűket. A szenzor pontatlansága azon is meglátszik. Mondjuk a rossz tappancsok is elrondíthatják, ami azért egy 5k alatti egérnél szerintem túl gyakran fordulna elő. Példa.
Szerintem látszik, miről beszélek.
Arra a listára én átraknám az ősi Microsoftokat...
[ Szerkesztve ]
-
depzoo
tag
válasz r.endruu #42667 üzenetére
Eszrevettem azota mas jatekban is csak sokkal diszkretebben. Mw3nal nagyon egyertelmu volt. Synapse nelkul nem volt baj ugyhogy kis teszteles utan rajottem hogy a stats resz miatt van, ki kell kapcsolni. Ha valaki gyujti a troubleshooting bolcsessegeket ezt feljegyezheti.
Ryzen + Vega (?)
-
salytmasztor
aktív tag
válasz dobragab #42683 üzenetére
Hogy melyiket "vinnék" legjobban, azt nem tudom.
Kinek ilyen, kinek olyan kell.
CM / Corsair / Cougar: mindegyik túlzottan hasonlít a Razer DA-ra.
Hiába jó bármelyik, valószínű inkább a DA-t ajánlanám 10k körül, ha ilyen fogást akarna bárki.Rapoo V300 érdekes(ebb) lehet (ahogy a drágább EVGA X5 is).
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
-
dobragab
addikt
válasz salytmasztor #42689 üzenetére
Ebayről sokan nem rendelek szívesen. Gari, etc. Pláne úgy, hogy a DA 3.5G szeret duplaklikkesedni. Pont azért néztem azokat, a forma nem megosztó.
Ja és 1800-on kicsit jitterel, azalatt PCS esés 2,5 m/s-ra. Megoldható 1800 dpi+50% sens scale driveren belül. Így 3,5 m/s PCS, nincs jitter.
Ha csak a szenzort nézzük, egy jó A3090 még jobb is, ugyanis 3,5-nél nincs malfunction, mint az S3888-nál.High-sens-re meg inkább a DA-t ajánlanám mindenkinek. Az egyetlen szenzor, ahol 1800-on sincs input lag, és az AM010. PMW3366-ot se ismerem.
-
joni1700
csendes tag
Szerintetek egy logitech performance mx jó választás ?
Ha nem, akkor van valami jobb ? (17-k körül). Napi 9-10 órás használat. Nem fontos az üzemidő, de nem baj ha 5 napot kibír. A kezem elég nagy apró egér nem kell. Ja és vezetéknélküli kellene játékra, munkára. -
dobragab
addikt
válasz joni1700 #42692 üzenetére
Ja és vezetéknélküli kellene játékra, munkára.
Vezeték nélkülit tessék elfelejteni játékra. Összefoglaló.
A kábel meg annyira nem zavaró. Szigszalaggal meg lehet oldani az elvezetését, és nincs útban.
Innen tessék válogatni.
-
depzoo
tag
válasz dobragab #42691 üzenetére
Ebayrol ovatosan a DA-val, tobb mint a fele hamis. Legalabbis a 3.5g-nek. Nemreg vettem egyet most intezem a refundot, nemsokara visszajon a penz de a sok szopkodas miatt nagyon erdemes elkerulni. Es en angliaban vagyok, magyar honbol kitudja mennyi ido lenne / lehetne -e refundolni egyaltalan...
Szerk.: amugy az en DA chromam is ebayrol van, azt meg nem hamisitjak szerintem. 41 font volt annyit nekem eppen meg megert, most epp nagyon nagyon szeretem kb egy hete van meg, ez az elso razer cuccom. Elotte g400s volt aztan naos 7000 de a da chroma-nal ugy tunik megall a kereses, ezt nem cserelem le.
[ Szerkesztve ]
Ryzen + Vega (?)
-
kubokra
tag
Csak vannak 7500-től is DA-k, az a 3000 meg odacsábíthat, bár azért ott is meg lehet/kell nézni hogym mennyit adott el és milyen a pozitívja.
Amúgy, aki rendelt takastától, tapsztalatok szerint mennyi idő alatt érkezik meg?
Egy hete írtam ide kérdésem, s végül erre esett a választás, ezzel köszönöm a segítséget!Apró darabokra szaggatott, dióba, cukorba megforgatott, rétegesen összerakott kelttészta
-
mqm
senior tag
Valaki tudna dobni egy listát a még nem kipróbált olcsó és jónak ígérkező egerekről?! 1-2-t lehet kipróbálnék..
-
depzoo
tag
Neztem takasta kinalatat is, ha 3.5g-t vennek akkor biztos hogy tole vennem. De a chroma mellett dontottem es eddig nagyon boldog vagyok vele. A fake 3.5g-t meg ugy rendeltem meg hogy 15 fontert arultak es hallottam ilyen raktarsopros legendakat gondoltam egye fene, megnezem aztan ha hamis akkor refund.
Hat hamis volt De nem banom mert igy megtapasztalhattam a DA formajat hogy megtudjam tetszik-e nekem es igy dontottem a rival es a da kozott.
A magyar refunddal meg azert vanna ketsegeim mert itt ilyen collectplus nevu szolgalat matricajat kaptam ingyen amit collectplus-os traffikokban vesznek at szinten ingyen, igy van a free return + refund. Otthon nem tudom hogy menne ez, lehet hogy valamilyen mas futarszolgalat matricajat kapna az ember.
Erdekes amugy hogy a kozel keleti szakallas turbanos traffikos fazon ugy vagta a hata moge a dobozt miutan elvette tolem hogy azt se lattam hova esett csak a csattanas visszhangjat hallottam, volt neki erre egy kis ablak a valla folott. De a hang alapjan minimum 20 metert repult szoval igy vigyaznak a kezbesitett cuccokra...
[ Szerkesztve ]
Ryzen + Vega (?)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest