- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz Fehercsoki #42050 üzenetére
köszi, pont kellene melóba vennem valami nagyobb méretű wireless cuccot
I hate morning people. And mornings. And People.
-
TeebyKay
őstag
válasz Fehercsoki #42050 üzenetére
Pénteken megyek be én is városba, lehet végül egy logi g100s-be fektetek be, kis pénzért high sensen nem nagyon van jobb vétel.
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
Új logi g100s vagy használt kana v2-t vennétek inkább high senshez?
-
RaGi91
senior tag
A Logi G402 és G502 között vacilálok. A G402 felé húz a szívem a mérete és súlya miatt, de a kábel miatt viszont aggódok kicsit. Tehettek volna rá szövetes, rugalmasabb kábelt is:S
Valakinek valami tapasztalat a G402 kábelével? -
kemotox
addikt
Nah, a Logitech dobja a jól megszokott logót meg nevet, mostantól csak simán Logi. Béna.
-
frango13
aktív tag
Sziasztok!
Kipróbáltam az új Unreal Tournamentet, viszont FPS-hez nekem nem igazán komfortos az mx518 és az IMO sem az igazi ehhez. Ezért elővettem a rég nem használt Razer DB 3G-t. Viszont játékra alkalmatlan, mert a felső borítás valami ragacsos cuccot ereszt. Lehet ezt valamivel kezelni?
:)
-
Pete55555
addikt
válasz gtamate2 #42062 üzenetére
modern elvárásoknak megfelelően
Wat modern elvárások? Én / a modern társadalom elvárjuk egy cégtől, hogy az eddig bevált, mindenhol ismert, sikeres nevét megváltoztassa, egy "modern elvárásoknak megfelelőre" ?
Ritka sz*r neve lesz a Logitechnek
...Szeretem leracsniztatni...
-
gtamate2
veterán
válasz Pete55555 #42064 üzenetére
Azért a logó szerintem most jobban néz ki, az új színek is teljesen fiatalosak, viszont a logitech nevet meghagyhatták volna. Oké elvileg marad a név, csak az új cuccoknak lesz logi a neve, na majd meglátjuk.
Nekem az nem tetszett hogy buzisnak nevezte az új színeket a fórumtárs, ezt pedig hadd ne keljen magyaráznom.Btw. az új videótól majdnem előjött a nem létező epilepsziám.
*Sn0w
-
izee
őstag
-
frango13
aktív tag
válasz dobragab #42066 üzenetére
Kösz. Pedig frankó az a felület. Akkor valahogy leszedem róla. Gondolom valamilyen higítóval.
Egyébként manapság újonnan lehet olyan egeret venni, aminek hasonló az alakja és ajánlott kategória? Fingertip az egérfogásom és ez is, de leginkább a Lachesis jött be formára. Sajnos Lachesis formát egyáltalán nem látok már sehol.:)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz kemotox #42061 üzenetére
Hát ez igen "fantáziadús" lett, a "full lowercase" is megvan ahogy kell, ugye, ki használ már manapság nagybetűt? Csak tapsikolni tudok, mint mindig amikor látok egy "modernizált", minimalista, minden egyéniségétől megfosztott logó vagy arculat design újragondolást vagy inkább lenullázást. Ha meg eszembe jut, hogy mennyit fizetnek egy designer-nek egy ilyen "csodálatos" munkáért, hááát, szerintem ez minden pénzt megér, példa az van már bőven... (Sajnálatos, hogy manapság már a "modern" szót ilyen pejoratív értelemben kell használnunk néha, lehet nem is a konkrét eset miatt zavaró ez a dolog, de sok más is eszébe jut ilyenkor az embernek...) Amúgy csak azon csodálkozom, hogy nem "iLog" lett a végén, pedig milyen trendi lenne...
Morgolódás OFF, akkor is az egyik kedvenc márkám marad...
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz kemotox #42061 üzenetére
Ez mar a hanyadik logojuk?
2006-os nekem nem remlik, mivel az egereikre kb. 2002 ota monokrom logo van festve. *
Aztan alig par eve, kb. PerfMX idejen lecsereltek a korabbi betutipust a szelesebb, de vekonyabb fontra:
*: Aha, MX Revoim dobozan a 2006-os logo van
Franc se nezegette a polc tetejen levo dobozt, miota kivettem belole az egeret.
Eger hatan viszont az eggyel regebbi, monokrom logo van, teli vesevel.
Az se tunt fel, hogy a Revo '07-nek egy centivel alacsonyabb, es kettovel vekonyabb a doboza, mint a '06-e.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Zoli83
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Régen vettem egy Zowie FK1 egeret, aminek sajnos elromlott az oldalsó gombja, így lecseréltem. Elkövettem egy hibát, sok teszt elolvasása/megnézése után -mivel mindenhol istenítették- vettem egy Steelseries Sensei MLG Edition-t. Régen volt egy Sensei Raw egerem, amit szerettem főleg a formája miatt, csak a LOD és ugye a szenzor pontatlansága zavart -bár az utolsó nem igazán, inkább a LOD-. Ezen a Sensei-en lehet állítani a LOD-ot -gondoltam ez nem lehet rosszabb mint a régi Sensei Raw- ezért is esett erre a választásom. Viszont nem gondoltam volna hogy a szenzorja ennyire sz*r Olyan mintha be lenne kapcsolva a Vertical Sync a videokártyán. Windowsban is és játékban is, minimálisan, de később reagál az egér, összehasonlítva az FK1-el ég és föld. Leszedtem a legújabb drivert, próbáltam Steelseries QCK Heavy és Razer Goliathus Speed egérpadon, de ugyanolyan laggos a mozgása. Van erre valami megoldás vagy tényleg ennyire rossz a szenzorja?[ Szerkesztve ]
-
RaGi91
senior tag
Erre valami válasz, vagy vélemény féleség? Jelenleg a "Logi" G502 van berendelve a szenzor és az extra gombok miatt, illetve mindenhol ezt istenítik most, hogy legjobb szenzor meg ilyenek (meg szeretném tapasztalni, hogy miért). A jelenlegi egerem 160g fölött van üresen is, szóval így is érezhető lesz a súlycsökkenés.
Maradjon ez vagy a G402 jobb CSGO-hoz és Osu!-hoz?[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz RaGi91 #42080 üzenetére
Inkább G402. Jóval könnyebb, és a szenzora ugyanolyan jó. Meg még olcsóbb is. A görgő nem bizonytalan, mint a G502-nél, a kábele se rossz. Kicsivel kevesebb plusz gombja van, a görgő nem dönthető, viszont stabil.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Zoli83
tag
válasz dobragab #42079 üzenetére
Köszi mindenkinek! 400, 450, 1620 (talán ez az alap) dpi-n is próbáltam, mindenhol ezt csinálja. Tegnap vettem át, 2 hetem van rá hogy visszaküldjem, ezt is fogom tenni sajna. Utána olvastam, külföldi fórumon is pont ezt a problémát írták le, ami nekem van. Nagyon jó, hogy csak a megvétele után bukkantam rá, így szokott ez lenni. Ott azt írják, hogy maga a pixart szenzor firmwire bugos és ez nem igazán érdekli a Steelseries-t.
-
dobragab
addikt
válasz Zoli83 #42082 üzenetére
Igen, az A9800-nál ez "normális". Nem elég, hogy igen komoly pozitív gyorsulásban szenved, még input lagos is. Az A9500 tűrhetőbb, de a poz. accel ott is megvan. Ezért nem ajánlunk lézeres egeret, A9800-tól meg mindenkit próbálunk távol tartani.
-
dobragab
addikt
válasz Fehercsoki #42085 üzenetére
Nem igaz, nem jobb a szenzora.
Az igaz, hogy tényleg akciósak
[ Szerkesztve ]
-
RaGi91
senior tag
válasz salytmasztor #42084 üzenetére
Nem csodálom. Én is úgy kezdtem, de mivel nagy Anime, Japán, Kelet fan vagyok ezért jól elvagyok vele.
Bekerültem a Top 20k-ba is, de most jöttem rá, hogy hardver limit van nem kicsit. Ezért kell az egér váltás, aminek tökéletes érzékelője van, mert a G500-am nem teljesít úgy, ahogy kéne neki. -
Skillerz
aktív tag
Üdv, egércsere elött állok, egy Logitech G402 Hyperion Fury-t néztem ki, mi a véleményetek erről az egérröl? Elsősorban FPS játékokat játszok (CSGO,CoD széria). Válaszokat köszönöm
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
Exodius
őstag
Érdekelne, hogy a Yenkee Shadow nevű egérben milyen szenzor van, mert nuku infot találtam róla. Egyáltalán van ilyen oldal, ahol leírják milyen egérben milyen szenzor van? Valami gyűjtőoldal esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Zoli83
tag
válasz Fehercsoki #42085 üzenetére
Nem is rossz, hazafelé lehet elugrok az Edigitalba. Még utána kell olvasnom, mert nem ismerem az újabb Logitech-eket, de tényleg jó áron vannak és belül sem tűnnek rossznak. Ránézésre a G502 nagyon nagynak tűnik, talán a G303 Daedalus Apex vagy a G402 Hyperion Fury jobb választás lenne, nem? Régen volt sok Logitech egerem, MX510, 518, G5 (első generációs ezt inkább meg se vettem volna ), szerettem őket, csak jobb oldalt a gyűrűs ujjnál lévő "kidudorodás" zavart.
-
RaGi91
senior tag
válasz Skillerz #42091 üzenetére
Én is így voltam vele, G402, G502,ill. Deathadder Chroma között vaciláltam. Edigitalba holnapig akciós az összes Logitech egér. Először G502-t rendeltem, de rákérdeztem és azt mondták, hogy 1-2 hét mire beérkezik, szóval módosítottam G402-re (ma délután megyek érte). Lejjebb írták, hogy könnyebb, az érzékelője is ugyanolyan jó, mint az 502-é. Egyedül a kábel egy kicsit rosszabb, de ha vigyázunk rá nem lesz baj. Szerintem a G402 tökéletes.
@Zoli83
Majdnem ugyanakkorák, a G303 jóval kisebb, mint ezek
G402
Hosszúság: (136 mm)
Szélesség: (72 mm)
Magasság1.6 in (41 mm)
Súly(kábellel): (144 grams)
Súly(kábel nélkül) : (108 grams)G502
Hosszúság: (132 mm)
Szélesség: (75 mm)
Magasság1.6 in (40 mm)
Súly(kábellel): (168 grams)
Súly(kábel nélkül): 121 grams)[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz TeebyKay #42096 üzenetére
Már meg ne haragudj, ha személyeskedésnek tűnik, de miből szűrted le ezt a baromságot? Baromira szubjektív, hogy melyik egér jó neki abból az árkategóriából, fogás, felhasználás, satöbbi... Nem megsérteni akarlak, de kicsit gondold át többször a mondandódat, mielőtt leírod.
-
Skillerz
aktív tag
válasz RaGi91 #42098 üzenetére
Igen, én is a 402 felé sandítok, viszont most láttam hogy a G303 is kb, egy áron mozog a többiekkel, és nem tudom hogy most 402 vagy 303 legyen-e. A 303 formája közelebb áll a mostani (A4tech XL-750BH) egeremhez. A formát tekintve, milyen érdemi különbség van a kettő között?
[ Szerkesztve ]
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest