Új hozzászólás Aktív témák

  • salytmasztor

    aktív tag

    válasz eami #34665 üzenetére

    #34782:
    "Amúgy milyen saját tapasztalataid vannak ezzel a tízzel?"
    Látom kezdődik és folytatódik a kérdőre vonás.
    Ha az ember normális egeres oldalon és fórumon (ami az összefoglalóban benne van ősidők óta + lentebb is linkelem újra külüön) néz(ne) utána az egérnek, szenzornak, stbnek, akkor az (új) egerek nagy része egyből kiesne az "érdemes-e megvenni" körből. Legtöbbet nem érdemes még kipróbálni sem.
    De tudjuk, neked külön ki kell próbálnunk mindent. Wirelesst, lézert, stb, stb. Nem számít, hogy alapból rosszabb a szenzor, szoftver vagy bármi egy adott egérnél.

    #34665:
    "[oWn]f4te nem szereti a lézeres egereket"
    Ha valaki tényeket ír le amit normális oldalakról / fórumokról + saját tesztekből szed össze, akkor azt átfordítod arra, hogy csak "nem szereti" az adott típusú szenzorokat.
    Gratulálok (ismét) a briliáns logikádhoz.

    "We asked CoolerMaster and SteelSeries..." blablabla
    Persze, hogy nem fognak válaszolni a komoly egérgyártók (sem), mert nekik ez kemény business...amíg egy csomót adnak el a (feleslegesen) 10-20000 DPI-s lézer csodákból, nem fognak maguk ellen beszélni.
    Ez nem is kérdéses. (Csak neked gondolom.)

    "...sokszor lehet ilyesmit olvasni külföldi fórumokon..."
    Ehh. Már megint kezdődik.
    Milyen "külföldi fórumokon"???
    Gondolom mindjárt te is linkeled a teszteket tonnaszámra a "szakemberektől" és a "nonprofit" oldalakról.
    Már rengetegszer le lett írva, hogy overclock.net és esreality fórumokon érdemes teszteket és leírásokat olvasni, mert oda járnak a tényleg komolyabb egerészek és ott normálisan ki is vesézik azokat.
    Onnan linkelj és idézz pls, ne csak valahonnan "azinternetrőő".

    "Optikaival kisebb az esélye hogy mellé lő az ember." ... "De amúgy egy nem gagyi lézeres és egy optikai között semmi különbség sincsen."
    Egymás utáni mondatban megcáfolod magad. :U
    Grat. Ismét.

    Nem értem azokat az embereket, akik a tényekkel szembemenve, görcsösen próbálják megmagyarázni fals infók és tesztek alapján, hogy márpedig a lézer / vezeték nélküli akkor is ugyanolyan jó (vagy még jobb), mint egy minőségi optikai egér / szenzor.
    Rettentő fárasztóak ez ilyen embereket meggyőzni (sokszor kb lehetetlen is), mert nem fognak fel alap dolgokat sem.

    (Ahogy mi is fárasztóak vagyunk, akik ragaszkodunk a "saját" igazunkhoz, csakhogy mi TÉNYekre alapozunk, nem tudatlan és kamu tesztekre és ProPityuka fórum beírásaira).
    A legjobb lézeres egerek is hibáznak, nem pontosak. (Még ha pár százalékot is.) Ráadasául az új szenzorok rosszabbak, mint a régiek.
    Miért ne vegyen az ember ugyanazért a pénzért JOBBAT és miért ajánlanánk a ROSSZABBAT?
    Mert Pistikének nem fontos annyira a pontosság / a szenzor?
    Ha csak ennyire "igényes" valaki, akkor ne tőlünk kérjen tanácsot!
    Pont.
    Menjem be az első kompúter bóótba és shoppingoljon egy szép csillogó-világítós-százezerDPIs-lézersoós egeret, ami ráadásul csak ezerösszász pééézre van leáksziózva!

    Ha már fárasztó dolgoknál tartunk: nálad az ilyen extra fétis a lézer + wireless mellé, hogy minden írásodat direkt kis betűvel kezded? Ebbe nem halunk bele persze, csak kérdezem. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák