-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz FoxiestFox #35499 üzenetére
-
Kasya
nagyúr
-
félisten
-
Vanir
veterán
válasz FoxiestFox #35504 üzenetére
Nem mondanám jónak, de a G400s majdnem (ha nem teljesen) ugyanolyan formájú. Tapogasd meg, és ha jó a fogása akkor vegyél egy G400s-t.
-
kemotox
addikt
Hmm hát nem pont 10 ezer, de plusz egy ezresért már ott van a G400s meg a Deathadder ebayről amik elég jó kis egerek, van két gombjuk a hüvelykujjnál, ha jól értem ez kell neked. Habár, ha gránát dobásokat fel/le görgetésre bindeled, a görgő nyomást meg push to talkra, akkor szóba jöhetnek a 3 gombos egerek is, így már sokkal több rágcsáló közül válogathatsz
Vanir:
Takasta olcsóbban adja a DA-t (Ja most látom, ez doboz nélkül jön)[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kemotox #35506 üzenetére
A görgőt nem szeretem használni, mert több idő, mint ha csak kattintanék egyet egy gombon.
Két oldalgomb kéne lehetőleg hüvelykujjnál, ahogy a G5-on és a másikon is van, egyik a beszéd lenne, másik a gránát (vagy egyik flash, másik frag) görgő meg maradna lógva (vagy beszédhez), mert fegyvert billentyűzetről váltok.
Vagy esetleg áttenném a guggolást a görgő lenyomására.
Tetszenek ezek a Logik.
Azért húzok most jobban a G5-höz, mert nem sokkal több, mint negyedannyiért megkapnám, mint a G400s-t. -
atidzsiforc
őstag
válasz SunMount3r #35487 üzenetére
Sztem 6k korulig mo-n beszerezheto peldanyok kozul benne van siman az ajanlhato kategoriaban, csak fejben kell tartani, hogy firmware update utan a szines padokan nem fogja szeretni.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Xero
nagyúr
válasz FoxiestFox #35507 üzenetére
G400s vagy IME 3.0 ebay-ről. Örök darab mind a kettő.
-
fntastic
aktív tag
Kinzu v2-vel mi a helyzet? Látom, hogy nincs az ajánlottak listájában, de azért megkérdezném.
-
törölt tag
Razer Da Most vettem kettőt qrrvajók, kényelmesek, pontosak
-
félisten
-
kemotox
addikt
válasz FoxiestFox #35516 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a világítást.
-
bbdzyx
senior tag
válasz #10691584 #35513 üzenetére
Nem is értem mire fel ez a nagy hype a V3 okán, pl. a Pixelnél is agyon reklámozzák. Pedig egy full belépőszintű egér. SS kapcsolók, 4-5mm-es LOD, 1000 cpi felett pedig csúnya jitter.
Viszont a formája, súlya elsőrendű. Ha lenne valami V3 überpro változat, ami 3310-el, Omron switchekkel szerelve jönne, akkor instabuy lenne.“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
törölt tag
válasz bbdzyx #35518 üzenetére
Ezért csináltak régen KinzuAddrert Egyébként nem vágom hogy tudtak elb**ni egy ilyen jó formájú/súlyú egeret. Én a helyükben beletettem volna valami jóféle szenzort (a v1-ben még megfelelő volt) ha más nem a v3-ba a v2 fiaskójuk után.
(#35516) dying_star: És ezt már így képről tudod, vagy fogtál is ilyet a kezedben A világítás kikapcsolható 2 gombnyomással.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bakerman
csendes tag
válasz #10691584 #35519 üzenetére
Számból vettem ki a szót, Pixeles próba után énis egyből KinzuV3at akartam, nagyon el van találva a külcsíny.
De azon gondolkodom hogy veszek egyet, aztán ha valami elfárad benne valami akkor lehet belemoddolni valami komolyabb bélést
Tényleg, a DA tartalma belemegy csont nélkül?[ Szerkesztve ]
-
bigwolf277
csendes tag
Sziasztok sikerült megvenni a naos 7000-ret.
Első benyomások
Fogásra nekem bevált habár a két oldalsó gomb elhelyezése talán kicsit lehetne jobb ( ha egy kicsit távolabb helyezkedne el egymástól jobb lenne.
Tapintásra szerintem kitűnő kérdés meddig fogja bírni a gumírozott felület a hosszadalmas használatot.
A gombok (érzékelők) jónak tűnnek talán a keréknek egy kicsit érdes erős a járása.
Ami negatív dolog hogy a profil váltásra hiányzik ( kéne még egy gomb) vagy kitalálhattak rá volna egy gomb kombinációt " de lehet hogy én nem találtam meg ha létezik ilyen "
Egyenlőre ennyi az első benyomásaim.
A választásba azért köszönöm hogy segítettetek, ha lesz még kérdésem úgy is zaklatlak titeket, meg ha ez ügybe lesz kérdése valakinek szívesen válaszolok. -
zsoltnyiri
tag
Ha ezt mértem ma Logitech G302-vel és Puretrak Stealth-el akkor én rontok el valamit? A resolution részt csak sacc per kábé húztam, bár pont 1200 dpi-n használom. De a smoothing gyanúsan nagy nem? Lehet az az oka, hogy a MarkC fix nem fut le nálam (amikor elindítanám a .reg-et megfagy)? Amúgy windowsban 6/11 és enchance precision off.
Eddig 1600-on használtam, de gondoltam lejjebb veszem picit. Úgy láttam mindenki 400/800/1600 cpi-n használja preferenciától függően, bekavarhat az, hogy én 1200-ra állítottam?
-
Nestor16
senior tag
Üdv!
Van egy Razer Daimondblack egerem. A problémám az lenne, hogy egy idő után megáll a kurzor és nem lehet vele mit csinálni, csak a laptop újraindítása segít. Nem reagál semmire. A világítás működik, a LED. Ez általános probléma lenne és van rá általános megoldás?
Vezetéket néztem, azt babrálva nem halt be. Windóz nemrég lett rajta újratelepítve. Nem tudom milyen infó kellhet még hozzá.
Köszi.Üdv, Dávid
-
Milka 78
nagyúr
válasz Csabro #35508 üzenetére
Valami bibi van ott,mert a kemény 7000 ropis Bloody R3 ami aztán minden csak nem prémium ilyet nem csinál (repülne is).Hozzáteszem energia takarékosban és játék konfigurációban sem.A rádios akadós teoria pedig nagy fail.A Gigabyte Eco 500 csinált ilyeneket meg valami Revoltec csoda de ugye mindkettő egy pálcás vursli kategória.
Vezetékes modban próbáltad?[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Találtam egy egeret:
Gigabyte ECO600
Nincs az ajánlottak között, de nem is játékra kell, csak irodai használatra. A legfontosabb, hogy kényelmesen tudjam használni és ne fájjon tőle a kezem, ez az egér pedig úgy tűnik, nagyon kézre áll. Sajnos nem tudja az oldalirányú görgetést, valamint a dpi váltó sem kellene, de ez a legkevesebb. Hasonló méretben mit ajánlanátok? Nem érdekel a szenzor, csak a kényelem számít, valamint kellenek az előre-vissza gombok a hüvelykujjnál és ha lehet, ne valami elvadult gamer dizájnt kelljen nézegetnem.
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Nestor16
senior tag
válasz dobragab #35527 üzenetére
Hogy érted? Természetesen, amikor leáll, hiába húzom ki az USB bemenetből majd vissza, akkor sem jó.
Annyit tudok még mondani, hogy a gép is jelzi a szokásos lecsatlakozó hanggal a dolgot. Szokott olyan is lenni, hogy csinál egy gyors le és felcsatlakozást az USB porton magától és mintha mi se történt volna megy tovább az egér.Üdv, Dávid
-
bakerman
csendes tag
válasz kemotox #35523 üzenetére
Hm, ez jól hagzik. Más béléssel is kompatibilis? Mondjuk így elsőre azt gondolnám hogy esetleg a Kana-val.
De ez egyenlőre még a jövő zenéje; előbb használnám gyári állapotában amíg minden működik rajta.Gondolom így most már nem árulok el nagy titkot, újítottam egy KinzuV3-at. Tapintásra és fogásra mocskosjó Nálam az is plusz hogy a zsinór nem cipőfűző hanem sima gumírozott. A klikk is jólesően halk.
Aztán hogy a gyakorlatban hogy mozog majd elválik. -
törölt tag
válasz Nestor16 #35532 üzenetére
Tudom azt írtad, a "kábelt babrálva" nem jött elő, de én azért kipróbálnám másik kábellel is. Logié is jó, vagy akár microsoft, csak át kell dugdosni a szines pici vezetékeket megfelelő sorrendben. Gondolom ez még az első kábele és hát nem egy mai gyerek az sem..
(#35533) bakerman: azért ez a kinzuadderezés nem ennyire egyszerű én szerintem. A leírások alapján bizonyos típusok bizonyos típusokhoz rendelhetőek emlékeim szerint. Egyébként a kábelét én is lecseréltem, tettem a kinzuba egy IMO1.1 kábelt
ESR-en thunda készített jó sok kinzuaddert, úgy rémlik csinált hozzá leírást is hogyan kell.
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
Mionix 7000 széria újra a Massdrop-on jóárúsítva.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
izee
őstag
válasz jaffa 2843 #35536 üzenetére
Helyes, nagyon helyes
Már 3. alkalom, az legalább 120 db (vagy max 240) egér.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
félisten
Ide nem lehet belépni adathalászkodás nélkül?
-
bakerman
csendes tag
válasz #10691584 #35534 üzenetére
azt sejtettem hogy nem eszik olyan forrón.
Inkább egyenlőre ötletet meg leírást gyűjtök, a koncepciónak kell meglenni mikorra aktuális lesz a dolog, van emberem akinek a kezébe merem adni a projektet (szerintem ő pákával a kezében született, laptopszervízt visz, elég komplett műhelye van).
Tulajdonképpen ezért is vagyok kíváncsi hogy mit lehet belefaragni a Kinzu testébe, mert kitalálni nekem kell olyat amit meg is lehet valósítani; ha ez megvan a kivitelezés a srác segítségével nem gond. -
Szoszo94
őstag
Minél több kél el, annál olcsóbb? 40$-ra ha lemegy, akkor eldőlt, hogy G302 vagy egy Avior
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
atidzsiforc
őstag
válasz zsoltnyiri #35542 üzenetére
meg majd 2x olyan nehez
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
adatfalo
senior tag
Hali!
Pesten hol fogdoshatóak meg szerintetek ezek a rágcsálók?
Logitech G402
Roccat Kone Pure
Steelseries Kana V2A roccat-ból a kék változat jön be a legjobban, jól látom, hogy a színén kívül semmi különbség a ~7k-val olcsóbb társához képest?
www.adatfalodesign.hu
-
izee
őstag
válasz adatfalo #35544 üzenetére
A Roccat és a Steel a pixelben. (kone pure optical vagy military szenzora jobb, mint a színeseknek).
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
atee
őstag
válasz adatfalo #35544 üzenetére
Roccat nem egyforma! A sima pure a legolcsóbb, de csak feketében van.
Van a military ami 3 féle színben kapható és ezt itt is merik ajánlani.
Illetve van a color ami lézer szenzorral szerelt. Ezért itt nem ajánlott.
4 féle színben kapható. Nekem fehér van és meg vagyok vele elégedve.
Annyira tetszik, hogy ha éreznék bármi hátrányt a lézer szenzor miatt akkor vennék egy militaryt csak a belseje miatt és átszerelnémD-day 2002-01-04 01:54
-
salytmasztor
aktív tag
"Ezért itt nem ajánlott."
Így van. "Itt" is és a normálisabb egeres oldalakon / fórumokon sem."Annyira tetszik, hogy ha éreznék bármi hátrányt a lézer szenzor miatt..."
Tesztelted-e valaha például az lézer egered / szenzorod pontosságát, gyorsulását, stb, bármiféle tesztprogrammal vagy bármi mérhető módon?
Vagy csak "érzesre" nagyon szipi-szupi neked és szerinted "itt" mi biztosan csak hülyíteni próbáljuk a népet a kamu információkkal és mérésekkel?Bár tudom csak segíteni szeretnél egy fórumtársadnak, ha már neked "bejött" a saját egered és "érzésre" nincs semmi probléma vele (még ha lehet fakezű is vagy a dologhoz).
Meg hát a fehér szín is fontos, mert úgy még jobban lehet "érezni", mint a "csak feketével" vagy zölddel.Bocs, hogy viccelődök, de te kezdted.
[ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
válasz salytmasztor #35548 üzenetére
A tesztelgetés a te fétised
Én játszom vele és nem kell falhoz vágnom, hogy nem lő pontosan. Az nem érdekel, hogy a tesztekben mit mutat ha a gyakorlat nem igazolja. Azt ajánlasz itt is és máshol is amit akarsz. Elhiszem, hogy kimutathatóan jobb a másik, de nekem semmi hátrányom nincs belől. Szóval köszönöm szépen nekem tökéletes!
Ne kezdjük újra! Volt és van is ajánlott egerem és mégse azt használom.
Biztos mazohista vagyokD-day 2002-01-04 01:54
-
salytmasztor
aktív tag
A saját választásoddal semmi probléma nincs és semmi közöm hozzá.
Csak pls ne ajánld másoknak a rosszabbat, ha van jobb.A buta tesztelgetések meg csak szegény tudatlan mazochistáknak van, ez nem is kérdéses.
Az igazi prők csak puszta izomból egyből megérzik, hogy a vakítóan fehér egerük csak nagyon menő cucc lehet![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest