- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
"minden jatekot/felhasznalot kelloen kielegit"
Azért ez egy erős költői túlzás. Ha nem adhatnám el és használnom kellene, akkor se kéne, ha ingyen adják - szerintem nem egyedül vagyok így a világon.
Helyesen úgy lenne, hogy "van, akit kellően kielégít". Ez amúgy bármi másra is igaz.És már magyarázkodik. <3
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Nézd, egy rozsdás kenyérpirító is "alkalmas" arra, csak nézőpont és viszonyítási alap kérdése.
Nem kellett volna elmagyarázni.
Well baited. ))
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kasya
nagyúr
válasz Synthwave #35706 üzenetére
Pff..ahogy erzed. Faradt vagyok es turelmetlen ahhoz hogy en itt veled lealljak... mas topicbol ismerve a stilusod, nem egy gondolatmeneten jar az agyunk. Szoval igy jartam. megyek a sarokba
(#35708) dobragab, (#35709) ZeroDK: mar csak ezekert a hsz-ekert megerte
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Inkább vegyetek MX518-at. <- Ez a reklám helye volt.
-
félisten
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #35711 üzenetére
+ (#35712) dying_star:
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #35715 üzenetére
Lányoknak mind1 milyen formájú az egér, mert nekik minden kézre áll
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #35718 üzenetére
óhhh de
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #35715 üzenetére
Mondd nekik, hogy az egér má nem menő, használják inkább a joystickodat Ha véletlen köpködni kezd, akkor meg mondd, hogy vállalod gariztatod, azt is újrapróbálgathatják heheh
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
MurdR
veterán
Kis segítséget kérnék!
Keresek Pesten egy hozzáértőt, aki a Razer DeathAdder v1 egeremben mikrokapcsolót tudna cserélni.
Az sem baj, ha van nála készleten omron.Köszi előre is.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
TigerCat
nagyúr
-
válasz FoxiestFox #35712 üzenetére
Azokat én se.
-
eami
veterán
válasz FoxiestFox #35678 üzenetére
Nyugodtan vedd meg a g700 vagy g700s. Semmi fizikailag érezhető különbség sincs vezetékes vagy vezeték nélküli módban. Ha csak nem UT vagy régi Quake Arénát tolsz még mindig
(#35706) [oWn]f4te: és le merem fogadni hogy sokkal nagyobb poén egy kenyérpirítóval tolni, hát még hárommal...
-
félisten
-
nyunyu
félisten
Ez nem a Doom egyik beepitett demoja?
Nagyon gyanus a mozdulatsor, amihez koze nincs a csavo altal szetvert piritoknak.Kerestem TeCson, de nem talaltam ilyen videot az E1M1-rol, csak a masodik, harmadik, negyedik palyak demoja van fent.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
"Semmi fizikailag érezhető különbség sincs vezetékes vagy vezeték nélküli módban."
lmao
Az ilyen posztok miatt jövök az utóbbi időben csak ~500 hozzászólásonként, de csak nem fogynak.
-
eami
veterán
válasz Synthwave #35735 üzenetére
rotfl
nyilván nagyon tudod mivel nem használsz ilyen egeret. bár igaz, ha használnál akkor biztos éreznél 3-4ms különbségeket, mert kevésbé vagy igénytelenebb. oké oké... menjél nyomjad csak a Quake Livet meg az UT ott biztos nagyon raw minden.
még jó hogy nem csak neked lehet véleményed
(#35736) Nick Marshal: kipróbáltam és nincs semmi különbség, mint ahogy itt már mások is írták, meg OC-n is, meg az 1000 fps méréses arc is.
(#35734) nyunyu: de de, simán kamu az egész
-
MeszarosB.
tag
Hi!
Én egy G100 szerű egeret keresnék játékra, de oldalgombosat, hasonló árban.
Fingertip módon fogom az egeret. Lehetőleg tanácsot is kérnék arra vonatkozólag hogy honnan lehet a legolcsóbban beszerezni (Ebay is játszik de itthonról jobb lenne).[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
simlisgumis
tag
Sziasztok!
Van egy zowie fk2 egerem. Pár napja elkezdte azt csinálni játék alatt,bf3, bf4 ,hogy lövök és olyan mint ha beragadna! Folyamatosan tüzel és nem tudok megmozdulni! Valami ötlet? -
MurdR
veterán
válasz simlisgumis #35740 üzenetére
Elkoszolódtak a mikrokapcsolók, vagy behaltak.
-
MurdR
veterán
válasz simlisgumis #35742 üzenetére
Akkor tessék visszavinni garanciáztatni.
-
Vanir
veterán
válasz simlisgumis #35742 üzenetére
Gariztasd be. Ilyen hibáról még nem hallottam, érdekes dolognak hangzik.
-
kemotox
addikt
És megint előbújtak a nyirkos mohás kő alól a butthurt noobok - igen, itt mindenki hülye, de szerencsére van még sok más fórum is, ahol meg lehet beszélni, hogy a köztudottan fostos netkódú bugos BF-ben mennyire nem érzi az ember a latencyt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD FX
- EA Sports WRC '23
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Kerékpárosok, bringások ide!