-
IT café
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
DiszNóÓl #73150 üzenetére
Oh. Oké, igazad van, nézzétek el nekem, már nagyon kimerült vagyok agyilag. Holnap megint elkezdődik a meló, a hétvége úgy elszaladt, hogy észre sem vettem, és ettől picit elfelhősödött az agyam...
Elnézést, de tényleg nem tudtam. Meglátszik, hogy már régen cseréltem gépet.
-
Vistaboy
veterán
válasz
DiszNóÓl #73146 üzenetére
Értem. Akkor jó, így legalább megspórolok egy kis pénzt. Egyébként akkor meg a dobozra simán ráírhatták volna, hogy ezekkel is kompatibilis. Nem mindenki ért hozzá annyira, hogy ilyesmit kívülről fújjon. Köszi a felvilágosítást.
Már csak emiatt aggódok: Végzetesen meghajolhatnak az Intel Skylake processzorok egyes hűtők alatt
Bár a mostani hűtőn nincsenek akkora erővel meghúzva a csavarok, és így is a helyén tartja a súlyt, de a Frio sem egy könnyű darab, remélhetőleg nem lesz vele probléma.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
DiszNóÓl #71289 üzenetére
(#71289) DiszNóÓl
Alpenföhn Brocken ECO
Alpenföhn Matterhorn Pure Edition
Akasa Nero 3 AK-CC4013EP01
be quiet! Pure Rock
Zalman CNPS10X Performa Plus
Zalman CNPS11X Performa Plus(#71290) Pepe78
Én csak egy venti cserét javasolnék. SP azaz Static Pressure, vagyis széles lapátokból álló legyen.(#71291) TheV
Olcsóbban ott a be quiet! Pure Rock vagy az Akasa Nero 3 AK-CC4013EP01.(#71294) endilv426
Egyszer már átrágtuk ezt a kérdést, Brocken Eco-t akartál ami sok, árban kaptál egy olcsóbbat az Alpenföhn Ben Nevis személyében, nincs más hátra mint megrendelni. A kinézett 2 deepcool is elég, a 2 ugyanaz csak az egyik fekete, az xt ára miatt jobban megéri a Ben Nevis. Következőleg ne linkelj boltot mert az sem sikerül, elég ha leírod a nevét
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest