-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Nézegettem a Keychron K2 HE billentyűzetet, mert méretben jó lenne nekem, és azon tűnődtem, illetve arról szeretnék véleményt kérni, hogy az mennyire lehet élhető megoldás, ha az ékezetes karaktereket a nemékezetes megfelelőjük hosszabb/rövidebb lenyomásához rendelném? 🤔Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz PandaMonium #48883 üzenetére
Nekem van 4 db belevaló kék kapcsolóm (nekem a red jobban bejön), szívesen elküldöm, ha úgy alakul
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz pengwin #48549 üzenetére
Sötétben a fehéren fekete betűk sem látszanak, vagy arra gondolsz, hogy ahhoz elég a monitor fénye?
COOLERMASTER MasterKeys Lite L van a pizzás képen, megkérdeztem a fotó készítőjétől korábban
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz pengwin #48546 üzenetére
A fekete billentyűzeten a fehér betűk azért jól látszanak... amíg le nem kopnak
Egyébként mióta világítósom van rájöttem, hogy ez így már egy "szobadísz"... ritkán erre járó rokonok, egyéb ismerősök, ha meglátják először mind megjegyzik, hogy "hű, de szép", "ez aztán jól néz ki" stb.
Én magam is szeretem nézegetni, ahogy beállítottam
Szerintem pl. itt is sokat dob a fotón (nem saját), hogy nem egy "sima" bill. van, hanem egy rgb.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Köszi a válaszokat
-
veterán
Egyébként miért olyan drágák ezek a kapcsolók, mint pl. az MX Clear? Mi a "csoda" bennük?
-
veterán
válasz Sirandrish #47957 üzenetére
Azt nem tudom, hogy jó-e, ez egyéni preferencia. Ha tudsz elmenni valahova kipróbálni pl. Media Markt, akkor közelebb leszel a válaszhoz.
-
veterán
válasz Sirandrish #47953 üzenetére
Rossz már az emlékezeted 2 napja linkelték neked ezt: [link]
De én is csak a topikban olvastam, hogy lehetnek vele gondok, a sajátom rendben működik még.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Sirandrish #47948 üzenetére
A kissé kétes minőségű Tesorok itt most akciósak és 24,5k darabja
Egyik (gyártói oldal)
Másik (gyártói oldal)Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Fentebb linkelte Killerlaca a Tesoro Gram SE Spectrumot, olyanom van red switch-csel + magyar iso kiosztással,, azaz duplamagas az enter rajta. Jól működik már 4 hónapja és számomra kényelmessé vált, miután megszoktam
-
veterán
-
veterán
Tesoro Gram SE Spectrum-nál cserélgethetem a switcheket a kis fém kiszedőjével, csak nem tudom, hogy a saját kék és piros optikai kapcsolóján kívül kompatibilis-e mással... mármint, ha jól értem miről van szó.
-
veterán
válasz Domonkos #46169 üzenetére
A gyártó weboldala szerint van egy "védőréteg" a SE változaton:
"Liquid resistant coating over the PCB for accident protection for those not-so-lucky moments. The Tesoro Optical Switches are water resistant as they don’t include metal components that may rust.
*The keyboard is splash, water, and dust resistant and was tested under controlled laboratory conditions with a rating of IP56. Splash, water, and dust resistance are not permanent conditions, and resistance might decrease as a result of normal wear. Liquid damage is not covered under warranty."Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #46161 üzenetére
Az odáig oké, de nekem ez a klikkelés egyáltalán nem jön be (ugye kaptam hozzá 4 db kéket)... ha lehetett volna, akkor szerintem barnával vettem volna ezt a billt
-
veterán
válasz Áfogat #46159 üzenetére
A kialakítások közti különbségről nem tudok nyilatkozni, de pontosan egy árban van a kettő mindenhol.
Előtte nekem egy membrános Hama uRage Lethality volt, ahhoz képest ezzel a piros kapcsolóssal én valamivel gyorsabban, kényelmesebben tudok gépelni Kékkel gondolom még jobb lehet, de az (szerintem) nagyon-nagyon hangos...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Áfogat #46154 üzenetére
Ez a kép legfeljebb a Gram SE Spectrum-é lehet, ami nekem is van.
Ha megnézed lentebb a véleményt edigitalon, akkor ott is írja, hogy alacsony profilú + tulajdonképp a leírásban is.
Illetve nézd csak, 100% ugyanazt a képet használták az én típusomhoz is.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Na, tegnap megérkezett a Tesoro Gram SE Spectrumomhoz az 5x2-es O-ring csomag (köszi nyunyu a segítséget a választásban), és remekül lehalkította a nyomkodást kicsit megváltozott a gépelési élmény, de egyelőre jónak tűnik.
Az normális, hogy megemelte a kupakot? Csak, mert így jobban kivilágít alóla, ami szemből nem érdekes, csak ha oldalról közelítek leülni, akkor egy kicsit árt a szememnekHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz nyunyu #45571 üzenetére
1. Bocs a dupla hsz-ért
2. Bocs az esti félreolvasásért, kimaradt, hogy kifejezetten a Cherry kupak szeret kihagyni és nem mindegyik...
3. Akkor mégis a vastagabbik kellhet nekem mert maga csak a kupak ugyanígy 11.40mm, rajta a helyén meg hát ~13-14mm-nek tűnikHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz nyunyu #45571 üzenetére
Az OEM képedre hasonlít, vagyis hát olyan
Itt a tesztje, azt írja: "A gombok a már jól bevált OEM profilt használják a rézsútosan döntött sorokkal és konkáv, kettős fröccsöntéssel készített ABS kupakokkal, melyek az alsó sor kivételével kompatibilisek a Cherry MX kapcsolókkal."
Mivel kihagyásokról írtál, így inkább a kisebbre tettem a voksom.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
A Tesoro Gram SE Spectrum Red optoswitches billentyűzetemhez szeretnék venni o-.ringet, mert csökkenteni akarnám a zajt, amikor végig lenyomom a gombokat, és a kérdésem lenne, hogy tényleg ez kell nekem, van-e ebből többféle és, ha igen, milyen méretben érdemes venni?Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Szerintetek eMAG-on milyen kiosztással árulják a Hama uRage Lethality billentyűzetet?
Írtam nekik néhány napja, de még nem válaszoltakHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest