- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PR-Telecom
- TP-LINK routerek
- Corel Draw topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Router gondok
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
ViZion #100895 üzenetére
Volt sajnos, a probléma gyökere valahol más lehet, de már nem akarok több időt elcseszni rá, mert a hiba tuti nem nálam van. Kipróbáltam 10 indításból 8-nál volt, hogy 3 másodpercet, hogy hogy 10-et, volt hogy fél percet kellett szenvedni, mire rátalált. Dual boot van, Windows alatt is hasonló a helyzet.
Random dobálja a kapcsolatot, van, hogy 30 percig jó, majd hirtelen leszakad. Kár érte, kiváló ügynök volt, nem mondom, hogy nem fogok még próbálkozni Keychron-al, de rengetegen szívnak ugyanezzel a problémával.
dbius: próbáltam, sajnos azzal is hasonló a tapasztalat. 5.1-es BT dongle-ök, évek óta megvannak, semmivel sem szívtam ennyit. bluetoothctl, bt usb modul eltávolítása/hozzáadása, bt service újraindítása, bluetooth main.conf hegesztése, bluetooth suspend kikapcsolása ; volt itt minden már, mint a búcsúban...Az összes BT eszközt kilőttem a közelben, kb 30 cm-re van a géptől.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest