Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

válasz dqdb #98584 üzenetére

Az is igaz. :D Egyébként a Box Navynál pl. nem nagyobb a wobblingja, inkább az SA Espresso és az MT3 Black Panther között volt éles a különbség - az MT3 szett szorosabb.

Mmmmilyen kapcsolókról van szó? Uni profilok bejönnek. :)

Egyébként minél tovább használom, annál szerelmesebb vagyok ezekbe a kapcsolókba. Nem is feltétlen csak a hangjuk miatt, hanem a taktilitásuk az, ami mindent visz, ahogy érzetre működnek. A korábban próbált clickyk csak kapcsolónak érződtek, amik klikkennek, ezeknél viszont olyan a gépelési érzet, mintha a kapcsolók alatt/mögött nagy, nehéz, olajos vasak mozognának, és továbbítanák a mozgást - az az igazi mechanikus érzet. Azt nem tudom, hogy a 40 grammos esetében mennyire hasonló az érzés.

A hangot egyébként most úgy kezeltem kicsit, hogy feltettem a házak aljára a gyárilag kapott bübürcöket, így nem a teljes ház támaszkodik a puha deskmaton, hanem a gumitappancsokon áll, így kevésbé tompít, nem biztos, hogy nem lesz ez így jó. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák