Új hozzászólás Aktív témák

  • prtk

    tag

    No, sikeresen összeraktam a Q1 Pro-t. Az itt kapott javaslatok alapján nem cserélem le a stabokat, de a PE foamot beraktam a gyáriak alá.
    Az acoustic upgrade kit nekem parasztvakításnak tűnik a pro esetében, hiszen csak a felét lehetet felhasználni, de az is elég csehszlovák módon, mert ansi kiosztásra adták és az akksi kábel miatt az alsó szivacs meg elég pontatlan. A pe foam fölé tervezett szivacs pedig már benne van a pro-ban, ahogy a plusz "bizbaszok" is. Összeségében azt érzem, hogy teljesen feleslegesen szedtem szét.

    Irodai eszköznek terveztem, ezért a szivacsok mellett silent black kapcsolókat és HU PBT kupakokat kapott. A nagy kapcsolókat leszámítva nagyon jó (nincs) a hangja. A space nagyon zavaró, arra ki kell találni valamit. Milyen tippetek van erre? :F

    TKL-hez képest a "del" kicsit fura helyen van, de nem zavaró. A kiosztás és ez a méret egyelőre kifejezette tetszik.

    A néma kapcsolók "éles" tesztje holnap meg is történik, ha nem repülök ki az ablakon, akkor nagyon boldog leszek. (Tekintve, hogy mindenki NC fejhallgatót használ, erre kicsi az esély...) Azt már most érzem, hogy valami silent tactile hamarosan a kosárba kerül.

    Jobb fényeknél majd töltök fel fotót is.

Új hozzászólás Aktív témák