-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
SunMount3r #60335 üzenetére
Pár napja érintettem a Gateron vs Cherry témát.
Közben próbáltam visszakeresni a régebbi hozzászólásaimat, hátha részletesebben is kifejtettem valahol, így pluszban találtam pár olyan elejtett megjegyzést, miszerint mind a Gateron Brown, mind a Silent Brownnak egy lehetetnyivel vékonyabb a keresztje, mint a Cherryknek, így szeret róluk lerepülni a kupak, ha hirtelen engeded el a gombot.
Red témakörben nem vagyok jártas, nem szeretem a lineáris kapcsolókat.
Anno a Redeknél is puhább Gateron Cleart próbáltam, gyakorlatban használhatatlannak bizonyult, mivel vastagabb kupakot használva már attól megnyomódott, ha ránéztél, és nem bírta visszalökni a stabilizált gombokat.
Redekkel ez max a szóközzel fordul(hat) elő.Megéri-e a Cherry a felárat a Gateronhoz képest?
Pár éve még mást mondtam volna, de az utóbbi 1-2 évben akkorát esett a Cherryk minősége, hogy már egyértelműen NEM a válasz.
Ha visszaolvasol, jó páran panaszkodtak idén a nemszeretem108 barna kapcsolós verziójára, hogy reszel, peng a rugója. Tavasszal jártam a Pixelben, és az ott kirakott demó billzet is csinálta.Aztán nemrég vettem egy tavaly gyártott Ducky One 2-t, abban is szar az MX Brown
Gépelni persze marha jó rajta (jobb, mint bármelyik Brown kapcsolós platementes Cherry billzetemen!), de a kapcsoló susogása+pengő rugója, felerősítve a Ducky acél konstrukciójával az agyamra megy.Ami még eszembe jutott:
Cherry MX Brown nagyjából félúton, 2.0-2.1mm-nél kapcsol, Gateron Brown valamivel lejjebb, 2.7-2.8mm környékén.
Ezt figyelembe kell venni a hangtompítónak szánt o-ring kiválasztásánál, hogy maradjon elég mozgástere a kupaknak, különben nem fog érzékelni a kapcsoló![ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ég veled, KEndre! :(
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Autóhifi
- Delta Force (2024)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest