Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

sziasztok,

megjött a Drevo Tyrfing v2 aliról, a napelemes Logit kiraktam az ablakba így este, had töltődjön :d

érdekes kezdés volt, rendelés utáni napon írtam az eladónak, hogy elböktem, Outemu Blue helyett igazán lehetne jóarc és küldhetné Brown kapcsolókkal - sima liba, szó nélkül cserélte. ma jött a posta, nemzetközi ajánlottal jött (free shipping), kb. két hét alatt, Karácsony előtt. nem is értem teljesen, le a kalappal, bármelyik magyar webshop megirigyelhetné...

a bill maga tökéletesen megfelel a látatlanban állított elvárásaimnak. a minőség rendben, a QC jól vizsgázott ezen a darabon. a kapcsolók bitang hangosak egy membrános laptop billhez képest, de egyelőre élvezem. biztos megunom majd. a párom nem fogja szeretni, azt tuti. gépelni teljesen más rajta, mint amihez szoktam, egyelőre húzza maga után az ujjaim, hogy szórjam a betűket, nagyon kellemes.

az, hogy a keycap köszönő viszonyban sincs azzal, amit leütök, semmilyen gondot nem jelent, annál is kevésbé zavaró, mint vártan. a gombok távolságát szokni kell, de egész könnyen át fogok állni, a leütés hossza pedig igazán kényelmes. ellenben az ansi hátrányai már más tészta. az 'ű' helye talán még nehezen, de szokható, mert legalább van dedikált gombja. az 'í-Í' viszont gyanítom hosszútávú, ha nem örök problémám lesz ezzel a kiosztással, meglátjuk. a kisebb entert szokni kell, azt néha félre lehet ütni, a NumPad és a második enter hiánya egyelőre jelentékeny. utóbbiakat nyilván én választottam és tudható váltás volt. egyelőre jóval több a pozitívum, még az is lehet, hogy szokható és marad. 20 év ansi tapicskolás után rosszabbra számítottam :)

ha egy bill lehet kétszer ennyi (17 helyett mondjuk 35) az első tapasztalatok után minőség okán is el tudom akár hinni. azonban a mechanikus kattogás, double shot, custom board világában továbbra is leakadok azon, hogy egy billentyűzet 60 ezer legyen... :d

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák