-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
dejaris #25294 üzenetére
Gyartottak egyaltalan TKL irodai billzetet a par hozzaszolassal feljebb emlegetett Model M Spacesaveren kivul?
Heten parszor vegignyalaztam a Vatera kinalatot, de egyaltalan nem lattam hasznalt TKL billzetet.
Meg amugy sem remlik, hogy barmikor is lattam volna ilyen keskeny billzetet a manapsag felfutoban levo mechanikusokon kivul.Laposban remlik a Genius i200, Labtec/Logitech UltraFlat (bar utobbi nem eri meg a Logitech logo miatti dupla arcimket, Labtecet meg mar nagyon reg nem kapni)
Volt meg ezer eve az IBM Travel Keyboard, illetve ennek valamelyik Lenovo utoda (Compact Keyboard, de azok boven 10k folott mozogtak.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ispy
veterán
válasz
fogtunder #25289 üzenetére
Amazonon még van: Corsair k65
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ombi5
őstag
válasz
ViZion #25280 üzenetére
Igazabol bal szelerol hianyozna a gyors gombok, piros nem is rossz amugy, de jobban orulnek, ha fps-ek alatt kulon vilagitast tudnek adni azoknak a gomboknak,amiket hasznalok... Kicsit jobban klaffoghatna,de igy legalabb nem hallatszik bele a mikrofonba.. Vegulis megvagyok vele elegedve. Most johet a steelseries eger MX 518 helyett...
Roccat uj billje bejon amugy....
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valami vezeték nélküli billzetet, amin van touchpad is? TV-re kötött PC-vel használnám, amiért nem tetszenek a direkt okos TV-hez ajánlott billzetetk, hogy túl kompaktak nekem. Valami olyat szeretnék, ami azt a funkcionalitást tudja, de méretében normál. Elsősorban PC-vel használnám, de nem lenne hátrány, ha már veszek, akkor a TV-vel is menne.
-
cattus
addikt
Hi!
1.Mekkora összeget szánsz rá? - Maximum 10k.
2.Használt szóba jöhet-e? - Igen.
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod? - Gépelés.
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus) - Mindegy.
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?) - Minél keskenyebb, vezeték nélküli (könnyű hordozhatóság kell), numpad nélkül. Lapos vagy félmagas stílusban, a magas billentyűkön nem tudok komfortosan gépelni.
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? - Nem, sőt, a nem magyar kiosztás előny.Do the thing!
-
totron
addikt
válasz
golf2gt #25285 üzenetére
Feleennyi kitétellel is elfelejthetnéd, nem hogy így. De gondoljuk csak újra: biztos vagy benne, hogy a magyar kiosztás a legjobb számodra? Egyesek kifejezetten vagánynak tartják az ANSI-t, megkönnyíthetnéd saját magad életét, ha mondjuk te is vallást váltanál és áttérnél. Azért inkább te, mert a világ/piac nem fog. Azok vannak előnyben, akik még a hunosítás előtt kezdték az ipart, mikor angolul beszélt a szoftver, anglikán összképet árasztott a klaviatúra is, na, ők szívesen térnek vissza akár nosztalgiából is a kezdeteteket idéző gyártmányokhoz. Szebbnek is látják az angol vagy amerikai kiosztást. És mennyivel jobban szinkronban vannak a saját igényükkel! (mecha-akarat) Ezzel csak annyit szeretnék közölni, hogy bár az jó, hogy egyre többen keresik a mechákat, vágyakozni is jól kell tudni, mert hát kritikus tömeget még sem képeznek a magyar érdeklődők, így a választék bizony behatárolt magyarul. Engedd el ezt, szerintem és szeresd ami elérhető, ne pedig kompromisszumként éld meg. Az első idők után még az sem kizárt, hogy megszereted.
-
Domonkos
addikt
válasz
fogtunder #25289 üzenetére
Probakepp nem lenne erdemes hasznaltan venni egyet? Ugye ez lenne az elso mecha? Azert ajanlgatom ennyire, mert ha nem lesz bejovos, akkor szinte veszteseg nelkul tova tudsz majd adni rajta, ha meg marad, akkor meg soporoltal rajta egy keveset. Nekem eddig nincsenek rossz tapasztalataim hasznalt mechakkal - meg ugy kulonosebben semmi mas hasznalt cuccal - persze azert kellokepp korul kell jarni, de eddig a hasznalt dolgok oldalara dol nalam a merleg.
Ollot es sapit meg szerintem csak masik 200k-bol fogsz tudni szerezni. Nem szoktak ezek nagyon kompatibilisek lenni ugy semmivel...Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
fogtunder
nagyúr
sziasztok,
a gyerek ma sikeresen kitépte az f billentyűt a cougar 200k-ból, a keycap és az olló műanyagja is kuka. nem tudtok esetleg valami forrást, ahonnét van esélyem szerezni újat? egyelőre kiszedtem a num lockot és az van a helyén, de hosszú távon jó lenne, ha nem maradna így
illetve b opcióként vennék egy mechát próba képpen, 30 alatt tényleg csak az Ozone Strike Battle van ami világít és nem Tesoro? és a Corsair K65 kapható még valahol? mindenhol azt látom, hogy kifutott
I hate morning people. And mornings. And People.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #25244 üzenetére
UP
-
Domonkos
addikt
RPN szamologep
; thinkpad
; model M ~ azt hiszem hogy te vagy az en emberem! Milyen josagokat hasznalsz meg? Hatha hianyzik valami az en palettamrol.
btw a szemmasziroztatos dologban is igazad van, csak anno rosszul valasztottam nevet a forumra, igy nem igazan irogathatok ilyesmiket.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Domonkos #25283 üzenetére
Én sem bámulom egész nap a billentyűzetem, csak kicsit feldobta az asztalom, ennyi. Ha az apple billt kizártam volna akkor is valami nagyon hasonló billentyűzetet vettem volna, de akkor már miért ne inkább olyat vegyek ami a legjobban tetszik? Persze van akit egyáltalán nem érdekel, nálam sem ez a fő szempont, de ez a billentyűzet tényleg mindenben tökéletes számomra, nem csak kinézetben.
Mondjuk az is igaz hogy szinte mindent meg tudok szokni, a szar 3 ezer forintos billentyűzeten amin a gombok fele szorul is gyorsan írok.
[ Szerkesztve ]
-
golf2gt
tag
Sziasztok, létezik olyan mechanikus , hogy : barna kapcsolós ,fehér világítás, magyar , max 30.000 ft. Vagy felejtsem el?
-
válasz
Domonkos #25283 üzenetére
Én az ipari kinézetet kedvelem, mert az sose megy a használhatóság kárára, illetve nem tolakodó, működik és kész (thinkpad, HP 35s számológép, vagy a model m is ilyen, vagy ha nem is annyira ipari, de egyszerű a parker tollaim, vagy az ezer éves felhúzós doxám).
Ha a szememet akarom masziroztatni Én akkor mondjuk a csajokat nézem a strandon
-
Domonkos
addikt
válasz
totron #25281 üzenetére
Hat ez egy erdekes kerdes. En azon az allasponton vagyok, hogy egy beviteli periferianak nagyon nincs mas feladata/funkcioja minthogy kenyelmes es jol hasznalhato legyen. Ha ezen felul meg esztetikus is az csak raadas, de nagyon nem elsodleges szempont(nak kellene lennie). Ha a szememet akarom masziroztatni, akkor kinezek az ablakon, ranezek a falon logo kepre vagy allitok be valami szep hatterkepet es nem a billentyuzetet kukkolom. Hasznalat kozben nagyon nincs is a latoterben - vagy egy jelentos reszet letakarom a kezeimmel. Szoval nem, nem ennek kell jol kineznie. Nagyon sajnalatos amikor a kinezet megy a hasznalhatosag karara. Masik oldalrol meg persze, kinek mi a szep.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
-
Grat!
Nekem a kék világítás nem jön be, pedig mindenki azt keresi... Ha nem tetszik, eladód ÓCÓN.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nyunyu
félisten
Hmm, Gateron attert az SMD LED kompatibilis atlatszo tetore, meg most mar csinalnak MX Greenhez merheto kemenysegu clicky kapcsolot is.
-
alfiboy
aktív tag
-
válasz
HollyBoni #25274 üzenetére
Ha ezekkel a progikkal nem tudod megoldani, akkor Így Jártál, az apple hajlamos a legszabványosabb, faék egyszerű dolgokat is megtekerni azért, hogy csak apple termékkel működjön rendesen. Amíg egyben apple cuccokat használsz, nincs hiba, minden szép és jó.
Lehet, h ajánlott listában van, nálunk céges környezetben -napi 8-10 h intenzív használattal- ezekből sok elhullott. Múlt hét végén nlztem, nálam van 3 rádiós, 2 vezetékes, lent a kollégánál elsőre 2 vezetékest találtunk. Kb. 20 gépből 2-3 év alatt ennyi kuka (lent nem turkáltam, de biztos találnék még), mezei Lenovo ami lett helyette az meg bírja frankón.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
HollyBoni
veterán
válasz
ViZion #25273 üzenetére
Az első nem a ctrl és alt-ot cseréli meg? Nekem cmd alt, meg cmd és alt gr csere kéne.
Sharpkeys nekem nem akar működni. Az IJ mit akar jelenteni?
Mondtam már amúgy, nem vagyok apple fan. Ez az első apple termékem. Tudom hogy trendi de nem is fikázom őket, tisztán látom mi a jó és rossz a termékeikkel kapcsolatban.
Nem tudom miért szar ez a billentyűzet, ha meg szar nem tudom miért van benne az ajánlott listában.Egyelőre nekem nagyon bejött a bill, megérte. Imádok rajta írni, nagyon tetszik a letisztult design és az aluminium felépítés, már évek óta szemezgetek ezzel a billel. Na meg ha majd valamikor platformot váltok fog menni Hackintosh a gépre, ahhoz nem fog rosszul jönni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
HollyBoni #25272 üzenetére
parancsolj, itt egy leírás hozzá. [link]
Itt meg sharpkeys-hez: [link]
Ha nem ismerik fel a bill-t, akkor IJ, nézd meg mással is mennyit baCCakodnak, rühellik is őket érte, mégis veszik a vackaikat...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
HollyBoni
veterán
Tud valaki valami programot amivel meg tudom cserélni a cmd és alt billentyűt almás billentyűzeten? Mindenhol swiftkey-t ajánlották, de nekem nem akar működni. Mikor lenyomom akármelyik alt billentyűt, azt írja nem ismeri fel, töltsek le új verziót, pedig a legújabbat használom.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
vannak regebbi ertekesnek mondhato billentyuzetek(mechanikusok mondjuk)?
ilyen szakteruleten dolgozom, lehet atmegy emlitesre melto mennyiseg a kezunk kozott es nem is tudok rola.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
nyunyu
félisten
ősgépen csak DOS van, akkor az alt+132=ä és egyéb karaktereket hogyan íratok ki a csonka billentyűzettel?
Beallitod a 850-es kodlapot, majd nemetre teszed a kiosztast?
config.sys:
country=049,850,c:\dos\country.sys
device = c:\dos\display.sys con=(ega,,1)autoexec.bat :
c:\dos\mode con codepage prepare=((850) c:\dos\ega.cpi)
c:\dos\mode con codepage select=850
c:\dos\keyb gr,850,c:\dos\keyboard.sysVagy valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
addikt
Miert isositanad el ez az amugy egesz jo kiosztast? Igen sok felesleges terhelest rak a kisujjakra az, ha plusz egy billentyun kell atnyulni a shifthez meg az enterhez. - foleg hogy olyan billentyuk felett nyulsz at, amit amugy is kevesebbszer hasznalsz, mint az elobbieket...
Meg ha mar fn, akkor miert nem inkabb par programozhato layer. No meg persze egy valamire valo pointing stick.- Mert koztudott, hogy nelkuluk minden billentyuzet rossz. De valamiert senki sem akarja elkezdeni gyartani. - Mondjuk egy ilyennel par evre biztos be tudnanak tenni az "innovacionak".
-
Tin
veterán
válasz
Domonkos #25257 üzenetére
szinte az egyetlen hibája
iso enter kéne, feljebb rakni a #-ot, dupla shift jobb oldalt, feljebb rakni bal oldalról a <-t, eggyel rövidebb space, és így egy másfeles bal ctrl és alt közé elférne még egy windows gomb. minden más rendben van. na jó, egy fn és a médiagombok meg az fn-es numpad még elférne rajta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hello!
Ha (amit korábban linkeltem, ősi de újszerű) leendő billentyűzeten nincsen numpad rész, és az ősgépen csak DOS van, akkor az alt+132=ä és egyéb karaktereket hogyan íratok ki a csonka billentyűzettel? Sehogy
?
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
chester99
aktív tag
Üdv
Rendeltem az emagról egy ilyen billentyűzetet, de nem voltam elég körültekintő, rendelés után vettem észre, hogy sehol sem írják, hogy milyen kiosztású. Szerintetek magyart küldenek?
-
thomeef
őstag
Iponon szépen kezdenek visszaesni a Corsair árak a tavalyira, Strafe is, K70 is, K95. K70 pl. már csak 43k.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
válasz
haxiboy #25247 üzenetére
Biztos, hogy nem linear. Szerintem clicky. Csattog és infok erre utalnak.
...Nem tudom eldönteni...[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
válasz
haxiboy #25245 üzenetére
Dehogy! Én használtam, semmi nem hiányzik, mindene működik.
A kapcsolókra van nyomtatva a sorszám, nem a keycapre. De semmi értelme, megnéztem még 5 gombot, mindegyiknek más az azonosítója. De fehér és APC.
-
CoolBoy323
nagyúr
Lecserélném a Logitech EX100 billemet, valami madzagosra.
Igazából semmi bajom nincs vele. Legalább ilyen minőséget szeretnék. Ha halkabb, az nem baj.
Világítás nem kell, de legyen magyar kiosztású, vagy ISO, mert az Í Ű Ő betűket is használok gépnél
És mivel tudok gépírni, nem nézem mit ütök, és nem is tudnék megtanulni máshol billeket. Szóval értitek az érveim
Összegkeret: legyen olyan 7-8k, nem két hétre tervezem venni (5 évre legalább, ez is most olyan idős legalább)
Világítás nem szükséges, ha gamer, az sem hátrány, de nem szükséges az sem, eljátszok én a mostanival is
Külföldi rendelés sem akadály!
Genius KB-G265 pl?
[ Szerkesztve ]
-
Ma néztem meg, hogy a 286-os gépemhez fehér APC kapcsolós billentyűzetet kaptam a kisker választása alapján. Halkan jegyzem meg, ma egy Das Keyboard kerül annyiba, mint akkoriban a 286-os gép+CGA monitor+APC gog3ylth-5539 billentyűzet. (megjelenés egyezik, kapcsolók inkább APC white. APC 30P - jobb alt, APC 47P - 'o' karakter, nincs APC és fejjel lefelé 58H - balra nyíl.)
2000-ben jött az új komplett gép. A billentyűzetet úgy döntöttem, külön kérés-kérdés nélkül cserélem, mert nagyon csattogott, minek csattogjon. Akkor azt hittem elhasználtam, de lehetséges, hogy újkorában is ilyen volt. Itt szeretném megköszönni a szüleimnek, akiknek sikerült tudomást sem vennie erről.
Láttatok már ilyet közelről, vagy fizetnétek érte?
-
Domonkos
addikt
válasz
nyunyu #25231 üzenetére
Vagy csak siman te is elhiszed, hogy amikor epp lenyomod a billentyut es az ujjad mar az iras egeszet eltakarja rajta, akkor azzal ingerled a billentyuzet magikus tulajdonsagat, miszerint ameddig nem latja senki a feliratot, addig minden billentyuzet magyar. Amikor kikerul a takarasbol, akkor gyors visszavalt eredeti nyelvre, hogy soha ne deruljon feny a titokra
-
tDr1v3r
veterán
válasz
nyunyu #25231 üzenetére
Miért nem tudsz letenni a magyar kiosztásról? Nem is gépelsz ide ékezettel...
(#25227) ForRedGlory: Mi a nyűgös ezen? A Cherry MX kapcsolók nagyon könnyen testreszabhatók, külföldről nagyon könnyű kupakot szerezni rá.
Amúgy is, sokkal jobbat is lehet rá venni mint a gyári...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Krytec
tag
Akinek Cougar 200k billentyűzete van annak is olyan a space gomb mint nekem? Ha a legszélén nyomom meg akkor dupla szóközt tesz.
-
haxiboy
veterán
válasz
#17954112 #25238 üzenetére
Szia! Ilyen áron igazából bármelyik amit bemész a boltba, megnyomkodod és ha tetszik hozod. Ez olyan kategória hogy rengeteg lehetőség van, ráadásul még két azonos billentyűzet között is lehet különbség.
Pl nekem van egy Genius i220-am, ezt használtam a mecha előtt kb 3 évig, tökéletes rajt minden felirat, pedíg 10 órákat volt használva egy nap. A szomszéd ugyanilyen billentyűzetéről 2 hét után koptak a feliratok.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
coqito
tag
Sziasztok, billentyűzetet keresek laptophoz, hogy ne az kopjon.
1.Mekkora összeget szánsz rá? maximum 10 000 ft
2.Használt szóba jöhet-e? igen
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod? gépelésre főleg
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus) mindegy, a lényeg hogy lehető leghallkabb legyen (tetszik a laptopok vékony kivitelű billentyűzete, ha lehet ilyen legyen)
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?) a lehető leghalkabb legyen
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? előny lenne igenKöszönöm előre is!
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Max 10k-ig van olyan billentyűzet ami viszonylag halk? A lényeg, hogy ne csattogjon túlságosan
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Domonkos #25225 üzenetére
Hát jól elszorítottatok basszus...
Nem is gondoltam, hogy ilyen nyűgös. Az ember azt várná, hogy egy 40.000 Ft-os billentyűzetnél viszonylag normálisan megy a javítás. Sajnos már nincs garancia rá. Ettől függetlenül kiváló billentyűzet, öröm használni. Az meg, hogy kopik, hát amilyen igénybevételnek ki van téve, nem csodálom (napi átlag 8-10 órát püfölöm a munkám miatt és még utána lehet játszok is)
(#25226) nyunyu: Köszi neked is
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz
ForRedGlory #25223 üzenetére
Fekete festekkel osszemazolt vilagos ABS kupakok atka, hogy nem csak ott kopik le roluk a festek, ahol a gyarban lezerrel levakartak a mintat
Javitani nem nagyon lehet, max uj kupakszettet keresni ra.
Az viszont a nem szabvany also sor miatt eleg eselytelen.Mittudomen, 40-45$ korul szokott lenni a Vortex vilagitos kupakszettje, de az csak szabvany ANSI billzetekre passzol, masreszt meg szidjak a vekonysaga miatt, meg nem eleg kontrasztosak a betui, nehezen olvashato, ha nincs bekapcsolva a vilagitas.
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
addikt
válasz
ForRedGlory #25223 üzenetére
Pedig nem nagy cucc. Ha cherry kapcsolos, akkor siman fogod, es akar szabad kezzel fuggolegesen felfele le tudod huzni a keycapeket. Utana meg fogsz egy csere-settet
lehetoleg feher pbt-t magyar feliratokkal)es visszahelyezed azokat. Arra figyelj, hogy mindenkepp olyat vegyel, ami illeszkedik az also sorra, mert ahogy latom ennek sem szabvany cherry-s meretei vannak.
En nem fuzok hozza sok remenyt hogy sikerrel jarsz a keresessel - legalabbis olcson tuti nem fogod meguszni
Talan ugy jonnel ki a legjobban, ha vennel egy leselejtezett masodik blackwidow-t es annak a kupakjait hasznalnad.
Ha garis, akkor talan vissza tudod vinni - szerviz ilyenre szerintem nincs.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Ez lehet picit off, de hátha van valakinek tippje
Van egy Razer BlackWidow Ultimate billentyűzetem már pár éve. Néhány gombon elkezdett kopni a betű. Van valami szakszerviz, ahol ki lehet cseréltetni a gombokat? Nem esnék neki, mert nem olyan egyszerű és nem szívesen vágnám haza, plusz tartalék billentyűim sincsenek
-
F34R
nagyúr
Hali Skacok, ha kulfoldrol rendelek billentyuzetet, akkor a cimnel hasznalhatok ekezet nelkulit vagy akkor nem talal meg sosem a csomag?
-
-
válasz
nyunyu #25213 üzenetére
A kapcsoló felett KPT21 felirat van. A deskthority-n nincs utalás rá, azt hiszem KPT30-ra van.
Eladó jelezte, hogy a kurzor 4-es és a karakterek leütése különbözik, de mindkettő alatt kék a kapcsoló.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
nyunyu
félisten
Ez az alpha-zulu ilyen saját fejlesztésű kapcsoló lenne?
4-ben meg Cherry MX volt, 4C-nel valtottak Greetechre.
Ezek szerint ok is kovetik a razert, aztan a kevesbe jol csengo noname kapcsolo helyett sajat markas termekkent probaljak eladni[ Szerkesztve ]
-
HAX
tag
Nem tudtam, hogy a daskeyboard is alu házat használ. A Professional modell tetszene nekem, bár már kicsit húzós az ára.
A Division Zero sem lenne rossz (még világít is) de az a mintás burkolat már nem igazán gyere be.
Ez az alpha-zulu ilyen saját fejlesztésű kapcsoló lenne?
A legjobb egy Ducky Mini lenne, numpaddal 130$ körül..
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Ha az Apple bill USB portjára rákötöm a telefonom, azt írja ki a Windows a "A hub nem rendelkezik elegendő energiával a telefon működtetéséhez".
Ez normális? Mit lehet erre rákötni?
-
HA-ról hirdetést tilos a fórumban linkelni. Töröld, mielőtt modik törlik...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nyunyu
félisten
válasz
dejaris #25205 üzenetére
Egy mai standard 104/105 gombos billzet 22 gomb szeles, plusz az Ins/Del hatos korul van meg negyed gomb kihagyas, igy 22.5U a teljes szelesseg, 42,9 centi, plusz a billzet haza.
Tizen, huszonevvel ezelotti billzeteknel meg fel gomb kihagyas volt a kurzorok ket oldalan: 23U szelesek voltak, ez 43,8 centi+haz.
Egy U=19,05mm, legalabbis valami osregi Cherry doksiban ennyit irtak a gombok kozeppontjainak tavolsagara.
Kupakok szoknyaja altalaban 19mm szeles.[ Szerkesztve ]
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Domonkos #25201 üzenetére
Persze kinek mi - de az aranyozott usb csati a lehuzas egyik legjobb peldaja.
Novemberben rendelt USB kabeleimrol utoljara dec 12-en volt tracking info, azota eltuntek a magyar posta sullyesztojeben
Sebaj, ma megjott a januar kozepen rendelt masodik kor.
Ugyhogy most faj a fejem, hogy melyikhez passzolo szinure fessem a mod gombokat. (kek? zold? vagy hagyjam feheren?)Tudom, kezdek atmenni szappanoperaba, meg lassan pszichiaterrel kene kezeltetni a billzet fetisizmusomat.
-
dejaris
addikt
Talan elegge furcsa igenyem lenne: 35, nagyon maximum 40 centi szeles billentyuzetet keresek. Nem kell mechanikus, vilagitas, csillogas, bt, csak legyen hagyomanyosan hosszu utja a gomboknak, nem ilyen laptopos. Ertelemszeruen a numpadtol kell megvalnom, mivel pici gombokat se szeretnek. Probaltam keresni, de egyszeruen sehol se latom egybol a mereteket. 5 ezer korul koltenek ra.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kalozhun100 #25202 üzenetére
Omron Romer G-k.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kalozhun100
őstag
Láttátok az új Logitech G810 mechanikus billentyűzetet? Abban milyen kapcsolók vannak? Valami Logi féle?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Domonkos
addikt
válasz
nyunyu #25200 üzenetére
Igen, teljesen igazad van - sajnos. Mondjuk tenyleg beleirhattam volna, hogy ami az igenyeknek mar megfelelo bill, azokra ertem. Hogy ne legyen az hogy olyan "extrakert" fizet az ember ami a reklamban nagyon jol mutat meg meno betutipussal es jo effektezve van leirva. Persze kinek mi - de az aranyozott usb csati a lehuzas egyik legjobb peldaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ég veled, KEndre! :(
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Autóhifi
- Delta Force (2024)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest