- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Kriptovaluták és az adózás
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3gro
aktív tag
válasz N3gro #148474 üzenetére
Lekérdeztem rendszám alapján a KEKKH adatbázist:
...
337169 km, 2017.04.07.
182000 km, 2017.04.18.Viszont nagyon szép állapotban van az autó, motorja is nagyon szép egyenletesen jár, a kipufogó is színtelen. Szerintetek érdemes szembesíteni az eladót a tekeréssel, ill. ez alapján alkudni?
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok! Kinéztem egy Astra G-t, az anyósülés alatt található gyáriszám rozsdásodása mire utalhat? Amikor megnéztem, nem volt nedves, "csak" rozsdás.
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm autószerelője eladja a 2002-es Ford Focus kombiját, ghia felszereltségű, 1.6-os benzines, a képek alapján elég jó állapotban van, 300k-t futott. 6-700e-et mondott. Első autónk lenne, először Astra G-t akartam de kb. egy kategória. Mivel autószerelőé volt, gondolom rendesen karban tartotta, ráadásul a későbbiekben hozzá vinném szervizeltetni. Úgy tűnik, hogy tisztességes a gazdája. Új nyári gumik vannak hozzá, télik kb. 1 évig bírjál, vezérműcsere előtt áll.
Szerintetek megérné a vásárt? Meddig futhat még? A munnkatársaim próbálnak lebeszélni róla, mivel öreg és sok km. van benne, de sok helyen olvasom, hogy nem km-et vesz az ember, hanem állapotot. Mikre kell odafigyelni egy ilyen fókánál?
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Eddig csak Opel Astra G-ket nézehettem, esetleg ezt érdemes lenne megnézni?
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok! Az első autóm vásárlásán szeretném a segítségetek kérni. A fő szempont, hogy megbízható legyen, olcsón lehessen üzemelni és karbantartani. A keret 800e lenne, Opel Astra G-n gondolkodok, mivel többek között is ezt ajánlottátok. Budapesten munkába napi 20km oda-vissza használnám, 1 évben max. 2x használnám autopályán, így szerintem benzines kellene. Családi autóként használnánk, gondolkoztunk kommbin is, de szerintem a sima Astra G-nek is elég lenne a csomagtere 1 gyermek mellett, én pedig 187cm magas vagyok. Sajnos nemigen értek hozzá, még a kategórián belül sem, hogy pl. milyen motor, milyen felszereltségű kellene, de szerintem 1.4-es elegendő lenne. Szerintetek merre lenne érdemes szétnéznem? Sajnos egy ismerős se tud segíteni. Eddig a hahun nézegettem, de valahogyan egyik se győzött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával