- OpenMediaVault
- Windows 11
- ASUS routerek
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz molnarpeter #205363 üzenetére
Thx benézek és rákeresek
tboy93: sosevót dízelem, szóval egyelőre az foglalkoztat, hogy az első tankolásnál a jó pisztolyból töltsem meg
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
hali!
rég jártam erre - céges flottából jön hozzám egy 2013-as Citroen C-Elysee 1.6HDI 134e km
(nem akartam valójában se dízelt se sedant, de nyugdíjazni kell az örökölt R19-et, Stilo tavaly gtk-s lett, Focust meg feleségem nem adja ki a kezéből és ahogy áll a használtpiac meg kellett lépni - meg igazából 30km-t ingázni se rossz talán)folyadékok ellenőrzése, olaj- és szűrők cseréjén kívül még valami ajánlás ennél a modellnél?
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
Ha legkozelebb ebbe a helyzetbe kerulsz, kerj egy tavozo autostol az idopontra ervenyes parkolojegyet, majd menj be az parkoloceg irodajaba ervenytelenittetni a buntit azzal, hogy biztosan lefujta az ajtocsukas szele a masik cetli mellol. Felevente 1x lehet elni ezzel
Igy ezt most fizesd be.
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
ideírok mert jól pörög a topik..
olcsó invertert kéne vennem - 8000ig
ez a belkin vagy ez az oem? vagy esetleg egyéb másik, gyorsan beszerezhető típus?
mindegyikre 1 év gari van, ez az ismerős egyik elvárásaamire kell: egy 100W-os égőt működtetni akkuról
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz !Overdose! #12011 üzenetére
Stilo 1.6, videkre bejelentve, A0: eves gkfb 38+ba. A0 nagy szopas
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz VR6-Fan #4900 üzenetére
én eddig pályán tudtam levinni legjobban a fogyasztást: 5.6l
igaz ehhez ki kellett fognom egy 95-100-zal haladó kamiont és beállni szélárnyékba forintbaszó közlekedési mód, eléggé uncsi
évente ~25 (x2 odavissza) alkalommal használnám a pályát - ha 20k lenne az éves... megérné. így inkább főút.
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
-
shteer
titán
válasz Napfénysüti #3720 üzenetére
+ mgi termékek, mert ugye a földeken dolgozó gépeket se forrásvízzel tankolják...
és ez is továbbgyűrűző drágulásszerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz dízelracer #3205 üzenetére
ez így van... amikor autót kerestem és megmutogattam a jelölteket ismerősöknek, minden 100 fölött sápítoztak h sok a km
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
-
shteer
titán
válasz Laraxior #2865 üzenetére
legyen vele szerencséd nem sok ez a km ha megkapta amit kellett és ahogy írtad, papírok alapján megkapta
szerk: hova viszed javításra?
én meg vettem is egy bringát az autó mellé, mert azzal is csak 10perc a meló (gyalogolva 30perc), de nagy a kísértés
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz Laraxior #2861 üzenetére
nálam is ennyi a kvóta kb 2hetente hazajárok vidékre
el sem tudom mondani mennyire jó, h nem vagyok vonathoz/buszhoz kötve - akkor megyek amikor akarok, ráadásul péntek este is mehetek, vonattal nincs már csatlakozásom meló után.
persze drágább.. jóval. bevállaltam. a lényeg, h hitel nincs az autón, szervizért nem kell fizetnem és 30% kedvezményes nagykeráron kapom az alkatrésztszerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz Újoncka #2820 üzenetére
ismerősnek volt ibiza, nem volt vele gond míg a fia bele nem ült
ezek már nem fiatal autók, a kötelezőn túl kopó alkatrészek cseréjével is kell számolni rövid-középtávon, + rohadósat otthagyni ahol van
valóban megkímélt civicre nehéz rátalálni - ami nem gyári külső állapotú, azt húznám is ki a listáról
esetleg corsa, punto, clio? de részemről még mindig F és stift mint reális opció
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER