Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigBlackDog

veterán

válasz Kornel #143858 üzenetére

+ (#143857) rbalint88: No igen, a felszereltség.
    Ami most már kéne az a digitklíma, ülésfűtés, tempomat, multikormány, középső kartámasz, elektromos ablak (legalább elől), legalább MP3 lejátszás, ülésmagasság állítás.
    Ami jó lenne, de valahogy meg tudok békélni a hiányukkal: kétzónás digitklíma, plüss kárpit, xenon, tetőablak/üvegtető/panorámaszélvédő, bluetoothos (gyári) kihangosító, 4 elektromos ablak.
    Értelemszerűen ez sem olyan merev dolog, a "jó lenne" dolgok nagy része a Civicben sincs meg és nem sírok napi szinten, nem annyira hiányoznak. Viszont úgy tűnik, hogy Tsebacsinak fertőző amije van, mert én is szeretnék már kicsit nyugodtabb módon haladni a tömeggel, nem pedig folyamatosan a felpörgő motor miatt nyugtatni az utasokat. :DDD Meg aztán pályán 130-nál én sem érzem magam már annyira kellemesen a 3500-as fordulaton hangoskodód motorzaj és beszűrődő gördülési zajok tengerében. Tudom van rosszabb is, de törekednék a jobbra. Aztán lehet, hogy bő fél év múlva havi 1100 km helyett inkább havi 2000 km lesz az átlagos és elgondolkodtam valami dízelben, bár itt még a benzines érné meg jobban, ha jól sejtem. Kicsit nézegetek más irányokba is, hogy tágítsam a látóteremet, aztán vagy nem cserélem a Civicet, vagy cserélem és keresek utódot 2.5-3m között, vagy belövök egy 1.5(-2)m limitet. Ahogy látom 2.5m környékén a Civicnél nem nagyon találnék jobbat a saját igényeim alapján...

Szóval kéne valami megbízható, alacsonyabb pénzigényű csendes gép főképp pályára. Nem érdekel, ha nem kemény a futómű, teljesítményben azért a Civic szintjét közelítse meg legalább, de legyen komfortos, csendes és két ember (alkalomadtán 3-4) férjen el.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák