-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz f4lcon #222245 üzenetére
👍Ablakemelő hibát megerősítem 2 példával is:
Anyósnak Polo classic 1.4 (75LE)
Apsnak Toledo II, 1.6 16v (105LE)
Azonos évben vették, mindkettő új volt.
Kb. 3 hónap különbséggel esett szét mindkettőn az ablakemelő.A toledo még megvan, 24 éves, és még most is azt mondom, hogy egy szép szedán. Nekem legalábbis, de ez már mindenkinek egyedi, hogy mi tetszik.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz aujjobba #222408 üzenetére
So-so... kényelmetlen ülések, a középső mankóülés.
30mp-et töltöttünk benne - hozzá tartozik, hogy a legnagyobb fiam 196cm, hátul már nem fért el normálisan.
Természetesen ki kell próbálni élőben, nekünk nem jött be.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz scott_free #222658 üzenetére
Hát.. talán Peugeot 5008...
Mert ezt az egyterű jellegű kategóriát kinyírták.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Maxituning...
-
nagyúr
válasz molnarpeter #223142 üzenetére
Jó infó, köszi.
Kollégám pont kiszemelte a Focus-t , mint célt.
2015 körüli (vagy utáni) szívót keres.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz Sirandrish #223607 üzenetére
A felszereltségi szint csak irányadó, minimum szintet megadó infó.
Merthogy bárki bármit kérhetett bele pluszban.
(Pl. a régi S-Max-unk alap felszeretltségű volt, mégis volt benne elektromos kézifék; de sem tempomat, sem automatikusan becsukódó tükör nem.)(Eh... f4lcon megelőzött)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tzimash #224141 üzenetére
az új is 2. autó lenne
Így már érthetőbbviszont asszonypajtásnak lesz, ezért ez a nagy válogatás
Így meg már méginkább!Aprósnak Meriva B, 1.4 turbo van.
4. évben már folyamatosan dobálta a lambdaszonda hibákat.
Mondjuk egyéb baja nincs vele. Igaz, nincs nagy terhelésnek kitéve. Néha én is vezetem, Astra F helyet elmenne.
Ha igaz, a 2012 előtti kiadások M32-es hírhedt váltóval szerelt példányok.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Nna.... ez az autósba ment volna. Kicsit gyorsabb volt az agyam, mint a kezem.
Hm... vagy valamit elállítottam, vagy változott a holtankoljat kalálati listája.
A kisebb kutakat nem hozza. (jellemzően kis magánkutak)Aztán lehet, hogy nem adnak infót, és ezért, de fél éve még megvoltak.
(Tbánya)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #224293 üzenetére
Sharan, Alhambra. Egyel kisebb C-Max Grand.
De kérdés, hogy hány utas akar kényelmesen utazni egyszerre.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #224297 üzenetére
Ha 5 személy tényleg kényelmesen akar menni, és fontos a tolóajtó, akkor bizony Sharan/Alhambra, illetve tboldi által linkel Voyager.
Nagyjából más nem is jut eszembe.
(Ettől még lehet - itt most nem gondoltam a kisáruszállítós-dobozos autókból átalakított személyautókra, mert ott még van pár.)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz scott_free #224856 üzenetére
Ú... és van Porsche 911 GT3 RS is... persze ketten nem keresünk annyit anyókával, hogy fussa a bérleti díj felére...
Majd ha megnyerem a lottóötöst', akkor...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz Drughi #225253 üzenetére
Jaaaa! A fhev! Igen, elnézést. Azok az utolsó darabok. (Én is szerettem volna olyat, de akkor már megvolt az 1.5EB)
De a fhev nem 2.5T.
Az szívó, nem turbó tudtommal. Atkinson ciklusú benzines.3 gyerek mellé csak egyterű, semelyik kombi nem lesz jó. Tudom. Tapasztalat. Bárki bármit mond.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #225286 üzenetére
Nekem erről mindig a Nissan GT-R LM Nismo jut eszembe.
Persze az pályaautó, nem közútra való.
Meg nem is a "milyen autót vegyek"-be való.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz blizzrd #225459 üzenetére
Bővül a család
Ejjó' ! Mindig így kezdődik!Műkedvelő bejegyzés következik.
Eléggé nehéz talajra tévedtél, de az igény nagyon jogos.
VW
A Touran-nál a középső ülés keskenyebb a többinél. Igaz kicsiknél még élhető, de mindenképp megér egy üléspróbát, gyerekülés bepróbálást.
Az első ülések esetén csak az ErgoActive az, ami vállalható, az alapülés 60km után büntet, még akkor is, ha van deréktámasz - nekem legalábbis.
Az 1.5 TSI-ről tényleg jókat hallottam. (Na jó, kivétel a majdnem-szomszé, akinek valamit fordítva tettek be a motorba, aztán vihette vissza 3 nap után... ; még VW esetén is megesik ilyen.)
Amúgy szép, diszkrét megjelenésű autó, majdnem olyat vettünk. Igaz, a beltere olyan németesen "rideg" (ahogy anyóka fogalmazta meg).Alhambra/Sharan csak 1.4TSI-vel készült, csak a Touran-ban lett végül 1.5TSI.
Akkor gyilkolták le az egyterűeket...
Ha Sharan/Alhambra, akkor 2.0 dízel.
VW vonalon a 2.0 motoroknál (benzin és dízel is) vállalható a DSG, itteni leírások alapján az 1.5 TSI-hez "száraz" DSG dukál, ami érzékenyebb.
De az automata váltók - ezek a "duplakuplungosak" - mindegyike odafigyelést igényel.
(Ha igaz, akkor ezek inkább robotizált kéziváltók - de a hozzáértők úgyis kiigazítanak)PUG
5008 belül nekem túl nyomasztóan beépített volt, "levegőtlen tér" volt a belseje.
De ez szubjektív. Szóval nem jött be.
Rifter az dobozos kisputtonyosból átalakított valami. Igaz praktikus, de... há' nem egy személyautó. Én nem venném, mert a család elüldözne (a vásárlás tervezésekor megmutattam nekik, de "nemáááá' " felkiáltásnál tudtam, hogy hasonlót sem szabad mutatni többé...)FORD
S-Max-ból 1.5 EcoBlue nincs.
1.5 EcoBoost van (benzin), vagy 2.0 EcoBlue. (dízel).
Esetleg a hibrid (2.5l), de az kereten kívül lesz.Nekem az S-Max jött be (a többiek már biztos unják). Mert először Galaxy volt (VW 1.9PDTdi), aztán S-Max, és most is S-Max van.
S-Max-ból Volt 2.0 TDci (ami pözsó Hdi), most 1.5 EB.
Az EcoBoost motorol tudtommal méltán hírhedtek, hengerfal repedés, stb...
Nálunk keveset megy, azt is inkább közép és hosszabb távokon.
Kezdetben volt vele 2 gondom:
- Infotainment rendszer fagyása. 1 év alatt (!) sikerült megcsináltatni garanciában.
- hűtőfolyadék fogyás - vízpumpa/tömítés csere óta okés, szintén garanciális csere.
Azóta oké. Igaz, nincs 183LE-re "felcsippelve", normál használatú autó.
De pl. a kalaptartó roló nem helyezhető el a csomagtartó alatti tárolóban. Ellenben a Touran-nal, ahol erre is gondoltak a tervezésnél...
Új Sharan-ban még nem ültem, de a Touran-nál az S-Max kényelmesebb.Esetleg Galaxy nem játszik 2.0 dízellel? Nagyobb, mint az S-Max.
Ja, Ford PowerShit kerülendő. Nagyon gondoskodást igénylő szerkentyű.
Vége
"R=1 sugarú felhasználói véleményünket olvasták"Ja, viva második generációs Sharan/Alhambra/Galaxy! Ott volt tér, variálhatóság! Már bonyolult, de DPF nélküli dízelek, 6 sebességes váltó, 6.5-es fogyasztás (7 éves átlag).
Amúgy dízel vagy benzines a preferált?
Ettől is függhet a választás.Ja, eddig mákunk volt a Galaxy-val is, amit majd' 300k km-rel vettünk, az első S-Max is jól szolgált 3,5 évig, a kutyamotoros (EB, EcoBoost) e hónapban lesz öt éves, köszöni, jól van (oké, 53k km-rel legyen is még jó).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest