Új hozzászólás Aktív témák

  • r6man123

    senior tag

    Ma aláírtam egy Kia Proceed GT-re.
    Nagyon messziről indultam, több mint egy éve a Hyundai Tucson volt a favorit. Többször beleültem, simogattam, (1.6 TGDi Prime), abszolút optimális döntésnek tűnt a magas felszereltségével.

    Aztán több hónapig halogattam a döntést, SUV szerelem volt, de mint később rájöttem, a Tucson nem az a medve X5 érzést adja. Mindig beültem, de nem a várt wooow erzést kaptam, pedig 9 millióért azért csak vártam volna egy kis hidegrázás... Olcsó kopogós műanyag, puritán belső, "kamutágasság".

    Ültem Karoq- ban, az katasztrófa volt. Kényelmetlen ülés, kopogós egyszerű beltér, huhh nagyon nem.

    A Peugeot 508 adta, fapaddal befér 9 milla alá, de sokaltam. Egy 407-est váltott volna, ezt szerettem.

    Ültem egy gyanús "nepperes 94km-esc A4-ben 9 milláért. Belül prémium, hozzáértem a bőrbelsőhőz és szerelem.. De ennél fapadabb verzió szerintem nem létezik, plusz" jégkár, gyanús ülések stb... " elvetettem.

    Aztán jött a Kia. A márkával kapcsolatban vannak ellenérzéseim. 9 milla egy Kiáért, amikor egy A4-et is vehetnék? Hé? Akkor már jobban hangzik a Hyundai.

    Szóval ismerős szólt, hogy megy tesztvezetni egy Kiát, gondoltam megmutatom neki a Tucsont. Szalonba be, körbejár, de rajtam volt a közömbös érzés.. Mind1 a héten jövök és aláírok, de azért Danikát elviszem a Kiába.

    Aztán jött a Bzdmeg. Sportage szerintem nagyon ronda. (itt még SUV-ot akartam). Aztán szembejott a Proceed. Hát olyas forma mint a 407, családi autónak is elmegy, deee fene tudja... A Kia értékesítője mint kiderült középiskolai nagy haverom, visszajott a régi feeling én meg egyre jobban szemetek a Proceed-del. Beülök és bazz:

    A belső fényévekre jobb mint bármelyik Hyundai. Nem kopogós műanyag, szebb, átgondoltabb.. Prémiumabb feeling annak ellenére hogy ugyan azok az alkatrészek.

    Az autó szépen körülölel, minden kézreáll, szuper apróságok... Másnap visszamentem árajánlatért, ma aláírtam... Tucsont meg jó 1 évig kerülgettem.

    Most várom a Kia Proceed 1.6 TGDi GT 204 lovas szörnyetegemet. :C

Új hozzászólás Aktív témák