Új hozzászólás Aktív témák

  • tboldi

    nagyúr

    válasz Tom1939 #97629 üzenetére

    Tetszett, nagyon is. Ez a Suzuki már nem az a Suzuki, mint ami 10 évvel ezelőtt volt. Hatalmas minőségi ugrás a WagonR-ünkhöz képest. Mondjuk ezt bármelyik márkáról el lehet mondani, de na, ez volt az első benyomásom. :)
    Pikk-pakk beállítottam az ülést, kormányt, az eladó elmondott néhány infót az autóról, aztán elindultunk. A legelején persze fura volt a kuplung és a fék (160 vs 56000 km futás), de hamar meglett az összhang. Tettünk egy kört a városban (~12 km-t) és igazából nem tudok rosszat elmondani róla. Könnyű vezetni, a futómű sem ráz - szemben a wagonerrel - és a motor is jól viszi a kasznit szerintem, hiába csak egy szívó 1,6-os. A legjobban az üléspozíció és a váltó rövidsége tetszett, ja meg a kulcs nélküli indítás. :D

    Apum is szeretne egy új autót venni másodiknak, a WR maradna a melós járgány, az új meg a családi/hétvégi. Több autó is a listán van (5-5,5M-ig, és benzines): Opel Mokka 1,4T, Nissan Qashqai 1,2 DIG-T, Nissan Juke 1,6 DIG-T (nem a "szépségéért"), Honda Civic 1,8 (5 ajtós vagy Tourer)és a Suzuki SX4 S-Cross 1,6 VVT. Ülni már ültem/ültünk mindben, de vezetve csak a Suzuki volt. Egyelőre még a gyűjtés folyik, addig még megjelenik az új Vitara is, ami szintén listás lehet. :)

    szerk.: Qashqai-ból nem lesz 1,6-os turbós, 190 lovas?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák