-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Nálunk a múlthéten csinálták az egyik bolt előtt. De csak ott. Értitek, október végén.. Meg csak a bolt előtt, ahol annyira nem is volt vészes, ellenben a tőle 25 méterrel utána következő részt, ahol már inkább szakadékok vannak.
-
a_tesz
Korrektor
válasz Kornel #97657 üzenetére
Egy részen kapott új burkolatot, Miskolc és Szerencs között, de utána ugyanaz a párévesen szanaszét hullott, nyomokban útra emlékeztető valami van, ami már az átadás után pár hónappal gyűrődött fel a kanyarokban, meg lyukadt ki buszkerék méretű foltokban...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
DeFranco
nagyúr
Most jöttem vezetéstechnikai tréningről, sajnos nem vezettem, csak kísérő voltam (de azért a kocsiban bent ülhettem, nagyon jó tapasztalat volt).
Az elméleti okítás után rákérdeztem erre a jobb gumit előre vagy hátra dilemmára az oktatónál, azt mondta, hogy a jobb gumi mindenképp hátra menjen egyértelműen. Az indok az, hogy ha az orra csúszik, azt könnyebben megfogod, mintha a segge, azt jobban kell "védeni" oda kell a több tapadás.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz DeFranco #97661 üzenetére
nekem még 2006-os szlik közeli michelinek vannak most fent, kíváncsi leszek milyen lesz a vadi új contikkal, csak nem jutottam még el oda, hogy felrakassam.
szívesen elmentem volna erre a vezetéstechnikai tréningre.
de így is jó volt a mai nap, gokartoztam egy kicsit, életembe először -
DeFranco
nagyúr
nincs flame, most másfél évig mindenkinél okosabb leszek vezetéstechnikai kérdésekben
(nokian téli mondjuk csillagos ötösre vizsgázott nálam, a vizes gyantán úgy tapadt mintha szívta volna magát a talajhoz, nagyon kemény volt. persze ki lehetett hozni a sodrából, de igazából csak szándékosan, leginkább anyáztunk hogy basszus nem tudunk hogy menni hogy úgy rendesen meglendüljön valamerre. kedvem lett volna melléállni a dunloppal, hogy az mit tud azonos körülmények között)
@joamilestoné: itt lehetett szerencsére. (autóklub)
@kornelka: szokott lenni rendszeresen.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz DeFranco #97661 üzenetére
Ez így van, nekem is ezt mondták. Utána persze a gumisom hülyének nézett mikor erre kértem.
Melyik pályán voltál?
Én vezettem is, igaz felváltva kolleganőmmel egy kocsit. Nagyon sokat lehet tanulni belőle és ott beléd is rögzül mert azért érzed az erőt mikor kifordul a kocsi vagy rohadtul nem arra megy, amerre szeretnéd. Mondjuk swift-nél jól is jönnek az ott szerzett tapasztalatok.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
DeFranco
nagyúr
válasz meroly #97666 üzenetére
Autóklub IV. kerület.
Én nem láttam volna értelmét a felváltva vezetésnek, mert egy feladatot 2-3 alkalommal gyakoroltunk, annyi meg kell, hogy tényleg tapasztalj is valamit, elsőre elrontod másodikra megérzed harmadikra jól csinálod ha szerencséd van.
Nem olcsó, 20k körül van / fő (egy kisérő mehet ingyen) de szerintem megéri elég necces dolgokat lehet büntetlenül gyakorolni.
Én mondjuk rá fogok kérdezni majd arra, hogy a fóka futóművét mennyire lehet rántópadra vinni, mert azt tudom, hogy amellett, hogy tök jó meg minden, az oldalsó ütést nagyon nem bírja a hátsó futómű. Itt meg a rántópad akkorát ránt rajta, hogy a fogam összekoccan, nem biztos, hogy megköszönné. De ennek utána kell járnom.
-
meroly
veterán
válasz DeFranco #97667 üzenetére
Ja mi megcsináltuk az egy főre kiírtat, 3-4-5 kört is mehettünk, csak utána a vezető társad is ment. Szerencsére céges finanszírozású volt, de tényleg baromi drága.
Mi a hungaroringen voltunk és a szlalom pályán elég közel voltam a pályacsúcshoz
Az alulkormányzottságot akarva akaratlanul teszteltem utána körforgalomban és egész jól ment. Szerencsére kicsi volt és nem volt benne rajtam kívül senki.
Impossible is nothing
-
-v-
addikt
Hehehe
Focus RS Kombi
Ez gyöhetne -
Goblin12
őstag
Sziasztok,
valaki nem tudja véletlenül, hogy melyik Skoda modell-ben található NV hardware? :S Colombusban vajon már Tegra duruzsol?
Ezekkel a márkákkal dolgozik az NV.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
Fogyasztás : autópálya 140-nél tempomattal 10,2; országúton 5 személlyel 100-as tempóval 8,9. Egyik esetben sem kiméltem a kocsit a gyorsítások alkalmából.
05'-ös Mazda 6 2.3 kombi, téli gumi.
-
-
-
giigz
veterán
válasz Typhoon47 #97686 üzenetére
"turbo gondok is lehetnek"
Ez egyebkent komoly? Nem nagyon kovettem soha, de ez manapsag kritikan aluli. Mindig ilyen volt, vagy minek koszonheto ez a vicces hulyeseg?
Kerdezett, hogy milyen autot ajanlana, de arra semmit nem mondott, csak az allroad-ra irta a szokasos hulyeseget. Mar vartam a vegen hogy japan szivobenzint vegyen, de azt sikerult most kihagyni...
-
parandroid
félisten
válasz TayRol #97674 üzenetére
"autópálya 140-nél tempomattal 10,2; országúton 5 személlyel 100-as tempóval 8,9"
Ezt kicsit sokallom, igaz mi 4 személy + csomagokkal (de abból jó sok) toltunk le egyben 900km-eket, és az A3 Regensburg-Passau között szinte végig le van korlátozva 100-120-ra Bayernben, de akkor is 2 lityóval kevesebbet kajált az ötös, pedig ez méretre és formára is leginkább egy kétajtós szekrényre hasonlít, szemben a hatossal, ami azért áramvonalasabb, meg talán mélyebben is van az alja.
"Egyik esetben sem kiméltem a kocsit a gyorsítások alkalmából."
Valószínűleg itt lesz a kutya elásva, a 116LE-s 1,8-as motor a 1,5t-s testhez amúgy sem kimondottan, de 140 körül már nem egyáltalán nem dinamikus, szóval nem szoktam kitolni a szemét.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
TayRol
nagyúr
válasz parandroid #97689 üzenetére
5-6 ezerig forgatom gyorsításkor. Még.
De majd megnyugszom.[ Szerkesztve ]
-
válasz Typhoon47 #97686 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani. Talán csak annyit hogy talán ebben a félelmében gyökerezett az is hogy a Q7 behozatali kérésemre nem volt hajlandó reagálni
(#97690) TayRol : szerintem kell neki a fordulat, különben csak szimplán nem fog menni cserébe a fogyasztásért.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
parandroid
félisten
válasz TayRol #97690 üzenetére
Jah, hát az enyém még bejáratós, nem szívesen tolnám 4k fölé a mutatót. No meg családdal másképp megy az ember - ezért is lett nagyszekrény, és nem valami sportkombi.
Szerk.: Játszani majd kicsit később veszek egy NC-s MX5-öt munkába járáshoz...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest