Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz -v- #85842 üzenetére

    Minden márkahűség nélkül (amúgy is tudjátok, hogy gasztrafan vagyok) ez így ahogy leírod sem triviál amúgy. Astra olcsóbb, talán igénytelenebb is, de közel sem annyival gondozásmentesebb, mint amennyire híre van.

    Ismerős mostanában kifejezetten sokat költött a gasztrára, igaz rendbe lett minden rakva rajta, de computer csere befigyelt, motorhűtő venti csere befigyelt, volt motorakadozás is rendesen előtte is az nem tudom hogy lett megoldva meg mi volt az oka, plusz amiről nem tudok (végig magánhasználatban volt, relatíve kevés kilométerrel), típushibák itt is vannak az opel topicot olvasgatva, szóval költeni erre is lehet, fül meg fenék kell hozzá.

    Mind a kettő viszonylag egyszerű, minőségi konstrukció, nagyot akartak gurítani mind a kettővel a saját kategóriájában a saját igényeik szerint, mind a kettő kimegy a világból és még úgy kb. vissza is jön, ez kb pariban van.

    Ettől függetlenül a gasztra racionális és jó választás, amennyivel olcsóbb, annyival nyújt kevesebbet, és annál olcsóbb fenntartani is, ha valakit ez az adott élethelyzetben kielégít, akkor teljesen OK. De abban a reményben szerintem nem érdemes megvenni, hogy lényegesen kevesebb bug lesz vele, mint egy focussal.

    (Ez az alapjárati kérdés vicces amúgy, kezd olyan érzésem lenni, hogy rosszul ülnek a lovon ezzel kapcsolatban, legalább is itthon, jellemzően problémától függően egy tisztítás vagy egy szoft frissítés meg szokta/tudja oldani, ez kifejezetten kis bug.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák