Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
AI meg kielemezte, hogy mi hozott korábban sikert és lemásolja? Vagyis... kb. ugyanazokat a storykat kapjuk amiket már láttunk. Már az emberek is túlságosan ezt csinálják.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Crus
őstag
Az A.I. által gyártott szemét már így is vállalhatatlan mértékű. Kell ez nekünk mint hátba a kés... vagy valami ilyesmi.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
-
-
Crus
őstag
De ez is vastagon benne van:
"A Veo segítségével pedig AI-alapú videók is létrehozhatóak, DeepMind videomodellre építve. Ezt most a YouTube Shortsba építik be, kiegészítve a Dream Screent is. Teljes videók is létrehozhatóak vele, de csak 6 másodperc erejéig."
Ezt nem, hogy bátorítani, de brutális mértékben tiltani kellene!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Mindenre a tiltás a megoldás... Ami új vagy más, az már rossz is...
Lesz még itt meglepetés a következő időszakban, én már láttam olyan AI megoldásokat, hogy a tartalomgyártók előtt bőven kinyílik a világ... de azé' ticcsák be...
NEm fogod tudni megkerülni. Ez meg, hogy brutális mértékben tiltani kéne... Nem tudok vele egyetérteni.
Nem látod benne a potenciált. Az éremnek két oldala is van. Nem biztos, hogy rossz... A Photoshopra is azt mondták a rajzolók, hogy az ördög találmánya... mi az hogy rajzol helyettem kört...
Eretnek gondolat, de én szeretném ezt jól megtanulni... Ha lemaradsz, kimaradsz és vállalkozás szintjén is rohadtul le lehet maradni...
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
-
Köszönöm, hogy szövegértés kártyával akarsz vitába szállni, de maradjunk annyiban, hogy én mondok A-t, te meg B-t, és ezt nem kéne személyeskedésbe fordítani.
Fogadd el a véleménykülönbséget is. Megteszem én is. Én mást látok az AI-ba, élni fogok a lehetőséggel, ha ebből pénzt tudok szerezni.
Nem gond, ha Te másképp látod, van ez így.
Maradjunk ennyiben, és nem kell "személyeskedni" emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz arnyekxxx #12 üzenetére
Én meg láttam olyat, hogy az angolul egyáltalán nem tudóknak lehetőséget ad a nemzetközi piacra lépésre tartalomgyártás szempontjából.
De azért tiltcsák be. Nem lesz senkinek sem igaza.
Mindent lehet jó és rossz dologra használni, lehet hápogni mindkét esetben.
Én ennyit gondoltam, beszélgessetek még milyen negatív dolgokra lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
NandoXXL
senior tag
Én arra látok lehetőséget hogy ha véget ér a mostani társadalom tündöklése, pont az történik veletek az AI-t imádó és egyéb emberekkel kik az értelmetlen túlfogyasztással tönkretették a bolygót mint ami történt a Mad Max-ben A piac lesz a halálotok, az emberiség nagy bukása, butábbak vagytok a majmoknál, konkrétan klímaválság van, ki tudja hány millió ember fog vándorolni európa felé ha nincs víz élelem.. De csak lopjátok szét a bolygó erőforrásait, hátha hamarabb melegszik föl a bolygó és lesz egy új nyomor nagy népvándorlásokkal. háborúkkal, lehet tapsolni magatoknak
https://forbes.hu/zold/ai-energia-atom/
[link]https://www.agroinform.hu/kornyezetvedelem/a-viragok-szine-valtozik-klimavaltozas-uv-sugarzas-68317-001
[link]https://www.agroinform.hu/erdo_vadgazdalkodas/erdo-klimavaltozas-mecsek-75796-001
[link]https://climate.ec.europa.eu/climate-change/causes-climate-change_hu
[link]V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
Crus
őstag
Vita itt nincs, mert ahhoz érv is kellene részedről, az meg nincs, csak egy elképzelés rólam, hogy fújj-fújj A.I.
Már az első hsz-t se értetted meg, amiben a cikkre reflektáltam, hogy sokkal egyszerűbb már a YT-ra is, A.I. generált szemetet gyártani. Végig erről írtam, amiből te teljesen vakon azt a következtetést vontad le, hogy kvázi gépromboló vagyok. Már én, aki az elejétől fogva benne van a témában és használtam már egy rakás dologra az A.I.-t, legutóbb zeneszerkesztésre, korábban videók készítésére, még korábban képek generálására, még korábban pedig programozáshoz.
Pontosan ezért látom, hogy mennyire veszélyes és mennyire brutális mértékben már most teleszemetelte az Internetet vele egy rakás ember. (Nem én, mert én barátoknak, ismerősöknek, kollégáknak küldtem el a "munkáimat".)
-
Crus
őstag
Aki tartalomgyártást művel és nincs azon a szinten, hogy egy nyomorult angolt elsajátítson, annak semmi keresnivalója a nemzetközi piacon sem. Bőségesen elég az a mérhetetlen mennyiségű hulladék content, amit A.I. nélkül is feltol a netre az Idiocracy-szintű csőcselék.
-
KROK640
veterán
RIP Youtube
Pont nem kellene AI szeméttel felhízlalni, már ígyis tele van veleInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Akelaus
senior tag
Majd megeheted a pénzt amit "vele" kerestél, mert amit anno tanultunk az általánosan hogy majd az Alföld elsivatagosodik, az már itt van.
Ahogy sokminden amire azt mondták, hogy van még bőven időnk, mert megmenthető a bolygó.
De ugye pár éve az okosok itt az országban, az orszagunkról is megmondták, hogy minket majd nem érint az éghajlatváltozás mert a Kárpát medence védett.
Tapasztaljuk, szó szerint a bőrünkön érezzük.Jó lenne ha kicsit tovább látnál az ÉN-en. 🤗
NandoXXL: ott a pont!
-
Diabolis
aktív tag
Édes istenem.... Akár AI, akár Mad Max, de valamelyik nagyon rátok férne. Ez a kommentekről, és nem a cikkről jutott eszembe.
Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Na most az AI, ha így hívjuk, most is bőven benne van már a YT rendszerében. Pár éve még sokkal több új és engem esetleg érdeklő videót hozott föl az "algoritmus", ha így nevezzük. Most is teljesen tele van szeméttel a YT, böngészni már reménytelenebb mint a learatott kukoricaföldön. Rengeteg a "tartalomgyártó", aki más tartalmaiból vág össze mindenféle sz*t.
Rengeteg az olyan is, aki natúr gyárt szemetet és hatalmas követőtáborral rendelkezik mégis, pl. "az a két fiatal, akiknek oka van"...
Itt az AI csak egy újabb eszköz a tartalomkészítéshez, ha jól értem.
A bolygó sorsáért aggódóknak mondanám, hogy ez a fajta tartalomgyártás sokkal kevesebb erőforrást fog igénybe venni, mint az IRL. Hiszen ahhoz rengeteg eszközt kell gyártani, gyakran szinte teljesen feleslegesen. Adott egy "fejlett világbéli" fiatal. Elhatározza, hogy tartalomgyártásból fog élni. Mivel az anyagi lehetőségei megvannak hozzá, megvesz mindent, kamerát, mikrofont, akár berendez egy kisebb stúdiót. Százból egynek jön össze jó esetben, még kilenc kínlódik pár évet, de kilencven esetben a megvett cuccok a szemétben végzik. Az AI-s gyártás lehetőséget ad a kipróbálásra, rájön vérpistike, hogy esélye sincs, de nem vett meg feleslegesen egy csomó eszközt, amit így nem gyártanak le feleslegesen. -
Crus
őstag
válasz philoxenia #20 üzenetére
A stúdióhoz használt cuccok még nyugaton sem mennek a szemétbe, hanem mennek fel az Ebay-re, meg az adott országban pörgő 2nd hand piacra.
-
tothmaxy182
őstag
Szóval ezek miatt a szuper funkciók miatt kell majdnem kétszer annyit fizetni a Premiumért...
Minden szavam magánvélemény!
-
aktív tag
-
mötálhed
tag
-
azbest
félisten
válasz tothmaxy182 #23 üzenetére
igen, most már egy fillér helyett két fillér itthon, persze csak ha az egész családnak van közös előfizetése. Az egyéni előfizetés kevesebbet nőtt, mint az infláció
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nyilván nem értetted meg amit írtam. Nem stúdióminőségről van szó, hanem mondjuk amit egy átlagember is megengedhet magának.
De persze az ibéj és tsai nem fogyasztanak energiát, nem rombolják a szállítással a Föld erőforrásait, gondolom Mézga-féle fénypostával szállítják őket körbe-körbe a világban.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Janika--1982 #24 üzenetére
Melyik tévére van?
-
Crus
őstag
válasz philoxenia #27 üzenetére
Egy átlagember se fogja a kukába dobni a stúdiójába vett cuccokat, pont azért, mert átlagember, szeretne valamit viszontlátni a beleölt pénzből. Nyilván ez is fogyasztott energiát, hogy válaszoltál, ez sajnos ilyen, a dolgok energiával működnek, hogy a macska rúgja meg.
-
Rodnee
újonc
válasz philoxenia #28 üzenetére
Android TV-re van SmartTube alkalmazás, ami ezt megoldja:
[link] -
ddekany
veterán
Szerintem társadalmi/világégés szempontból kb. mindegy, hogy lesz AI-s videó generálás a YT-n, mert ha nincs, akkor majd máshol generálnak az emberek. Gondolom ez is lényeg Google-nek, hogy ha már generálnak, akkor inkább nekik fizessenek azért a szolgáltatásért.
Az AI utópia VS mind-meghalunk vita kapcsán. Érdemi "géprombólástól" nem kell taratani, mert semelyik nagyhatalom/mega-corporation nem fog fékezni, mert számukra ez egy élet-halál kérdés, hogy kinek milyen lesz mikorra. Ha a mérnöki/matematikai akadályok le lesznek küzdve, és nem marad gyökér az AI, akkor a civilizációs játék nehézségi szintje ugrik egy nagyot felfelé. Én nem gondolom, hogy nagy eséllyel vennénk be egy olyan durva kanyart. Nincs meg hozzá a bölcsesség és kölcsönös bizalom. De ha a kanyar jön, akkor ez van, meg fogjuk próbálni bevenni, mert fék az nincs...
-
KROK640
veterán
válasz Janika--1982 #24 üzenetére
Én is azt használok, de sajnos telefonon nincs. Igen, épp ezért telefonon nem YT-zek, de ezt nem teheti meg mindig az ember
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen