-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
én ha tolom a szemét a turbonak, azért az utolsó pár km megtételekor már visszaveszek a tempóból, illetve eleve 3000 rpm alatt megyek, igaz, a közlekedés sem enged meg többet, így visszahűl szépen lassan, a piros lámpák alatt, amíg bekanyarodok, kinyílik a garázskapu, beparkolok. de néha járatom még fél-egy percet, just in case. ha tudom, hogy nem tapostam egyáltalán, akkor meg mint egy sima szívót használom, leállítom azonnal, nincsen ok járatni visszahűlésre. 96k km-nél tartok, minden gyári értéken, gyorsulás, fogyasztás, nulla olajfogyasztás.
de ne felejtsd el, hogy neked dízelben dolgozik a turbo, nem benzinesben, tehát folyamatosan használod, nem tudom, hogy van e timer beépítve a c5-be, ha van, akkor tök mindegy, mert úgyis maga fogja leállítani a motort, de ha nem, akkor tapasztald ki, hogy a vezetési stílusodhoz mi dukál a végén. szerintem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest