Új hozzászólás Aktív témák

  • xEon1337

    őstag

    válasz BigBlackDog #219405 üzenetére

    Amikor életemben először beültem a Leonba, az első gondolat, ami megfogalmazódott bennem: "Mi ez a sz*r?" :D A minőségérzet köszönőviszonyban sincs a V40-hez képest, de talán még az előző generációs Leonhoz képest sem (akárcsak Golf 7 vs. Golf 8).
    De ha ezen túl tudja magát tenni az ember és megpróbál semmihez nem hozzáérni a beltérben (a kormányon kívül), akkor viszont kellemes gép, kicsit túlszervózott a kormány, de nagyon jó a futómű (225/45 R17 gumikkal), nagyautósabb és lágyabb, mint a Volvo (4 centivel hosszabb a tengelytáv, talán ezért).

    Egyértelműen hangosabb autópályán a V40-hez képest, de még elviselhető, viszont az alap gyári hifi az minősíthetetlen, én soha nem hallgatok rajta zenét még városban sem, mert bántóan rossz. Nem tudom a Seatba gyárilag mit raknak magasabb szinten (Bose?), kötelező belerendelni!

    Eddig még nem kért olajat, igaz csak 10.000 kilométer van benne, de a flottában lévő 150/200 lovas SuperB-ek rendszeresen, ahogy a vizet is szeretik.. ;] Pár kilométer azért kell neki, hogy meleget fújjon a szellőzőn, ez nem hibrid Toyota. :)

    "Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák