Új hozzászólás Aktív témák

  • Kis Tigris

    tag

    Sziasztok, autóvásárlás előtt állok :)

    - Lóvé: max 500.000 + 100.000 (átírás, bizti, stb)

    - Vezetési stílus: nyugodt, megfontolt, inkább lassabb de biztosabb, családias (néha 4 éves gyerek is utazna).

    - Igénybevétel: 3 naponta 2x 35km munka ingázás, plusz havonta 1-2x 80km (Szlovák bevásárlás), meg alkalmanként kisebb kirándulgatások a környéken.

    - Terep: kanyargós, sok szerpentin, kevés egyenes és kevés gyors szakasz (Pétervására - Eger között)

    - Igények: klima!!! Semmi más. Az utolsó kocsim full extrás volt szinte, annak 2/3-ada nem hiányzik, a fennmaradó 1/3 nélkül meg el tuok lenni. Kőegyszerű szívóbenzines aminek fillérekből kijön a javítása, kis túlzással minden bokorban alkatrész hozzá. Havi fenntartás minimális. Kőegyszerű, akár sok minden otthon javíthatós fajta. Átlag fogyasztásra azért max 6-7 körül maradjon meg.
    Dízel kizárva.

    Ezek fényében miket tudnátok ajánlani? Tudom hogy nem sok rá a pénz, ezért sok márkának csak a hulladéka kapható. Nem szeretnénk rá többet költeni jelenleg, pár éven belül úgyis komolyabbat tervezünk. De gondolom korosabb autók közül ennyiért már jónak mondható is kikapható.

    Nézegetek Skoda Fábia (Octavia is jó lenne, de az eggyel fentebb árkategória), Daewoo Lanos, Opel Astra F, Astra G, Suzuki WagonR (Ignis megint fentebbi árkategória), VOLKSWAGEN akármi.

    Ezek közül (meg amiket ismertek s beleférnek ezekbe a kritériumokba) miket érdemes, milyen motorral? Mit tudnátok jó szívvel ajánlani?

    Válaszokat előre is köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák