Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Johnny_vT #214509 üzenetére

    Az uj A3 beltere (foleg azert a penzert) nekem hatalmas csalodas volt, borzaszto muanyagok vannak benne, de szerintem a dizajn is elegge felrement (kivul is). Semmi elegancia, csak szarul technokrata elsuhogtatas mindenfele. Szvsz most a kompakt meretu MQB platformos autok kozul messze az a legrosszabb vetel.
    Nem vagyok egy kimondott SUV-berenc, de Atecat vagy Tiguant is elobb valasztanek, mint a jelenlegi A3-at. Ha mar Cupra kozeleben mozogsz, akkor less ra a Formentorra is. Egyebkent ha jo idoben szallitjak, akkor az (elvileg) igenyesebb belter miatt is a Cuprakat nezegetnem a Seatok helyett. Btw azert szallitjak elobb a SUV-okat, mert tobbet keresnek rajtuk es igy gyartasi prioritast elveznek.
    Amiket meg megneznek: Alfa Tonale, Audi A4 (kifuto, keszletes?), BMW 1, X1, 2 active tourer, Honda HRV, Civic (autopalyan nem tudom milyen a hibridje), Kia Proceed, Lynk&Co (alruhas xc40), Mazda 3, CX-30, CX-5, Merci A, GLA, Mini Clubman, Countryman, Opel Grandland (1.6turboval), meg hat ugye az XC40 :)

Új hozzászólás Aktív témák