- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Rendszergazda topic
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz runner 125 #135685 üzenetére
Váratlan hibám a lamdba szonda, de azt még nem volt lelki erőm orvosolni.
- full futómű felújítás, 4 gátló, rugók, stabpálca, stabszilent, munkadíj, utána kerékcsapágy, tőcsavar, 2x futómű állítás volt 200k
- ajtó alján kis korrózió, egy meghúzás, egy kis horpadás, üregvédelem, alvázvédelem 170k
- vezérlés csere 80k (gyári és jó minőségü cuccok)
- nyári kerék szett (felni + gumi), csavarok, kp. gyűrű, 130k
- téli gumi szett 55k
- szélvédő csere repedés miatt 30k
- 3 olajcsere, 3x30k kb
- váltóolaj, fékfolyadék, hátsó fékpofa, hűtővíz, gyertyák, üzemanyag szűrő olyan 50k összeadva~800k+
Biztosítás, benzin, izzók, hifi meg még ugye benne sincs
-
runner 125
nagyúr
válasz tboy93 #135682 üzenetére
De azt tedd hozzá, h ebbe hifi, horpadásjavítás, korróziójavítás, lámpacsere (és még ki tudja mi ) is benne van...
Váratlan hiba ebből mennyi volt?Ha így nézem, nekem kb. 20.000ft-ot vitt el a HR-V 2 év alatt, abból is 10k a 4 új gyertyakábel volt, amit a nyest elárgott, műszaki hibát tekintve a bontott lambdaszonda volt egy 10-es.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Kornel
veterán
Azert ehhez a ki mennyit koltre tegyük hozzá,hogy nagyban függ attól, hogy kinek mik az igényei.
A szerelő engem már kirohog, amikor jövök a problémáimmal, ami másnak fel sem tűnik. -
smiti
veterán
válasz smiti #135642 üzenetére
Lehet nem igazán jól tettem fel a kérdést, vagy csak átsiklottatok felette.
Ezért szerintetek érdemes lenne felmennem ~ 130km-t? Fekete Sedan vagy Lila kombi
[ Szerkesztve ]
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
barnam_
nagyúr
válasz MurdR #135676 üzenetére
Szép ez a bálna, kicsit talán túl szép is
Én megnézném a helyedben, lehet hogy jó vétel. Azért egy friss vizsgát legalább ki kéne alkudni.
Persze erre ha kell, sokkal többet lehet költeni, mint egy szívó W124-re. A tuti egy 12 szelepes 3000-es turbós lenne, de azt csak automatával gyártották, és már valószínű széthajtották az összeset Nagyobb a nyomatéka mint a 6 hengeres szívó benzinnek, viszont kevesebbet fogyaszt.(#135677) focvis: nekem is W124 300D van, most járok óra szerint 382e-nél (vissza tudtam követni nagyjából 2011-ig, akkor volt benne 200e körül), imádom Én 1millió ft körül tartok, de ebben benne van kb. 175 ezer ft üzemanyag. Vezetek minden tankolást, kiadást.
-
MurdR
veterán
válasz BigBlackDog #135678 üzenetére
Vagy szólok a szomszédnak, hogy a Suzukival vontasson ki a Tesco parkolóba, ott bekapcsolom a rádiót, és elüldögélek benne pár órát, hogy meglegyen a like a boss érzés.
Viccet félretéve, nagyon húz a szívem a Mercedes felé.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
veterán
válasz barnam_ #135674 üzenetére
A baráti társaságban van 2 db "nagydízel" W124, 300 ezer körüli valós futással. 3-4 évvel ezelőtti vásárlások, apróságokat kellett igazítani rajtuk - mindkettő autó 2 millió Ft feletti összegben van a gazdájának, a pontos összeget maguknak sem vallják be. Patika gépek.
-
MurdR
veterán
válasz barnam_ #135674 üzenetére
Neheheeeeee
Már előre érzem hogy nem megfontolásból fogok autót venni, hanem felszállok az első szopórollerre amit meglátok
Jajjistenem annyira gyönyörű...
Mekkora király lennék....
Átnézem őket, köszi!
-
barnam_
nagyúr
válasz MurdR #135662 üzenetére
BMW-hez nem értek, így arról nem nyilatkoznék
Idézném Csikós Zsolt szavait: "nagyjából örök szabály, hogy ami Merci ára 1000 liter benzin körüli szintre megy le, azt már nem szabad megvenni - igaz volt ez a 115-ösre, a 123-asra, a 124-esre, most lassan már a 210-esre is..."
Illetve: "egymillió alatt csak az egymilliót futott autók vannak, rájuk se szabad nézni."
Egy másik nálam tapasztaltabb ismerősöm véleménye, hogy a benzinesek megkíméltebbek, mert mivel többet fogyasztanak, kevesebbet is használták őket.
Havi 600km esetén a benzines sem vészes, a 2.0 - 2.2-es motort manuális váltóval szerintem ki lehet hozni 10L-ből. Én manuális, szívó 250 - 300-as dízelt keresnék, előbbi 90/113 lovas, utóbbi 113/136 lóval gazdálkodik (facelift előtti 2 szelep/henger, facelift utáni 4 szelep/henger). A motor láncos, így az örök életű, ha a karosszéria nem rohad, csak a kötelezőket kell elvégezni: olajcsere + szűrő csere, üzemanyagszűrő, légszűrő.Elmentettem egy korábbi keresésemet, nézd meg. Merci 85-95-ig, dízel >2400 cm3, max 900.000, évjárat szerint csökkenő.
Szerintem ha egy 900-as autót lealkudsz 850-re, a maradék 150-be belefér az átírás meg az olaj+szűrő csere. Tehát legyen jó állapotban, és akkor nem kell meglepetésektől tartani. A végén lesz egy keveset fogyasztó kényelmes kocsid, ami 1 millió km-t elmegy (mínusz amit már elketyegett...)
szerk.: még annyit, hogy ha benzinesre pályáznál, próbálj meg minél többet alkudni, úgyse fogja soha eladni drágán, ha nem tökéletesen restaurált.
[ Szerkesztve ]
-
temu
újonc
Sziasztok!
500ezer körül mi lehet jobb vétel, egy Vectra B, vagy egy Ford Focus? (esetleg más, hasonló méretekben?) Heti 2-3-4 nap munkába járás(Budapesten belül), évente pár hosszabb út, és 2-3 heti rendszerességgel olyan 100km-es etapok lennének vele a cél. Első autó lenne, pár évig jó lenne, ha megbízhatóan működne, normális éves karbantartással, kisebb javításokkal. 1.6-1.8 motor lenne a cél, benzines.
A Vectra személy szerint jobban tetszik kinézetre és belsőre, de azért szeretnék ésszerű keretek között maradni.Ez pl rendben lehet?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_b/opel_vectra_b_1.6_16v_gl_plus-10156278Köszi!
-
Tom5
addikt
válasz MurdR #135665 üzenetére
Kb ilyen méretekkel rendelkezem én is. 4 évig ingáztam Skoda feliciával napi 100 kilómétereket. (heti 650)
Most egy Renault megane 1Ph2 1,4 16V-el tolom ugyanezt. (klíma + nem rohad és a 95 Ló a feliciához képest bivalyerős ) ööö izé nem tudom ezt miért irtam le, csak úgy. -
SaNyEe
aktív tag
Kispók, első ülések ki, hátulról meg elnavigálod szépen
Ismerősnek B Omega-ja volt kombi kivitelben 2.5 literes sorhat dízellel, Problémájuk nem volt vele .. a rozsdán túl. Azért az is hozzátartozik a nem volt gondjuk vele részhez, hogy ez 10 évvel ezelőtt volt, azóta nem tudom melyik szín dominálhat az autón, rozsdabarna, vagy a fehér
-- end of transmission --
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Luck Dragon #135664 üzenetére
Meriva nem nagy, Zafira böszme kényelmetlen.
-
MurdR
veterán
válasz rbalint88 #135663 üzenetére
1. Dodge Caravan: 3800ccm Benzin. Fogyasztás: 19L. Köszi, én is szeretlek.
2. W124 - Ebből nem 2500-3000-es szívódízelt kell inkább keresni?
Nem tűnik túl olcsónak 400-ért? Ez tetszene amúgy.
3. Omega 3200 Benzin - Jó lenne a gép, de fogyasztás: 17L
4. A 740i-vel is az a baj, hogy megeszi a 20-at. Azért gondoltam az 520i-t, mert az még kezdő vezetővel is megáll szerintem max 10-11 környékén. Akkor már nem inkább egy 520i?Esetleg ezekből valami kisebb motoros verzió, amihez mondjuk nem kell egy MOL kút?
-
-
rbalint88
addikt
hát nem vagy kicsi az tuti.
pár találat, ami méretben megfelelhet:
[link] nem egy csajozós autó, de terpeszkedni lehet benne, kutya és csomagok is elférnek.
[link] W124, kocka motor.
[link] nekem ez lenne a titkos tippem
[link] merjünk nagyot álmodni, avagy a más cerkájával verjük a csalánt tipikus esete. de annyira széééép...! szóval ha bele kel nyúlni és el tudsz rántani hirtelen 500eret, akkor bele lehet ugrani. ha csak 300ezret, akkor 735i-t kell keresni, az sorhatos. V8 szép meg jó, de bajosabb (730i, 740i, 750i)
[link] it a leírásban kb látszik, hogy mivel jár egy ilyesmi autó fenntartása. nem olcsó, az biztos.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz rbalint88 #135661 üzenetére
Pest mellett (Szszmiklóson) vettünk házat, és itt botrány a tömegközlekedés. A főbb részeken rendben van, de mi a szélén lakunk, itt halál. Mikrobuszos helyi járat, stb. Na nem.
Legtöbbet munkábajárásra használnám. Az havi szinten kb. 600km. Mellette bevásárlás, ha barátnőm későn ér haza akkor kimenni elé a hévhez, állatorvos, bevásárlás, napi teendők. Néha napján pecázás, de erre igazából egy swift is elég lenne. Ősökhöz lejárni, olyankor kutyuskámnak sem ártana elférnie (50kg) stb. Nem a szomszédnak- spanoknak-csitriknek veszek kocsit, hanem magamnak, de ha már veszek, akkor ne fanyarogva üljek bele.
Azt sem lehet mondani, hogy nem két lábbal járok a földön, mert huszonéves autókat nézegetek.
Nagyra nőttem. Nem, nem képzelted el, nagyon nagyra. Tehát közel 2m, és jóval 150 felett.
Javarészt emiatt vagyok bajban autóvásárlás miatt. Ha nem lennék ekkora akkor sógortól már venném is a 3 ajtós corsát és csókolom. De így nehézkes. És kövezzetek meg, de az Opel Astra kényelmetlen, a Focus kényelmetlen,Avensis kényelmetlen. Mondeo kicsit más kialakítású és valamivek nagyobb, na abban már elférek, 520i kényelmes, 124 kényelmes.
Jahh, éves futást 12000km-re saccolom.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz SzlobiG #135658 üzenetére
Két autó volt, amit ha gyerekkoromban megláttam, leesett az állam. Az egyik a W124, a másik az 520i. Természetesen tisztában vagyok vele hogy nem egy Swiftről beszélünk, lapátolni kell bele a pénzt ha úgy adódik.
W124-est nem vetettem el még teljesen, csak gondoltam kipuhatolom, hogy BMW fronton mik a lehetőségek.
Viszont tudom, hogy nem kisgyerek vagyok már, éppen ezért kinéztem a Mondeot is, hátha alapon. Abból az MK3 megdobogtatta a szívemet, viszont ha millióból nem úszom meg, akkor egy jól felszerelt MK2be is szívesen beletenném a seggemet.
Opel Fronterat nézegettem még, de az inkább 1M plussz zsebbe maradjon 500, az most picit sok.
A Passatoktól sem zárkózom el, de azokat nem nézegettem még.
Jó lenne ha segítenétek, mert ha ebben az állapotomban bemegyek egy autókereskedésbe, akkor képes vagyok elhozni az első autót ami megtetszik, eléggé tudatlan vagyok.
Ja és még egy kérdés: Xsara Picasso? Szép nagy disznó az is.
-
rbalint88
addikt
válasz MurdR #135656 üzenetére
Minden használat autó lutri
Nem tűnik rossznak egyébként, de 25 éves autó, bármikor bármi megmurdálhat rajta. Egy eredeti gumialkatrész már eléggé az élettartama vége felé közeledik és gondolom van még benne pár ilyen. Ha zsebben van az egy mihály, akkor be lehet vállalni egy felmérés után. Meg kell nézni, hogy mennyire rohad. Ha nem vészes, rászámolni a javítást, alkudni keményen és elhozni De ez akkor is egy 25 éves autó lesz, ennek megfelelő (-rozsda) ütközésbiztonsággal és aktív/passzív biztonsági felszerelésekkel. Hobbiautónak bevállalnám, de ha "dinnyés autó" kell, akkor egy 2001-2003 közötti avensist vagy 97 utáni passatot keresnék. -
BigBlackDog
veterán
válasz MurdR #135656 üzenetére
Én néznék esetleg valami Avensist (ha facelift utánit ki tudsz fogni, az előnyös) 1.8-as -vagy nagyobb- motorral.
Vagy talán még próbálkoznék Mondeoval, de csakis benzines erőforrással.
Opelből esetleg B Vectra jöhetne szóba ebben az ársávban, de méretre nem tudom, hogy mennyire férsz benne el. C Omegák mellett eddig nem éppen az alacsony fenntartást hozták fel első érvként, emiatt azt kiejteném.
Vagy, ha dízel is játszik, egy jól megválogatott 1.9 (PD)TDI Passat? Mondjuk utóbbit normális állapotban ennyiért szerintem nem nagyon lehet már kifogni.
De első körben kipróbálnék egy Focust, egy G Astrát, egy Corollát is, hátha valamelyik mégiscsak megfelel méretre is.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz SzlobiG #135653 üzenetére
BigBlackDog: Nagy autóra lenne szükségem. Kb 1MFt lenne rá cakkpakk, de ebben benne kell lennie az átírásnak, és az első szervíznek is, meg marad még tartalék ha valami befosik.
Tanácstalan vagyok, mert értelmes választ sehol sem kapok, csak a lerázás megy.
Azt szeretném, ha valaki megmondaná, hogy BMW-ből -EZ, Fordból EZ, VWből EZ, Opelből pedig EZt tudod venni.
És tényleg nagy autó kell, mert jelenleg egy Thalian tanulok vezetni, és másfél óra vezetés után konkrétan kimászok az autóból. Az oszlop nyomja a vállamat, jobb oldalt nem látom az útszéli táblákat rendesen mert nagyon magasan van a fejem, görnyedve kell vezetnem, nem tudok benne hátradfordulni...Tehát nem egyszerű..
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz Tsebacsi #135648 üzenetére
Mondjuk az időn meg a tudáson lehet segíteni, de ha kint eleve drágább, akkor gondolj bele, hogy amit itt olcsóbban árulnak regadózva stb-vel, az vagy fossá volt törve vagy a világ kilométeréről tekerték vissza vagy meg van áfázva, esetleg mindhárom egyszerre.
Figy, Volvo V70 T5 6-os geartronic ennyiért (3 körül) nem érdekelne? 2012-es kocsi. Csak sok benne a méter.MurdR: évjárat, széria, mennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
-
nagyúr
válasz johnny82 #135645 üzenetére
Senki nem tud róluk semmit vagy semmi jót. Ezért sötét folt, nem tudod megbízható-e, netán "setét bőrű" azt vétel után megkeresi és ellopatja a kocsit, bármit el tudok ma már képzelni. 1-2 kereskedő van akiben vakon megbízok, de azoknál persze nincs ilyen kocsi.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Cirka 1.5M környékén de inkább alatta ha lehet keresek valami olcsó fenntartási és javítási költségű családi autót. Az ideális jelöltem benzines ( 1800 -> ccm ), kombi és a lehető legfiatalabb ami ebbe az árba belefér.
Mit tudnátok ajánlani ? Legfőképpen napi munkába járási használat 40 km oda vissza.1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
nagyúr
válasz johnny82 #135570 üzenetére
Igen ez az amit vennék. Csak ez a nepper sötét folt. És nekem Fehérvár messze van.
Lenko : wtf? Jobb vétel? Mi? Nem jó szín? Gyenge? Ember...Vili: Szegény farkas vízzel főz
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
molnarpeter
nagyúr
Pickup legolcsóbb az Opel Campo, fórumokon körbekérdeznék, mik a gyakori bajai. A Vitara kevésbé teherautó, de ügyesen mozog terepen,megbízhatóság szempontjából is rendben van. Gondolom mondanom sem kell, a legnagyobb ellensége ezeknek a rozsda. Ennél már csak az az olcsóbb, ha van plusz egy Niva, és mindig rendelkezésre áll legalább egy jó Egzotikusabb modellektől én fázok, sok fórum átolvasása után valószínű némelyik átmenne a rostán, mindenesetre a fentebbi kettő viszonylag gyakori.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz focvis #135597 üzenetére
[link] Kolozsváron egyik szomszédom vette, valamikor május elején. Azóta at is lett iratva. (Érdekes, hogy román a csóka, nálunk meg nagyon ritka darab volt, nem tudom, honnan jött neki hozza az ihlet - nálatok ugyebár érthető, soknak volt régebb, nosztalgia gyanánt vesznek újra)
Szerk.: ha lenne/lett volna úgy pénzem, ahogy nincs, el sem adtam volna hőn szeretett Corsamat. Szépen karban volt tartva - mar 21 éves volt, kicsivel fiatalabb mint en. De majd egyszer, par ev múlva talán sikerül kifogni egy hasonló példányt.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
TaaT
nagyúr
válasz molnarpeter #135628 üzenetére
Mivel traktorok is közlekednek azon a földúton, azaz jól összb@sszák, kell mindkettő szerintem.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Viszont kérdeznék is.
Rokonék tanyán állattartással foglalkoznak, nincs kiépített út több km-en keresztül. Kellene valami megbízható, igénytelen strapabíró igásló a nívea és a zsiguli helyett, ezeket nem győzik szerelni. Keret pár százezer, nem tudom pontosan.
Én valami régi japán pickup-ra gondoltam, bár nem tudom azok mennyibe kerülhetnek.
Give them hell Ukraine!
-
veterán
válasz #94529552 #135622 üzenetére
Nemtom, nincs tapasztalatom első kézből öreg autóval. Volt egy kispókunk anno, újonnan vettük és megvolt 11 évig - Anya -> én -> öcsém -> barátnőm - ez abszolút megbizható volt, végül megette a rozsda (én felborultam vele, öcsém elölről törte meg...).
Hobby autónak lenne; nem hagynám el vele Budapest határát, a kerületet is ritkán.
-
őstag
válasz MunezXBK #135620 üzenetére
köszi csodát persze nem várok, 15-18 éves autók..
Civic-ből vannak még őszinte példányok, ezt konkrétan hónapok óta nem vitték el.. Alkatrész árban ezek hol helyezkednek el? Lassan ki kellene próbálnom néhány típust, hogy szűkítsem a kört.."... and I hope you have a great day!"
-
őstag
válasz molnarpeter #135578 üzenetére
Igen, ezzel egyet is értek - én is dízelt használtam, családból kaptam meg, és jobb, hogy ezt vittem a 40-50 km-es utakra meg a napi 2*15 km ingázásra. De most magamnak valami szög egyszerű autót keresek, mert már az is luxus, hogy autóval járkálok. Szeretném jó karban tartani, de ehhez olcsó alkatrészárak kellenek. Már kezdek megbarátkozni a Swift gondolatával is.. Az 1.6-ról kell tudni valamit? Nem száguldozni akarok vele, de nekem +0,5 litert megér, ha van benne tartalék szükség esetére. Mondjuk az a kormány nagyon szarul néz ki.. Nagy válaszék nincs 1.6-ból, talán még ez, jobb első sárvédőnél kis rozsda, és az első képen kissé furák nekem a színek..
"... and I hope you have a great day!"
-
Vesztor87
senior tag
-
kenguru99
senior tag
válasz Kornel #135614 üzenetére
"közben meg kiszámláza lista áron?"
Nem számláz listaáron, erről is beszélt már egy korábbi égéstérben. Most arról volt szó hogy mennyi a listaára egy vw vezérlés alkatrésznek, mely drága de legalább gyakran kell cseréni.
Autószerelők és a számlaadás...
Itt most be is fejezem a témát de én szégyellem magam a hozzászólásokon. "lehúzás level 10". Gratulálok.
Mindezt egy olyan műhellyel szemben mely kiemelkedően fontosnak tartja, minden tevékenysége teljesen legális és szabályos legyen és eközben szakmailag is top-on van.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz kenguru99 #135613 üzenetére
És nem hallottál arról, hogy akár egy mezei klub kártyával is a bárdis és unixos alkatrész arakbol 46% kedvezmény jön le?
Igen, neki is legalább annyi a kedvezmény rajta, hivatalos áfás számlával, közben meg kiszámláza lista áron?
WTF?
Lehuzas level10 😠[ Szerkesztve ]
-
kenguru99
senior tag
válasz Typhoon47 #135612 üzenetére
Ha meghallgattad az égésteret - elvileg igen - akkor azt is hallhattad, hogy nem tud az ebayről vásárolni mert nem tudja kiszámlázni. És ő mindent legálisan csinál, minden szoftvert, célszerszámot megvesz hivatalos forrásból, a munkájára garanciát vállal, a szerelőinek meg nettó 200-at fizet. Erre meg az a reakció - nem csak tőled - hogy ez lehúzás, extraprofit, meg ki kéne tiltani. Pfff... Éljen a közép balkáni magyar mutyi.
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
Nyilván nem a munkadíjat sajnálom tőle, de az ügyfélcentrikusság amit oly sokat hangoztat, azt is jelenti, hogy megpróbáljuk nem a legdrágább alkatrészforrást használni (ami semmi mást nem jelent csak extraprofitot) és törekszünk arra, hogy ne fizettessünk ki felesleges százezreket az ügyféllel.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
r0by
addikt
válasz Vesztor87 #135610 üzenetére
Az eredetiség vizsga az még az aláírás előtt kell.
Itt elég jó dolgok le vannak írva. -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Ha teszem azt fel hétvége előtt, pénteken vennék autót, akkor biztit meg casco-t online is meg tudom kötni úgy, hogy azonnal védjen? Kormányablak este 8-ig nyitva van, sztem az még beleférne hogy a papírok azon része rendben legyen. Az eredetiség vizsgát azt az adásvételi aláírása után magam kell intézzem? Köszi!
-
hobizoli
nagyúr
válasz molnarpeter #135603 üzenetére
dizeles Szamy csinalta
5perc alatt megvolt, meg is vartamtöbb drón kell ;P
-
TaaT
nagyúr
válasz molnarpeter #135606 üzenetére
Mondjuk azt a legózást amit a VW kínában csinált. [link]
Give them hell Ukraine!
-
molnarpeter
nagyúr
Golsat 4.5? Tiszta B5.5 az a hűtőrács. Tükör állító kapcsoló is $2.32 volt, bár meg kell hagyni, kicsit más a műanyag textúrája, mint a gyárié (összeházasítani még nem próbáltam a kettőt), illetve a tekerő gomb közepét jelző fehér csík fél mm-rel feljebb van a tökéletestől. Olcsónak viszont továbbra is olcsó
-
TaaT
nagyúr
válasz molnarpeter #135603 üzenetére
"azért megnézem Kínából mennyi lenne, 5534 lett postával."
Áldja meg az isten a kínai népköztársaságot hogy ott is gyártottak "négyesgolfot."
Give them hell Ukraine!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz hobizoli #135592 üzenetére
Kevlár 8k? Hol sikerült annyiért?
Az alternatív megoldásokkal a spórolás jegyében maximálisan egyet kell értsek, nálunk Golf 4 digitklíma kezdett kattogni, a külső/belső keringetés csappantyú mozgató motor utángyártott már nem kapható, gyári 50k. Na mondom annyiért egész sok kattogást elvisel az ember, de azért megnézem Kínából mennyi lenne, 5534 lett postával. Ha hamar tönkremegy, még mindig ott a kiszerelt javíttatásának lehetősége, vannak jó esztergályosok Kipufogó tartó gumikarikánál is eszembe jutott már, hogy nem lenne-e jó, ha egy textil erősítésű csőből karikáznánk le, hát még ha szilikon lenne az a cső... Ismerős egy Toyota hátsó futómű valamelyik szilentjét említette, hogy x ezer lett volna, de boltban minta alapján hozták a Nivához valót kb 500-ért
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Elektrosokk #135596 üzenetére
Mondjuk attól hogy a fiatban a német cuccok mennek tönkre, a fiatot kell szidni. Ha a VW-ben a made in hungary lánc feszítő megadja magát 100e km után, ott sem a magyarokat szidod hanem a VW-t.
Give them hell Ukraine!
-
rbalint88
addikt
válasz Goblin12 #135599 üzenetére
2M-ert mar szerintem itthon is kapsz szepet. Igy keprol jonak tunik, de a nemet nepper is nepper, lehet eloben nem ennyire szep, aztan szomorusag van, ha elautozol feleslegesen 1500km-t.
Nezz szet itthon es csak akkor indulj neki ekkora turanak, ha nem talaltal semmit itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával