- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
LógaGéza:
runner 125: okés, valami ilyesmit sejtettem én is
Typhoon47: azért csak-csak fog akadni egy jó darab, amire okés, hogy költeni kell de ez bevallott darab
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
MunezXBK
nagyúr
válasz zsolt19900 #100251 üzenetére
Mekkora kerettel gazdálkodsz?
-
footy
addikt
Ha a Lupo eleg volt meretben, akkor miert nezel ekkora autokat? Egyebkent a ket veglet kozott is van elet.
-
Dare2Live
félisten
[link]
tipikusés a külföldről behozottak egy szignifikáns része detto ez. Mért? Mert ezen lehet messze a legtöbbet kaszálni. (És ott ki se szurja volt tulaj, hogy dehát ez az enyém...)
zsolt: De már tényleg... lupo után 600ért prémium? minimum triplázódik az üzemanyagköltséged ha meg vmi elköszön és ebben az árkategóriában ez sanszos azonnal ugrik még 600... aztán még 600...
lupo után egy punto/yaris... is nagy lesz, van 4*a ami így baleset után gondolom nem mindegy, nem eszi le a hajad, kispénzből karban lehet tartani (nem 7l az olajat nyel el, hanem 3at, szíj hozzá 6-10k....) és ha vmi tönkre is megy van a bontóban anyag bolti ár harmadáért.
szerk: Fentihez. 1gen yarishoz mondhatni értegetek. Nem vagyok karosszériás... de nem 10* áltam alatta, rendszeresen jobban tudok tipikus problémákat... mint egy Toyota márkaszervizes. És hiába kérnek meg, hogy nézzek meg 1es yarist kapok rétegvastagságmérőt nem veszem észre, hogy kettőből lett összerakva.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
Basszus ezt szomorúan hallom esélytelen talpra állítani?
Egyébként én is inkább a yaris/punto/jazz kiasutós vonalatt nézném a helyedben.
-
-
TaaT
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
Ma megpróbált legyorsulni egy csávó egy... egy... egy Sharannal!
Same rules apply!
-
-v-
addikt
válasz bajnokpityu #100268 üzenetére
A 2.8 V6-os? Emlékeim szerint nem egy akkora erőgép az, valami 9.x a 0-100 .. de lehet rosszul emléxem.
Nehéz ja nagyon..[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Jaguár xtype autók milyenek?
Nulla tudással ma políroztam egyet és nagyon baba járgány
-
VegyesTamás
senior tag
-
Dyrtyho
őstag
Occó Bömös -> [link]
best regards, egy fórumozó blogger
-
lenox
veterán
válasz Buster17 #100271 üzenetére
Az autok jok, a markaszerviz szar. En vettem egy jaguart par eve, aztan mikor egy bena csavo vegighuzta az oldalat, akkor 2 honapig javitottak. Ettol elmult a szerelem, mert amugy nem volt kulonosebb baja, csak pl. tukorre 2x3 hetet kellett varni. De allitolag van nem hivatalos szerviz, ha fel tudod fedezni, akkor lehet probalkozni.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
még mindig keresem a kis kocsit amiben 2 személy kényelmesen tud utazni havi ~8x ~300km-et, pályán ~130km/h-t bírja kis csomival, jó kilátással, autómatával.
Jött pár kérelem hozzá:
2000 évjárattól felfele legyen
max ár 700k
ne kelljen alkudozni
és honosított legyen ne kelljen reg adót meg egyéb ilyesmit ráfizetniAmiket ezekkel a kritériumokkal találtam:
MERCEDES-BENZ A 160 Classic - fentartása gatyás?
Wagon R+
Citro C3
Swift 1.3 GLXHa tudtok jobbat nyitott vagyok.
Köszi sokadszor. -
nagyúr
válasz Goblin12 #100281 üzenetére
Az A merci nagyon gatya, elbaszott egy tipus, sok gyotrelem van vele, en elfelejtenem. WagonR igaslo, de nekem sose volt szimpi. Swiftem volt (glx raadasul), de 350-nel tobbet nem adnek a tipusert, fenntartasa nagyon olcso, bontott alkatresz hegyekben fillerekert, belter puritan,jol kajal, autopalyatempoban hangos. Biztonsag szempontjabol egyertelmuen a leggyengebb.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
Buster17
addikt
válasz runner 125 #100284 üzenetére
Nem tudom nekünk mindig szerencsénk van a nem ajánlott kocsikkal és az ajánlott németelkel meg kebésbé. Érdekes, lehet mindig kifogtuk...
-
zsolt19900
őstag
köszi srácok, nem nem jött át rosszul, túléltem, átvészeltem, de szar dolog volt egy relatíve számomra "életjelenség" autókát így elveszteni, és nem továbbadni valakinek aki tovább használhatja....
megmondom őszintén nem is szerettem volna megcsináltatni, ha normális árat mond rá totálba a biztosító -így lett- mivel húzni kellett volna, és mindig is bennem lett volna az, hogy ez balesetes járgány.... inkább legyen donora sok-sok autónak én így állok hozzá
nos akkor megpróbálok sorban válaszolni:
nem jöhet szóba se yaris se jazz se semmi más csak tdi -ezt a másik fórumban ?vajon melyikben? megértették - és szerintem egy 1.9 (pd) tdi vel nagyon jól el is leszek, csak találjak valami pöpecet
a volvót "csak úgy" rákérdezés kép küldtem be, az nem releváns keresés szempontjából, a preferált típusok a négyes golf, audi a3 ill. vw passat b5
ezekből azért 1misi körül egész normálisakat lehet kapni -szerintem- de hát majd kiderül holnap megyünk nézelődni erre arra, aztán majd kiderül
a miért kell ennyivel nagyobb autó egy lupó után.... hát azért, mert ha pl. -mert van rá esély- 1-2-3 év múlva lesz család, akkor ne az legyen az első, hogy ki kell áruljam a hasonló méretű járgányt, mint a lupó
persze azzal megcáfolom magam, ha A 3-at veszek, de valahogy az "bejön"
juteszembe.... érdekes jelenségre lettem figyelmes: ültem haverom A3-ában, és szűkebbnek éreztem, mint pl. a lupókám volt.... létezhet ez? igaz az az A 3 öt ajtós volt, a 3 ajtós elől tágasabb? ez nagyon fontos lenne, ha valaki megválaszolná, mert ez döntő, hogy audikat is nézegessek
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
tboldi
nagyúr
válasz Goblin12 #100281 üzenetére
A WagonR-hez annyit, hogy szerintem az a 76 paci kevés pályázni, de a későbbi 93 lovas már alkalmas lehet. Csak az automata nagyon ritka. Ja, meg a dobozforma miatt vigyázni kell a széllökésekkel és a kamionokkal.
Saját tapasztalat: Debrecen-Mosonmagyaróvár, WR+, 93 hp, 3 személy + ETZ utánfutón, aminek a ráfutóféke valamilyen szinten befogott - bírta a 130-at, a fogyasztás 8-9 l lett. Most apum jár vele dolgozni, napi ~100 km nem pályán, 5 l-es a fogyi. 4 izzón, az akkumulátoron és az első fékeken kívül még semmit nem kellett cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
válasz zsolt19900 #100286 üzenetére
Nem lesz nagyobb, ugyanazon generáció audiai mindig szűkebbek a VW-nél. A8 a Phaeton után is nagy csalódás volt számomra
"Education is important but big biceps are importanter"
-
-v-
addikt
Ezmiez az összefoglaló itt, eddig nem láttam. Minekez?
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Autoväsärläs elött ällok.Egyszer mär voltam itt pär honapja.Akkor meg ugy volt, hogy telik majd egy uj Scirocco-ra (älmaim autoja).Sajnos azota lejjebb kellett adni igy most "csak" a fele van meg a kocsira.(5-6 ezer euro, de inkäbb 5)Tudom, hogy ennyiböl is lehet szep es jo autot venni, nem akarom le degradälni az annäl olcsobb autokat csak hät az älom az älom.(es egyenlöre az is marad)Szoval amiket neztem idäig az az Opel Astra GTC, Volkswagen Golf 5 illetve a 6ot is, plusz meg az Audi A4 B6os szeriäjät es nezegettem, mert ott is vannak nagyon szep peldänyok amik belefernek a keretbe.Igazäbol amit szeretnek, hogy sportos legyen, ne legyen horror ära a javitäsnak, inkäbb benzines, mert nagyon nem szeretem a dizel kotyogo hangjät de ha a dizelnek csak ennyi a hätränya akkor az is jöhet.Elöre is köszi a segitseget.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
-v-
addikt
Ez szimpatikus gépjármű
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest