- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#111524) krbC
Nekem a B85M Pro4-hez 2db Sata3 kábelt adtak, valószínű ehhez is annyit fognak.
(#111526) Intelligencs
Nem tudom ennyiért mennyire lehet jó, arctic Cooling nem minden téren a legjobb. Én inkább rákérdeznék itt is: "Milyen CPU hűtőt vegyek?"
(#111528) tylerddd
Jó kérdése, ezeket a mini pc-ket nem nagyon ismerem. Az Intel-es kis stickről nemrég olvastam egy cikket, ott sok probléma volt vele (újraindulgatott, néha nem érzékelt rendesen, drivereket többször kellet felrakosgatni, win. is rakoncátlankodott rajta)
Emiatt én azt nem venném. Másik kettőt nem ismerem. Így első ránézésre inkább Asus-t venném, mert abba újabb és kicsit erősebb a proci , mint a Modecom-ba.
(#111530) Ghostfighter
Azért ez így nem a legjobb.Lap: OK.
CPU: Elég az i5-6500 is, szerintem nem ér +5-6k-t a 6600.
Ram: OK.
VGA: Az Asus Turbo-t inkább kerülném, gyárihoz hasonló hűtése van, nem hűthet valami jól, meg 102k-t nem ér egy GTX 970. Ha tudsz várni, akkor várd meg az RX 480-at, hogy milyen kártya lesz, és utána döntsd el, hogy melyik legyen.
HDD, SSD, Ház, Táp, ODD: OK.VGA-k leginkább hűtésben különböznek, meg egy kis OC-ban, Asus Strix, Gigabyte WF3/G1 Gaming, MSI Gaming, Evga ACX2.0, Palitból talán a Jetstream amik a legjobban ajánlottak. Érdemesebb inkább ezek közül választani. Ráadásul ezek közül a legtöbb félpasszív is. (bizonyos hőfok alatt leáll a venti.)
Kíváncsi leszek mit tud az új RX 480, remélem hamar jön valami reálisabb teszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Sweet.tv - internetes TV
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest