Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
telya
aktív tag
tudom, hogy felig off topic vagyok, de mivel ahogy elnezem, sokan vesznek hasonlo alaplapot, mint en (AsRock Z68 PRO3) sztem nem art ha tudjatok:
ugy tunik megoldodott a BSOD-os problema. eloszor azt hittem, egy progi okozza, mert mindig egy installer elinditasakor kovetkezett be a dolog, bizonyos helyzetben, es akkor mindig. de mas rendszeren ugyanaz a progi nem okozott ilyet, ezert tovabb kutakodtam, es most ugy tunik, ratalaltam a megoldasra:
sikerult csinalnom egy reszletesebb crash dumpot rola, ami szerint az EtronXHCI.sys okozta valoszinuleg a hibat. ezutan kis keresgeles utan egybol belebotlottam egy topicba (link), ahol pont ezzel volt a baja az embereknek (random bsod), pont hasonlo rendszerrel. ideznem a lenyeget:I see from the other forum that you have on the motherboard an EtronTech USB 3.0 host controller.
Could you please disable from BIOS the USB 3.0 support?
This is a new chip and several users have reported BSOD pointing to EtronXHCI.sys.es bingo! a bios-bol letiltva az usb3-at (valoszinuleg eleg lett volna eszkozkezelobol kiszedni is amugy), ugyanazok a korulmenyek kozott ahol korabban mindig bsod-ot kaptam, most minden tokeletesen mukodik. (az usb3 portokon kivul persze, amiket igy most max disznek hasznalhatok..)
egyebkent szerintem botrany, hogy hogy lehet a mai vilagban ilyet elbaszott drivert kiadni egyaltalan, kiad az ember >250k hufot egy uj gepre, aztan majdnem el is megy a kedve az egesztol. de most h ugy tunik h csak ez a driver allt az egesz mogott, szoval megnyugodtam.szoval a tanulsag: aki teheti, kerulje a EtronTech USB 3.0 -t, akinek pedig mar keso, inkabb kapcsolja ki, mert tobb kart csinal, mint hasznot. remelem azert javitjak majd surgosen..
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / elkelt
- i5-14600KF, Gainward 4070Ti, 32GB DDR5 6000Mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest