Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz bluyoo #67408 üzenetére
Szia!
Először is köszönöm a gyors választ. Nagyon meg is lepett ez az árkáosz, lehet ki fogok várni pár hetet, hogy normalizálódjanak a dolgok.
Elvárásaim: legyen 6 db usb (ebből kettő 3.0), legyen rajta x16 PCI-E, WiFi nem szükséges, megoldható kábellel, de úgy nézem, hogy ha már 30k, akkor az is van benne, szinte chipsettől függetlenül.
Asszonynak lesz amúgy a gép, a lényeg, hogy menjen neki a Diablo III Nyílván fog játszani mással is, de nem zavarja, ha 16 helyett csak 8-szoros az élsimításPCX-re gondoltam, mert már vásároltam náluk is (egyik barátomnak raktam össze gépet 250ből, szinte csak iPon cuccokból, alaplap gallyra ment 1 hónap alatt és 2 hónapig szervizelték, így ezt inkább kerülném)
A keretre eleinte 20ra gondoltam, de meglepődtem, hogy mennyire elszaladtak az árak, így a 30at is rá merem mondani... ha indokolt.
[ Szerkesztve ]
osu-no seishin
-
Töki bácsi
aktív tag
Üdvözlet az uraknak!
Mini-ITX házba keresek lapot. LGA1150 proci fog bele menni (esélyes az i3 4330), később teszek bele Radeon 260X körüli kártyát is. Általános felhasználás mellett játékra is lesz használva (pl. Diablo III.)
A kérdésem az, hogy ezekre elég nekem a H81 vagy érdemes lenne H87 vagy Z97 chipset-et rakni alá?
Üdv:
Gergőosu-no seishin
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz bluyoo #40704 üzenetére
Volt még valahol egy komment, de hiába keresem, azt nem találom... Nyilván ha 10ből egy nem működik kifogástalanul, akkor már bátortalanabb vagyok a vásárláskor. Viszont hiszek Neked, hogy nem ettől van a gond, elvégre csak jobban értesz hozzá
Nem szeretnék külön hangkártyát, annyira nem white a fülem Tehát akkor a két ASUS lap között csak a hangchip a különbség összesen?osu-no seishin
-
Töki bácsi
aktív tag
Sziasztok! Pár hónap mulva tervezek platformváltást LGA775-ről. Eddig kinéztem magamnak egy Core i5 3570-es procit. Melyik lapot ajánlanátok mellé ezek közül?:
Gigabyte GA-H77-D3H
ASUS P8H77-V LENem szeretnék tuningolni, ezért is gondoltam a H77-es chipkészletre. Egyébként több helyen is olvastam, hogy az ASUS P8H77-V VIA hangchipje rosszalkodik, ezért is néztem az "LE" verziót. Erről vélemény?
osu-no seishin
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest