-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz lancellott #13342 üzenetére
Szerk:
Na ezt a választ benéztem, ez nem Neked volt jó.
800MHz-ig natív osztóval kezeli, megfelelő cpu szorzó+fsb párossal, menni fog az 1066, vagy több MHz-is.
[ Szerkesztve ]
-
lancellott
tag
válasz antikomcsi #13351 üzenetére
ilyen választ hallottam már, sőt volt nálam egy EVGA 750i SLI lap is, ami szintén csak 800 -ig kezel memcsit. Tunningal ment 1066-on de nem igazán szuperált. Kékhalál, restart stb. Nem igen kísérleteznék mert kicsit drága móka lenne. Szal ha gyárilag viszi z 1066MHZ-et, annak örülnék a legjobban. Némi biztonságot sugalna Nem sürgős. Kivárom Bár már a t*köm kezd vele tele lenni
Ne higgy olyan élőlénynek, amelyik 5 napig vérzik, de nem döglik meg!!!
-
lancellott
tag
Az idegesít a legjobban hogy nem találok egyértelmű típust. Amit találtam magamtól az 55-80E Ft között volt. Ki van zárva hogy ettől olcsóbban nem lehet hozzá jutni akár használt laphoz...
-
lsc
nagyúr
válasz lancellott #13352 üzenetére
Játékoknál 800 4-4-4-12 szinte ugyanaz mint 1066 5-5-5-15 . Emiatt szerintem felesleges variálnod . Inkább 4 gigát pakolj, azzal jobban jársz .
Az élet kegyetlen .
-
[mano]
csendes tag
Sziasztok.
Ajánljatok legyetek szivesek nekem valami jót.
Ami biztos, hogy
4G ram, 2*500g vinyo, core2duo menne bele.
Többnyire grafikai munkákhoz és játékhoz kellene.
Előre is köszi. -
Működik az rendesen, hidd el, csak feszültség, és időzítés kérdése. Példáúl egy geil ultra ram nem fog menni rendesen 1.8-1.9V-on, csak állandó kékhalállal, 2.15V-tól viszont megtáltosodik, és atom stabil lesz.
Olyat aminél van osztó 1066-hoz, csak nf780i-s lapban, vagy e fölött találtam, és ez 50K-nál kezdődik. Ennyit 775-ös rendszerre nem éri meg költeni.
35K-ért ilyet kapsz, nem néztem, de szerintem ez 1x16+2x8 pci-e sávot nyom a vga kariknak. Viszont 750-es, tehát 800-ig hivatalos. De szerintem jó 1066-os ramokkal simán megy.
-
audi100td
nagyúr
Proci már megvan? Ha nem akkor szerintem gondolkozz inkább Phenom II-be, az alá kapsz is elfogadhatóbb áron SLI lapot.
[mano]: Mégis mennyi lenne rá a keret?
[ Szerkesztve ]
-
válasz [mano] #13355 üzenetére
Közepes árban intel fronton 35K-ért van GA-EP45-DS4 .
Erről úgy hallottam, hogy egész jó, és tuningban is szépen helyt áll.
(#13357) audi100td
Én is inkább phenom II-t vennék, csakhát, nem szeretnék senkit rábeszélni.
[ Szerkesztve ]
-
lancellott
tag
válasz antikomcsi #13356 üzenetére
geil black dragonnak alapban 2,4 V kell. szal ezt már végigzongoráztam, amit írtam evga lapról az nem öt perc teszteredménye volt, hanem kb 1 hetet szívtam vele mire kiderült hogy nem stabil 4G memóriával a lap... állíthattam akármennyi feszt neki. 4b 1 GB-os modullal alapból villogott a kép játéknál, ha csak kettő volt bnne akkor "csak" néha újraindult vagy fagyott. Szóval végig zongoráztam pár beállítást rajta. Semmi. Egyszerűen xar volt ami nálam volt. Az a lap jó lett volna ráadásul 25E-ért kaptam volna meg. Gondolom kis türelemmel kapok olcsóbban is lapot. Mint 60E Majd meglátjuk. Vagy eladom a 2db 9600GT-t és veszek 2db valami ati drágaszágot. És akkor kiváló a lap amit le akarok cserélni. Csak buknék rajta némi gubát...
-
válasz lancellott #13359 üzenetére
Nézted ezt az apró hirdetést? Ennyiért ez a P5N-T Deluxe nagyon megéri, ha jó, még postával is. És 1066-os kívánságod szerint.
-
zed1983
őstag
Erről vélemény valakinek?
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
válasz zed1983 #13364 üzenetére
24K-ért jó vétel egy x38-as lap, én még nem is láttam enyiért, igaz nem is nagyon kerestem.
Viszont a kombinált megoldásoktól én is tartózkodnék, ddr2 1066-ot használnék simán. Persze az ára elég kecsegtető, de jó lenne tudni, mit bír a táp része tuning alatt tartósan.
Egy próbát megérhet, ha nem válik be nem sokat tudsz bukni rajta, mert ennyiért gyorsan el lehet adni.
-
zed1983
őstag
válasz antikomcsi #13365 üzenetére
Pedig van, igaz még onnan nem rendeltem, de felhívom előtte őket, elvileg 2 napon belül szállítják.
Nekem még nem volt combo lapom, tehát tapasztalatom sincs velük...YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
olizsoli
tag
válasz antikomcsi #13340 üzenetére
Hali
Köszi szépen a segítséget, a phenomom majd szerintem csak nyár közepe-vége környékén cserélem le/nyári meló ilyenek/. A 32nm-s procik közeledtének ahtására talán el kezdik már akkor kicsit lejjeb tolni az árakat, vagy talán pont hogy nem mert még kiszórják olyan áron , na mind1 proci még húzza egy kis ideig
Még1x köszi a segítségetAz élet csak egy szar játék jó grafikával...
-
fecsinho
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy egy X2 4400 és egy HD4770 páros alá milyen alaplapot raknátok, olyan 15- 20e Ft között?
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !! Egyik ismerősömnek kinyiffant a gépe és gyorsan kéne neki egy gép Alaplap lehetőleg integrált videokártyás alaplap kéne neki mer nincs most sok pénze rá (de olyan kéne amivel lehet is valamit kezdeni később akar bele venni bele videokártyát ) A processzor E5200 az már megvan + Ház + Merevlemez + Táp
Ami kéne Alaplap . de kb 22000 ft szán rá Amit én nézegetem az http://www.ipon.hu/
ASROCK G41M-LE ,ASROCK G43Twins-FullHD , GIGABYTE GA-EG41MF-S2H , GIGABYTE GA-EG43M-S2H , GIGABYTE GA-G41M-ES2L , JW JW-IG41-MKII , MSI G41M-FD MSI , G41M–FIDP ,Szerintetek melyik lenne a legjobb Ja és hogy mire kéne neki Munkára Internet Filmnézés Gyengébb játékok Ezer köszönet[ Szerkesztve ]
-
lancellott
tag
válasz antikomcsi #13361 üzenetére
Isten vagy. Pedig már majdnem feladtam
legalább tudom mit keressek. Egyszerűen nem akart összejönni az SLI 1066MHZ-775-ös foglalat párosítás.Ne higgy olyan élőlénynek, amelyik 5 napig vérzik, de nem döglik meg!!!
-
KrixD
csendes tag
Hali!
egy E5200+Hyper TX2 mellé milyen alaplapot ajánlanátok? 20k max, HD4850 kihajtására kéne. -
birozoli7800
senior tag
Már a Milyen gépet vegyek topic-ba megválaszoltam a kérdésed. Nem kell mindenhova beírni.
-
KrixD
csendes tag
válasz birozoli7800 #13384 üzenetére
Köszi csak érdeklődni kivántam, nem mellesleg nem tudom várjak még vele egy kicsit
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Melyiket válasszam? Gigabyte P35-DS4 / EP45-DS3 a cuccaim között szereplő helyére menne. Esetleg valami más Gigát?
Köszönöm a válaszokat!![ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Hallihoo játékra szeretnék egy AM2 -es lapot,tehát nem kell int. vga a gyártó mindegy ,egy x2 6000+ cpu lenne benne,tuning nem érdekel,mit ajánlotok ?
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Erről az ASRock-ról mi a véleményetek?vagy phenomII x3 720 vagy x4 940 megy bele. Tuning nemhiszem hogy legyen mert 1280*1024 felbontáshoz már szerintem elegendő a procik gyáriteljesitménye.
Rock Katona
-
audi100td
nagyúr
válasz LordDarkness #13399 üzenetére
Jó deszka , csak ajánlani tudom, ha szerencséd van még a 4. magot is aktiválni tudod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest