-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
78zolika
senior tag
válasz sgergi #12751 üzenetére
De mér van az hogy a G31 olcsóbb pedig abban van integrált videokártya ??? Visza térve a tápra ahonnan renderem a gépet ot nincs PSF táp http://www.pcx.hu/ mit ajánlatok a kor a lehetőleg házzal együtt Nekem itthon Codegen házam van lassan 3 éve nyúzóm és semmi bajom vele
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz 78zolika #12752 üzenetére
Mert az S2C mATX, nem full szilárd kondis és gagyibb rajt a PWM is, nem a chipset-ben kell keresni az árbeli különbséget, a G31 IGP nagyon béna, játékot nem tudsz rajta futtatni, ezért nincs értéke annak a chipsetnek.
Ha integrált megoldást szeretnél, inkább AMD-be gondolkodj, ilyen téren sokkal jobbak.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
-
JohnnyX
őstag
Maximum 20-25k-t szeretnek honap vegen olyan alaplapra kolteni, amiben tudom huzni az E1200 Celcsimet (a procit nem akarom lecserelni.)
Jelenleg ga-945gcm-s2l van alatta.
Foleg netre, estenkent max 1-2 ora cod, stalker.
Mit ajanlotok?[ Szerkesztve ]
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
audi100td
nagyúr
válasz 78zolika #12755 üzenetére
PCX-en ez a legolcsóbb normális táppal ellátott ház: [link] (feltéve ha nem lopták ki belőle a gyári tápot és raktak bele gagyit)
De itt egy olcsó, de elfogadható ház: [link] és itt egy olcsó, de nagyon jó tápegység: [link]
A lapból meg válaszd a G31-est.
[ Szerkesztve ]
-
78zolika
senior tag
válasz audi100td #12766 üzenetére
Jó a kor inkább a bolt rakja össze úgyis ingyen összerakják + ki is szállítsák Csak az a baj evvel hogy az egyik haverom is összerakatott gépet 130000 FT ért aztán kiderült hogy más cuccokat raktak bele azzal az ürüggyel hogy nem volt raktáron az a típus de a pénzt elkérték a gépet megbontani nem lehetett le volt plombálva de aztán 1 hónap civakodás után kicserélték az alkatrészeket ÍGY járta a haverom
-
szipak
tag
sziasztok
szeretném idővel lecserélni a most meglevő (amúgy kitűnő) abit kn9 lapomat. de lenne néhány apró kívánságom:
- nyilván amd chipset érdekel, habár ez gondolom érthető
- a házam oldal úgy lett kivágva, hogy elférjen a hd3870-re applikált accelero s1. ez azt jelenti, hogy normál atx szabvány méretű lapon alulról a negyedik kártyahelyet foglalja el a vga. . a házat tovább nem vagdosnám, így is elég volt kivágni az 1 milis anyagból a megfelelő méretet...
szóval olyan lap kellene, ahol ugyan ilyen elrendezésben tudom bepakolni a radeonomat.
- int vga, meg ilyesmi különösebben nem érdekel, hangkártyám is van, meg videókártyám is, ezekkel tökéletesen meg vagyok elégedve. crossfire megint csak nem, mert minek.a lapban jelenlegi 4850e procim szadgálna, ami hajlamos akár 3300 fölött is szaladni, ha nagyon kell...
esetleg valakinek valami ötlete? nagyon sokat sem akarok rá költeni.
előre is kösz -
audi100td
nagyúr
válasz szipak #12771 üzenetére
A PCIe slot helye miatt csak ezt a 2-t találtam: Elitegroup A780GM-A Ultra vagy MSI KA780G és inkább az Elitegroup-ot ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
-
szipak
tag
válasz audi100td #12772 üzenetére
kösz a választ, az msi lapot már én is megtaláltam, csak gondoltam hátha van más lehetőség. (az ecs manapság már jobb lapokat gyárt, mint az msi )
amúgy én nem ragaszkodom az atx mérethet, lehet tőlem kisebb is a lap, scak legyen rajta a megfelelő helyen a PCIe, meg egy darab sima PCI hely és én már boldog is vagyok -
icab
csendes tag
Sziasztok! Mindenkihez!!
Van egy kéthetes lapom, (Alaplap neve ASRock AOD790GX/128M ) minden szupi,csak egy gondom van!
Usb-n a Kingston 16gb- os és a 8-as penit nem kazeli! Vagyis felismeri,de ha másolok rá bárhogy,50-100 megánál megáll lefagy! Ha más pent teszek be,tökéletes!
Viszont a pen més gépeken szintén jól megy! A szerviz is kiakadt,ilyen hibát még nem láttak!
Van e vkinek erről tapasztalata?
Irjatok! Köszi!Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert lehet, hogy rossz irányba megyünk!?
-
Charger69
csendes tag
Sziasztok!
Remélem itt segítő készebb userek vannak mint annak a lapnak a topicjában amilyet akarok...
Gigabyte X48-DQ6
Főleg overclocolni szoktam, tehát nekem ez a lap jó lenne..
Raid0 ám is van szintén gigabyte dq6 os lapban, szóval lényeges lenne, h megmaradhasson.nah és a lényeg nekem az lenne az egészben, h a 965p-dq6 on olyan hang kártya van, h tudja a dolby digitalt meg a dts is. És infó kellene, h ebben az X48 asban van e ilyen lehetőség... vamilyen kép kellene a vezérlő pultjárol... Annyit tudok, h dts connect es.
-
norbi19884
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem meik éri meg jobban egy P45-ös lap (P5Q) vagy X38-as (P5E)?
Válaszokat előre is köszi!
-
pokol ura
senior tag
válasz norbi19884 #12776 üzenetére
szia!
itt az a kérdés h akarsz e CF-et vagy sem. a P45-őn CrossfireX van, mig az X38-ason csak sima Crossfire
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
pokol ura
senior tag
válasz Stirbi #12781 üzenetére
CF : -nél csak azonos atikat köthetsz össze (pl 2db HD4850-et és aszem egyforma memóriásnak is kell lennie, ha gyári tuningos és azt rakod az első slotba akkor a másik is huzva lesz)
CF X: -nél két eltérő ATI kártyát lehet összekötni ( pl HD4870X2 + HD4870)[ Szerkesztve ]
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! Egyik haverom alaplapot akar venni és ragaszkodik az ASUS vagy ASROCK mit ajánlotok kb 15000 ft szán rá Ezer köszönet
-
hankpoke
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan mATX lapot keresek, amiben tisztességes integrált VGA van,
lehetőleg tuningbarát is legyen(alul akarom hajtani a CPU-t)(takarékos PC-t építenék napelemes rendszerhez, spéci ATX-es táppal),
lehet AMD és Intel is,
DDR2-es memót egye meg,
max 20e kerüljön,
külön bónusz az integrált wlanBónuszkérdés:
AMD Turion, vagy LV Intel procit is keresek, logikusan az alaplaptól függően, min 2 magvasat.
Melyik gyártónak jobb a fajlagos teljesítmény/W aránya? AMD vagy az Intel?
-
Charger69
csendes tag
Hi..
Mennyiért tudnám eladni ezt a lpot? >> gigabyte 965p-DQ6 ?mindene megvan, gar nics, hibátlan állapot!
-
icab
csendes tag
Halihó!
Senkinek semmi tapasztalat,vélemény??#12774) icab
Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert lehet, hogy rossz irányba megyünk!?
-
icab
csendes tag
Halihó!
[ Szerkesztve ]
Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert lehet, hogy rossz irányba megyünk!?
-
-
hungabo
csendes tag
Üdv mindenki!
Egy kis segítség kellene alaplap vásárlásban.
Olyan alaplap kéne amelyik az Inteles processzorokat támogatja és 35 ezer forintnál nem drágább.
Memória: (2048 Mb) nem tudom hogy egy drágább DDR2-es vagy egy olcsóbb DDR3-as (Lehetőleg hűtővel)
Milyen alaplapot javasolnátok?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- ASRock h510 pro btc+
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest