Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Ha autós analógiával nézzük, egyértelműen a bringás a hibás, hisz nem a látási viszonyainak megfelelően "vezetett". Ha szar a lámpám az autón és benézek egy kanyart, azért már csak nem a kanyart kellene megkúrni, nem? Sokat bringázom sötétben és megvan hozzá a megfelelő lámpám is, ami majd' 30 méterre világít és még így is tudnak meglepetések érni, ha 30 feletti tempóval tekerek. Ha a delikvens kivilágítatlanul teker, fosmindegy, hogy van-e figyelmeztető tábla, mert azt sem vette volna észre.
Érdekes, van Dinnyés és Pákozd között egy kerékpárút, ami ennél jóval extrémebb, egy komplett U alak van benne és ha kiegyenesíted, akkor egy 1.5 méter mély vízelvezetőben találod magad. Mégsem emlékszem, hogy bármi baleset lett volna ott, pedig nincs korlát. Talán arra nem hülyék tekernek.
-
Megint kerulgetjuk a kerdest ezzel.
Mi az, hogy egy kerekparra villogot raknak? Azzal nem megyek sotetben sehova. Ha sotetben kerekparozom, akkor megfelelo vilagitast teszek ra. En azt a villogos semmit csereltem le megfelelo ledes vilagitasra. Nem szukseges semmi draga cuccot megvenni, a lidl-ben volt akcios (2500 vagy 2900 mar nem emlekszem) ez a lampa, nemet gyartmanyu, olyan fenye van, hogy vak sotetben nyugodtan mehetsz vele akarhova.
htc07 De tortent. Akkor megallok es kiszedem a muslincat a szemembol. Nem megyek vakon elore es utom el mondjuk a gyermekedet aki megy at az uton elottem. Csipett meg darazs menet kozben. Doltem hatra es mintha kest doftek volna a hatamba. Bal kezzel lecsaptam magamrol azt a dogot es mivel nem lattam hova pottyant, felrealtam az ut szelere, megkerestem es kidobtam az autobol.
Új hozzászólás Aktív témák
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Politika
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest