Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz #49553920 #1506 üzenetére
Remek, csak még a #1501-ben is win rt-t írtál a Pro-hoz, és ezt szerettem volna tisztába tenni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem lehet értelmezni. De valószínűleg elírás volt ott az rt részedről, csak ezt ugye nem tudhattam.
Itthon és Európában is horror ára van sajnos, részben ezért sem látok nagy potenciált benne, a másik pedig hogy elég kicsi piac vagyunk egyébként is. A sima Pro-ban a tulajdonságai mellett pont az a legjobb, hogy már itthon is meg lehet venni használtan az eredeti ár harmadáért vagy még kevesebbért is, pedig még csak másfél éves. A 2 több ponton is fejlődött, de szerintem inkább kozmetikázás történt csak, több helyen is írták, hogy a 2 az igazából 1,5 csak, és én egyet is értek vele. Ami nagyobb előrelépést hozott, az a 3, bár az igazi durranás a Core M verzió lesz, ha lesz, mert az elmegy passzívan is. Nem mintha a ventilátor zavarna, csak nagy terhelés alatt hallni, viszont melegedni azért melegszik, ebben látom elsősorban a fejlődés lehetőségét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest