Új hozzászólás Aktív témák

  • lanszelot

    addikt

    válasz Fire/SOUL/CD #4538 üzenetére

    Először is köszönöm szépen. :R
    Mac OS -emen fent van a MS Word , nem telepítettem semmit, és minden úgy van ahogy a leírásban, nem kell semmit letöltenem, innen tudom a hogyant, de a mac-es MS Word soha de soha se működött jól.
    Választhatok, hogy kijelölt, vagy teljes dokumentum, tehát az se igaz, hogy nem tudja a teljest.
    Sajnos az Mac OS word -öm régi, és a doc file-okat is rosszul nyitja, docx -ot meg pláne.
    A libre office jobban nyitja meg, de az se jól. Meg kellene ismét venni, de régen is ment a kukába, azaz sose tudtam rendesen használni. Libre Office, és Open Office megold mindent ami nekem kell.

    Nagyon sok opciót átrágtam magam mire ide jöttem, nem ez volt az első dolgom.

    A web-es fordítás jó lenne, de azt az erdőben nem tudja megnézni, amikor fényképezni szeretne és valamit nem tud, ha pl elnyomott valami, hogy hogyan vissza.
    Nem mai csirke, így kell neki a segítség. Sajna onnan felhívni se tud.
    Nem olyan fontos, mert otthon már meg tudja nézni, illetve online én is tudok neki segíteni, csak örömet szerettem volna neki okozni, hogy biztosabban használja. Ne féljen ide, vagy oda bökni.

    zolee001:
    Az ingyenes humbugost kihagynám. Egyáltalán az ingyenest is kihagynám. Semmi sincs ingyen. Tele pakolja reklámmal, felugráló bizével, ide nyúl, oda nyúl...nem köszönöm. Eszembe sincs megvenni.
    Amúgy, majd szeptemberben vége a bezártságnak, és ha vissza lehet menni, meló helyen lesz, de gondoltam, addig hátha valaki /lehet addigra már nem is kell/ :)

    merqree :
    ezt te harcold le velük szerintem, hátha neked sikered lesz a jogi dolgokkal. Motorola Hungary így keresd őket /fb-on is fent vannak/. Sok sikert.
    A vegyél másik telefont, nem opció, nem sorolnám a miértet.

    andreas49:
    Tökéletesen látod a helyzetet. Ha nem akarsz segíteni, nem kötelező, kérést raktam fel, ha nem érdekel, ugord át.
    Köszönöm szépen :)

Új hozzászólás Aktív témák