- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus82
aktív tag
optima 85%-ban tartalmaz rövid lejáratú állampapírokat, a maradék jelzáloglevél,forintbetét és néhány kötvény(ez dob rajta szerintem ) Eddig az előző év volt a legalacsonyabb hozama, 7 egész valamennyi, de az előtte lévő években 8-9-et hozott. nem egy nagy hozam, de sziklaszilárd, a tőkegarancia miatt meg pláne.
aki hozamokat szeretne nézegetni mindenképpen a www.bamosz.hu ra menjen
és ne szarjatok a részvényalapoktól....aki belevágott az 2004-ben megduplázhatta, 2005-ben pedig 80%-os hozamot érhetett el ha kiszállt a 24000-es buxnál.''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz #32577792 #578 üzenetére
mindennap ott vagyok egy rohadt fiókban mivel ott dolgozom....most kinéztél egy rohadt gyenge hónapot és azt felszoroztad 12-vel?hát ez nem fog reális képet mutatni....az előző éves hozamokat leírtam már, bamoszon is fenn van. mivel állampapírok most 5,5-5,75 körül járnak, érdekes lenne ha ez alá menne...
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
-
Versus82
aktív tag
válasz fokukac #1187 üzenetére
na akkor bevédem újra otp-t , pedig utálom
1200 ft az elektronikus számlacsomag ha nem kérsz havi számlakivonatotés minek kérnél, amikor ott a net. ha sokat bankolsz, akkor nagyon megéri, ugyanis az összes netes utalás ingyenes.nincs éves kártyadíj, ez egy dombornyomottnál évi 4k megtakarítás, ha ketten vagytok tulajok akkor mindkettő ingyenes!Megtak.számla, 4 kivét, a telefonodra ingyé jönnek az sms-ek a tranzakciókról! (alapból meg ugye 20 ft/sms, + 200 akárhány ft az otp direkt díja, ezek mind megszűnnek...)Szóval aki sok üzit kap a sok tranzakció miatt és sokat utal annak tökre megéri szerintem.''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz luciferc #1196 üzenetére
aham. most évi 5rongyért megy a nagy hőbölgés? cserébe van majd 500 fiók, nemtom hány automata, ami messze messze meghaladja az összes többi bankot.ja és kedvezőbb kondíciók várnak egyéb termékek esetén ha ilyen számlád van. én igenis akarom hogy minden tranzakcióról jöjjön sms- mindig látom mennyi ment le, mennyi maradt pontosan, vagyhogy megjött a fizu...
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
számlalevéllel 1290, nélküle 1200/hó. nincs semmi beugratás, ennyi az annyi. ez is egy lafo végül is, csak kapsz még mellé 2 számlát: egy virtuális netes utalóst meg egy megtakarítási számlát.ingyé kártya,ingyé direkt, ingyé netes utalás,havi 4 ingyé atm felvét.
Most fitezed a havi 250 ft számlavezetési díjat, a 200 akárhány ft-os otp direkt-et, az sms-eket, felvéteket , utalásokat...nézd meg hogy ezek mennyit tesznek ki egy hónapban, oszt döntsd el jobban jársz e a fix 1200-vel.Fiókban készségesen fog segíteni az ügyintéző, 4 pontot kap egy LAFO-->LAES átszerződésért''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz fokukac #1210 üzenetére
én meg fél évet dolgoztam egy otp szartelepen, hidd el a dombornyomott is ingyenes szerintem a megtakszámla kamatai is változni fognak,kemény 2 napja 7,25 az alapkamat... ja félreértés ne essék, én nem akarom védeni az otp-t, én se bírom. csak nem kell értelmetlenül szapulni. van majd 500 fiók, 10ezer ügyintéző,ki tudja hány automata...az összes többi banknak együtt véve nincs talán ennyi. ezeket fizetni kell. ez az a havi +4-500 ft. döntse el mindenki hogy megéri e neki.
-
Versus82
aktív tag
válasz fokukac #1217 üzenetére
akkor kösd le folyószámlán, ott is van akció:
1.000.000 Ft alatt
5,25%
1.000.000-2.499.999 Ft
5,50%
2.500.000-4.999.999 Ft
6,00%
5.000.000 Ft és e felett
6,50%
A jegybank meg az elmúlt időben elég sokat emelt, lekötött betéten követték, megtakon meg elfelejtették úgy látszik. bár mondjuk nem hiszem, sejtem mi az oka a feledékenységnek...utald vissza a pénzt a megtak számláról a folyószámlára(költség persze van) és kösd le ott. majd később amikor a megtak számlán lesz jobb a kamat akkor vissza....gecccccik. mondjuk ha elektronikus számlacsomagod van akkor havi 2 átvezetés ingyenes a megtak és a folyószámla között.
szerk:mondjuk 3 hónapos lekötések ezek. engem meg pont ezek a betét kamatok nem érdekelnek, ezek az éves 6-7%-os is semmik, sokkal jobb bef. módok vannak....dehát a kóka bácsi is megmondta mennyire vágja a magyar a pénzügyeket
[Szerkesztve]''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz fokukac #1222 üzenetére
biztos megérte átmenni másik bankhoz az éves pár százalékos magasabb kamatért én mondjuk még egyszer nem kötöttem le pénzt a folyószámlámon... és énse pickszalámin meg csányiboron élek, nyugi
szerk: én az előző hónapban 18%-ot csináltam. igaz kockázat is nagyobb, de ennyiért megéri. évi 7,5 is ugyanolyan nevetséges. 10 misinél 750 ezer, meg még jövőre olyan infláció lesz hogy hűha...
[Szerkesztve]''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz fokukac #1233 üzenetére
mókás lenne részvényalappal annyit csinálni. határidős részvény. szoktam bukni is,10-ből kettő nem jön be átlagban. de mínuszba nem megyek.
és elég nagy lazaság 4 misit lekötött bankbetétben tartani...
-
Versus82
aktív tag
válasz fokukac #1252 üzenetére
hm. igen, ha 8.-a körül vettél a legalján(ami egy évre visszamenőleg majdhogynem a lokális minimum volt), és 27.-e körül eladtad a tetején akkor az 10% volt kb. ami nagyon szép, de aki tud egy periódusnak az alján venni és a tetején eladni az isten. ebből a 10-ből ha 5-öt megfogsz akkor már jó vagy. aki 2006. februártól-május közepéig vett ilyen jegyet az még mindig mínuszban van....szerintem nem nagy buli.
a 4 misivel akkor is elgondolkodnék...2-3 részvényalap, túlsúlyban ázsiai, vagy 6000 környékén OTP-t mindért...''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
-
Versus82
aktív tag
válasz Agyzuzo #1826 üzenetére
hát elég gáz tényleg. mindenki pénzügyi szakember lett, élen a brókernet a sleppjével. a középkorú picsák régen avonoztak, ma pénzügyi tanácsadók... muhahaha, szánalom. az még gázabb hogy megy is nekik általában, egy kis gyomor azt lehet szórni a népnek a sok szart, elég korrekt visszaosztások vannak.
szerk: mármint a szakembernek korrekt
-
Versus82
aktív tag
OTP 3277-es alsó limiten (-15%) 500.000 db eladó részvény ... lol lol lol
Egisre 5 Ft-os vételi ajánlat a könyvben a 3. helyen!!!!!!!!!!!!4
[ Szerkesztve ]
-
Versus82
aktív tag
válasz student #4536 üzenetére
megvették a pakkot, már emelkedik... 3500 alatt nem nagyon maradhat mert berottyan a bank. sanyi bácsiék aktivizálták magukat sztem.
egy csoport terjeszt rémhírt, tőkeáttétellel shortolják ezerrel sztem, arra számítanak a rossz hangulat miatt ki tudják ütni a papírt.
-
Versus82
aktív tag
300 bp-os MNB kamatemelés mai hatállyal!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest