- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
julius666 #72959 üzenetére
Miert kellene a szabadfoglalkozású értelmiségit abban tovabb tamogatni, hogy szinte nullat adozzon? Ennek sincs semmi ertelme.
Alapithat KFT-t, ha jol csinalja jol kereshet vele, ado is befolyik.Sajnos a vallalkozas meg mindig nem azt jelenti a fejekben, hogy belevagok valamibe sajat magam amiben jo vagyok es sikerre vihetem, munkat adhatok masoknak. Hanem azt, hogy kijatszhatom a rendszert, ugyeskedek, elkerulom a kozteherviselest.
Nem neked cimzem ezt, ne ertsd felre, altalanossagban mondom.Amikor ranezek a berpapirra es latom mennyi vonodik le a szuperbruttobol, kozben mas azon sopankodik, hogy evente 50ezer forintnal tobbet kell majd adozni, az mindenfele irigyseg nelkul is megmosolyogtato.
Mint amikor fel napot varok a rendeloben a 80eves dokira, majd kiszamolom hany milliot vonnak le tolem egeszsegugyi hozzajarulas cimen evente, ismeros mentosofor meg kozben vihogva anekdotazik hogyan hordta haza / pattintotta el a COVID idejen a fertotlenitot, gumikesztyut, orvosi kopenyt.Igen, ertelmes alternativa kellene, nem ismerem a nyugati mintat, de azt tudom, hogy ott konnyebb, ertelmesebb a vallalkozas, valamit at kellene venni toluk.
Csak felek a magyar mentalitas megint a kiskapuk fele vinne a dolgokat.
Komolyan nem tudom mikor pusztul ez ki a fejekbol, a hazahordas, az elkerules, az osszekacsintas, stb.
Bocs kicsit lehet eltertem a targytol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest