Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
lugomon #53973 üzenetére
Én itt is szoktam hasonlítgatni igaz műtermi, de részletességet és iso zajt kuksolni talán jó, persze rengeteg egyéb tényező van még a fényképezőgépeknél ami lényeges.
-
szenesember
aktív tag
válasz
lugomon #53973 üzenetére
Nem csak a Jpeg-et kell nézni, és nem csak jó fényben... Legalább 1 FÉ előnye van az lx100-nak, nagyobb a dinamikatartománya, a színmélysége, és az a "csak" 12mpx kb mindenre elég, hacsak nem plakátot akarsz nyomtatni, bár arra is elég akár 8mpx is.(Tudom, hasznos a sok megapixel, ha kevés a zoom... vágás, meg ilyenek...). +jobb az objektíve is, szebb a háttérelmosás, a multiaspect módot is nagyon kreatívan ki lehet használni, és még lehetne sorolni az LX100 előnyeit...
De én kérek elnézést, mert nem kérdeztem, milyen felhasználási célokra kellene a gép? (Nem tudhatom, hátha szükség van a 20mpx-re)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Exkluzív órák
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Autós topik
- További aktív témák...
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest