-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sang66
csendes tag
Sziasztok, láma hobbi fotósként a Pana Lumix TZ100-at néztem ki magamnak. Sokféle gépet csekkoltam, ennek a képességei, videója, 10x zoomja, 4K videója, ár-érték aránya és árkategóriája győzőtt meg, nagyjából megfelel mindennek, amit szeretnék.
Egyetlen dolog bizonytalan, mégpedig hogy fogok-e tudni vele defocus/bokeh-szerű képeket készíteni emberekről, dolgokról, mert ilyet például szeretnék (barbárság, I know). Tudom, hogy ehhez inkább DSLR, de nekem kompakt kell. A TZ100-nál egyrészt aránylag elfogadhatónak tűnik a f2.8-as fényerő, másrészt van a post-focus funkció, amivel utólagosan bármire teheted a hangsúlyt, de egy olyan videót se láttam a neten, ahol ezt ne MAKRÓ témánál mutatnák be. Szóval pl. pár méterre lévő modellel a mögötte lévő hátteret ezzel el lehet "mosni"? Vagy egyéb távolságú objektumok környzetét? Van valakinek ezzel tapaszatala, vagy fényképezett valaki ilyen témát TZ100-al?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Olympus 75mm f/1.8 objektív (m43)
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest