-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Az a baj (mármint az off megállítása szempontjából), hogy dolgozom. Nem tudok figyelni a topikra úgy, mint kellene.
Pontosabban ha nem kellene, az lenne a jó, de kell, mert mérhetetlenül sok az off.
Holnaptól nem csak offba teszem a nem ideillő hozzászólásokat, hanem törlöm is, ha felnézek és lesznek -bár jó lenne, ha nem kellene így tennem.Szóval már többször kértem, most ismét megtenném: ne offoljatok, pláne ne több hozzászóláson át (pár még nyilván beleférhet), hanem használjátok, legyetek szívesek a
↘️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️↙️
➡️ Milyen okostelefont vegyek? OFF topik-ot! ⬅️
↗️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️↖️Köszi, ha figyeltek erre!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz Harbinger85 #161094 üzenetére
2018 decemberében volt 30-ért akciósan a Nokia 2.1, ami fapados phablet, 1GB/8GB totál alap és mára átkozottul lassú lett. Ezért cseréltem használt Xiaomi Mi9 Litére, amit itt az aprón vettem 45-ért. Ez már 6GB/64GB, vagyis sokáig megbízhatóan gyors lesz.
Tanulj a hibámból, ne vegyél olcsó okostelefont. Ha tényleg csak 30-at szánsz rá, akkor régebbi erősebb modellek közül válasz. Minimum 3GB/32GB kell a normális működéshez!A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
válasz Harbinger85 #161088 üzenetére
Újonnan, jól használható okostelefon 45 ezertől kezdődik. Ez alá nem éri meg menni. Ha valóban jót akarsz magadnak, akkor ezen összeg környékén keresgélsz. Ami még viszonylag kicsinek is számít (154.8, 73.6, 8 mm 164 g) és elketyeg pár évet: Honor 20e.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
válasz Sanyabá #161079 üzenetére
Nagyon speciális dologra vágysz, amire még nincs mobiltelefon. Tényleg a legjobb megoldás venni egy iPhone 12-est vagy valamelyik másik almást és hozzá profi tokot. Számtalan variáció van. Kapásból mindezeket dobta ki a képkereső.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
válasz zenik #161023 üzenetére
Esetleg Samsung Galaxy A20e 2019-ből. Áruházban 48 ezer.
-
Algieba
őstag
válasz FearFmRadio #161014 üzenetére
Adott az eladó a telefon mellé számlát is, hogy honnan vette? Mert nekem igen, tehát biztosan nem szolgáltatótól van a használt mobilom. Amikor ennyire olcsó egy viszonylag friss modell, két dolog esélyes: úszott egyet a készülék, de kiszárították és még nincs végzetes károsodás benne, de várható, hogy lesz. A másik, hogy előfizetéses, amit vagy fizet vagy nem fizet az előző tulaja. Ha nem, a készülék tiltásra kerül. Én utánamennék a dolognak, hogy ne legyen kellemetlenséged.
-
Algieba
őstag
válasz FearFmRadio #161000 üzenetére
Ha ismered a használt piacot, akkor találhatsz kedvedre való mobilt. Nekem március elején sikerült kifogni egy teljes dobozos, megkímélt Xiaomi Mi9 Litét 6/64GB 45-ért. Tökéletes számomra. Bár Samsung S9+ volt a cél, de a Xiaomi kedvezőbb ajánlat volt.
-
Algieba
őstag
A facebook lite még a Nokia 2.1-en is vígan fut.
Egyelőre nincs tapasztalatom, hogy a főverzióváltások miként hatnak egy erősebb telefonra. A Mi9 Lite 6/64-es. De tény, hogy a Redmi 9-nek nem kéne, hogy gondja legyen. Egyébként a Note 9 tetszett még, de abból olyan sok embernek lett példánya, hogy nem akartam beállni a tömegbe.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Algieba
őstag
2018-ban vettem az abszolút belépő szintű Nokia 2.1-et. Olyan kis egyszerű, hogy Android Go megy rajta. Ez 8-ról 9-re frissült és még nem is volt semmi baj, de megkapta a 10-est is, amihez viszont kevés az 1GB ramja, vagyis a működése igencsak hektikus lett. Hajlamos volt újraindulni, ha nagyobb alkalmazásokat használtam. De ezeket már rég töröltem. Most már csak home office telefon. Munkanapokra vettem egy használt Xiaomi Mi9 Litét, amivel összehasonlítva még feltűnőbb az akadozóbb tempója. Tehát számomra egyértelmű, hogy többé nem veszek az alap kategóriából okostelefont.
-
Algieba
őstag
-
Algieba
őstag
válasz Norbi. #160593 üzenetére
Köszönöm a válaszaidat!
A méret nem gond, hiszen a Nokia 2.1 is phablet.
Dhampir: Ismerem a topikot. Bár engem a GMS hiánya nem zavarna, mert egy erős multimédiás eszközt keresek fotózásra és videózásra, ami mindig kéznél lehet. Ebben elég jónak néz ki a Galaxy S9+.[ Szerkesztve ]
-
Algieba
őstag
Használt telefonokat nézegetek. Huawei P20 Lite és LG G6 közt billegek. Nokia 2.1 helyett kellene egy erősebb.
-
Algieba
őstag
válasz #81733120 #137101 üzenetére
A lényeg a jól futó rendszer, a jó kamera, az IP védelem és az elérhető ár. A három közül az A5 és G6 csepp-por álló, ami számomra vonzó, mivel terepi munka során pl.: bármikor elkaphat egy zápor. A GSM boltban láttam jó áron Sony Z5 Compactot is, csak ez még régebbi. Az Xcover 4, amit még néztem, nem használt példány. A méret, ha IP védett a mobil, elfogadható számomra.
-
Algieba
őstag
válasz #89309696 #137105 üzenetére
Az előlapi kamera fix, de a hátlapi 8 megapixeles tud fókuszálni. Azonban a telefon nagy. A megadott méretben és árban használt mobilokat néztem, mert én a Nokia 2.1-et cserélném kisebbre, okosabbra.
-
Algieba
őstag
Huawei P Smart 2018
Samsung Galaxy A5 2017
LG G6, bár ez még kissé drága nekem.Közösségem szórakoztatása posztokkal, fényképezés és alap funkciók, amik fontosabbak számomra.
Melyik a három közül a jobb?
-
Algieba
őstag
Nézem az akciós mobilokat az egyik boltban és két modell fogott meg:
ASUS ZA550KL, művésznéven Zenfone Live (erről sehol sem találtam tesztet)
MEIZU M6, ami egy tízessel drágább, de a tesztje alapján remek készülék.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egészséges életmód
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Whisky topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Autós topik
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával