- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Mozilla Thunderbird
- Linux kezdőknek
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
válasz
Harbinger85 #161094 üzenetére
2018 decemberében volt 30-ért akciósan a Nokia 2.1, ami fapados phablet, 1GB/8GB totál alap és mára átkozottul lassú lett. Ezért cseréltem használt Xiaomi Mi9 Litére, amit itt az aprón vettem 45-ért. Ez már 6GB/64GB, vagyis sokáig megbízhatóan gyors lesz.
Tanulj a hibámból, ne vegyél olcsó okostelefont. Ha tényleg csak 30-at szánsz rá, akkor régebbi erősebb modellek közül válasz. Minimum 3GB/32GB kell a normális működéshez! -
Algieba
őstag
válasz
Harbinger85 #161088 üzenetére
Újonnan, jól használható okostelefon 45 ezertől kezdődik. Ez alá nem éri meg menni. Ha valóban jót akarsz magadnak, akkor ezen összeg környékén keresgélsz. Ami még viszonylag kicsinek is számít (154.8, 73.6, 8 mm 164 g) és elketyeg pár évet: Honor 20e.
-
Algieba
őstag
válasz
Sanyabá #161079 üzenetére
Nagyon speciális dologra vágysz, amire még nincs mobiltelefon. Tényleg a legjobb megoldás venni egy iPhone 12-est vagy valamelyik másik almást és hozzá profi tokot. Számtalan variáció van. Kapásból mindezeket dobta ki a képkereső.
-
Algieba
őstag
válasz
zenik #161023 üzenetére
Esetleg Samsung Galaxy A20e 2019-ből. Áruházban 48 ezer.
-
Algieba
őstag
válasz
FearFmRadio #161014 üzenetére
Adott az eladó a telefon mellé számlát is, hogy honnan vette? Mert nekem igen, tehát biztosan nem szolgáltatótól van a használt mobilom. Amikor ennyire olcsó egy viszonylag friss modell, két dolog esélyes: úszott egyet a készülék, de kiszárították és még nincs végzetes károsodás benne, de várható, hogy lesz. A másik, hogy előfizetéses, amit vagy fizet vagy nem fizet az előző tulaja. Ha nem, a készülék tiltásra kerül. Én utánamennék a dolognak, hogy ne legyen kellemetlenséged.
-
Algieba
őstag
válasz
FearFmRadio #161000 üzenetére
Ha ismered a használt piacot, akkor találhatsz kedvedre való mobilt. Nekem március elején sikerült kifogni egy teljes dobozos, megkímélt Xiaomi Mi9 Litét 6/64GB 45-ért. Tökéletes számomra. Bár Samsung S9+ volt a cél, de a Xiaomi kedvezőbb ajánlat volt.
-
Algieba
őstag
A facebook lite még a Nokia 2.1-en is vígan fut.
Egyelőre nincs tapasztalatom, hogy a főverzióváltások miként hatnak egy erősebb telefonra. A Mi9 Lite 6/64-es. De tény, hogy a Redmi 9-nek nem kéne, hogy gondja legyen. Egyébként a Note 9 tetszett még, de abból olyan sok embernek lett példánya, hogy nem akartam beállni a tömegbe. -
Algieba
őstag
2018-ban vettem az abszolút belépő szintű Nokia 2.1-et. Olyan kis egyszerű, hogy Android Go megy rajta. Ez 8-ról 9-re frissült és még nem is volt semmi baj, de megkapta a 10-est is, amihez viszont kevés az 1GB ramja, vagyis a működése igencsak hektikus lett. Hajlamos volt újraindulni, ha nagyobb alkalmazásokat használtam. De ezeket már rég töröltem. Most már csak home office telefon. Munkanapokra vettem egy használt Xiaomi Mi9 Litét, amivel összehasonlítva még feltűnőbb az akadozóbb tempója. Tehát számomra egyértelmű, hogy többé nem veszek az alap kategóriából okostelefont.
-
Algieba
őstag
-
Algieba
őstag
Használt telefonokat nézegetek. Huawei P20 Lite és LG G6 közt billegek. Nokia 2.1 helyett kellene egy erősebb.
-
Algieba
őstag
válasz
#81733120 #137101 üzenetére
A lényeg a jól futó rendszer, a jó kamera, az IP védelem és az elérhető ár. A három közül az A5 és G6 csepp-por álló, ami számomra vonzó, mivel terepi munka során pl.: bármikor elkaphat egy zápor. A GSM boltban láttam jó áron Sony Z5 Compactot is, csak ez még régebbi. Az Xcover 4, amit még néztem, nem használt példány. A méret, ha IP védett a mobil, elfogadható számomra.
-
Algieba
őstag
Huawei P Smart 2018
Samsung Galaxy A5 2017
LG G6, bár ez még kissé drága nekem.Közösségem szórakoztatása posztokkal, fényképezés és alap funkciók, amik fontosabbak számomra.
Melyik a három közül a jobb?
-
Algieba
őstag
Nézem az akciós mobilokat az egyik boltban és két modell fogott meg:
ASUS ZA550KL, művésznéven Zenfone Live (erről sehol sem találtam tesztet)
MEIZU M6, ami egy tízessel drágább, de a tesztje alapján remek készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Futás, futópályák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest